Πήγασος και Παναιιάλειος ένωσαν τις δυνάμεις τους για κοινωφελή σκοπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήγασος και Παναιιάλειος ένωσαν τις δυνάμεις τους για κοινωφελή σκοπό


Ποιος είπε ότι ο Αθλητισμός δεν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τής κοινωνίας τής Αιγιάλειας; Μιας κοινωνίας που αρχίζει να αφουγκράζεται, να συμπάσχει, να κρατά το χέρι και να συμβαδίζει, να μοιράζει και να μοιράζεται χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Με τα συναισθήματα της ευγενούς άμιλλας και της χαράς τής νίκης που γεννά ο Αθλητισμός, της ελπίδας που ανατέλλει πάντα λίγο πριν την έναρξη μιας νέας χρονιάς και κυρίως της αγάπης για το συνάνθρωπο, ο Πήγασος Αιγίου... συνάντησε την περασμένη Κυριακή τον Παναιγιάλειο, σε ένα φιλικό παιχνίδι - γιορτή. Μέρος των εσόδων διατέθηκε για την ενίσχυση του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου. Ήταν μία συνάντηση με έντονα συναισθήματα και πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Εκεί όπου το αποτέλεσμα έχει ελάχιστη σημασία και μεγάλος νικητής αναδεικνύεται ο Αθλητισμός και ο ίδιος ο άνθρωπος μέσα από αυτόν!

Χάντμπολ και ποδόσφαιρο, μικροί και μεγάλοι έστειλαν το μήνυμα

Ο αγώνας περιελάμβανε ένα ημίχρονο χάντμπολ και ένα ημίχρονο ποδόσφαιρο σάλας. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανάμεικτες με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν χάντμπολ και τους χειροσφαιριστές ποδόσφαιρο, ενώ όλοι μαζί απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που έδωσε το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο, ενισχύοντας αυτή την όμορφη προσπάθεια, αλλά και αρκετών εκ των εκπαιδευόμενων του Ε.Κ.Α.ΜΕ. που βρίσκονταν στην εξέδρα. Στην ανάπαυλα, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μικροί χειροσφαιριστές. Ομάδες μίνι αγοριών και κοριτσιών από τις Ακαδημίες του Πήγασου εμφανίστηκαν για πέντε λεπτά στο παρκέ του κλειστού. Κάπως έτσι, τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του Αθλητισμού, πήραν ενεργά μέρος στη γιορτή και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία.

Ευχές και τιμητικές πλακέτες σε όμορφο κλίμα
Επίσης, στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν και δύο απονομές. Ο πρόεδρος του Πήγασου Μιχάλης Μπέσκος απένειμε τιμητική πλακέτα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναιγιάλειος Δημήτρη Οικονομόπουλο, εξαίροντας τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι των μελανόλευκων, ευχόμενος ακόμα μεγαλύτερες χαρές του χρόνου στη Β΄ Εθνική και -γιατί όχι - τον επόμενο χρόνο στην Α΄. Ο κ. Οικονομόπουλος από την πλευρά του, ευχήθηκε η συνάντηση αυτή να έχει συνέχεια και να γίνει θεσμός στο μέλλον, στο πλαίσιο της πολύ καλής σχέσης των δύο ομάδων της περιοχής. Ακολούθως, ο ταμίας του Πήγασου Τάκης Βαγενάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Θόδωρο Στεφανίδη για τις τεράστιες και πολύ σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται στο Ειδικό Κέντρο για τα άτομα με αναπηρία της περιοχής, τους «πραγματικούς αγωνιστές τής ζωής» όπως χαρακτηρίστηκαν, με τον τελευταίο να εκφράζει τις ευχαριστίες του και να εύχεται τα καλύτερα για τη νέα χρονιά τόσο για τις δύο ομάδες και τον αιγιώτικο Αθλητισμό, όσο και για όλους τους Αιγιαλείς.
Ενθουσιασμό στους φιλάθλους προκάλεσαν τα δυνατά σουτ, οι αποκρούσεις και οι περίτεχνες ενέργειες των αθλητών και των δύο ομάδων αλλά και τα πέναλτι στο τέλος του αγώνα, αφού στην κανονική διάρκειά του έληξε ισόπαλος!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση του Πήγασου Αιγίου που για άλλη μία φορά έδειξε έμπρακτα το κοινωνικό «πρόσωπο» της ομάδας, διοργανώνοντας αυτή τη «γιορτή του Αθλητισμού», αλλά και στον... επίσημο καλεσμένο της, τον Παναιγιάλειο!

No comments