Με Φίλιππο ξεκινά για το Διομήδη ενα κρίσιμο δεκαήμερο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Φίλιππο ξεκινά για το Διομήδη ενα κρίσιμο δεκαήμερο


Από www.diomidis-handball.gr
Μετά από μακρά ξεκούραση με ένα μόλις επίσημο παιχνίδι (σ.σ. Πανελλήνιος) σε 40 μέρες, ξεκινάει ένας μίνι αγωνιστικός Γολγοθάς για την ομάδα μας, η οποία καλείται σε 9 μέρες να δώσει τέσσερα πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Το κουραστικό πρόγραμμα δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Δημητρούλια, καθώς  έχει να αντιμετωπίσει και πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός των μόνιμων τραυματιών Δεληγιάννη και Μαστορόγιαννη, στην προχθεσινή  προπόνηση ο
coach είδε και τον Μίτε Καραιβάνοφ να αποχωρεί με θλάση και να μένει 2 εβδομάδες εκτός αγώνων. Το κακό τρίτωσε λοιπόν για την ομάδα μας η οποία καλείται σε ένα από τα πιο κρίσιμα 10ήμερα της χρονιάς εντός του οποίου μεταξύ άλλων κρίνεται και η θέση στον τελικό του Κυπέλλου, να αγωνιστεί χωρίς τρία βασικά της στελέχη. Αν συνυπολογίσουμε και τους τραυματισμούς των πιτσιρικάδων Κρεμαστιώτη, Πασσιά και Χειβιδόπουλου, τότε οι επιλογές και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Το μόνο καλό είναι ότι τα τρία  εκ των τεσσάρων παιχνιδιών είναι εντός έδρας και ο εκπληκτικός κόσμος του Διομήδη μπορεί να αναπληρώσει το μεγάλο κενό. Οι παίκτες μας θα επιστρατεύσουν την ψυχή τους, όπως το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, και την παλικαριά τους και όλοι εμείς από την κερκίδα οφείλουμε να τους στηρίξουμε όσο ποτέ άλλοτε.

Οι υποχρεώσεις ξεκινούν αύριο Πέμπτη στις 20:00 στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας όπου ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον μεγάλο Φίλιππο Βέροιας, την ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία στο handball στην Ελλάδα. Η ομάδα της Βέροιας μπορεί να βρίσκεται σε φάση ανανέωσης αλλά διαθέτει  φαριά φανέλα και είναι αλήθεια πως η νέα φουρνιά του Φιλίππου είναι αρκετά ελπιδοφόρα και επικίνδυνη. Άλλωστε η ιστορία μας έχει χαρίσει συγκλονιστικά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Με το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Α1 Ανδρών όπου η ομάδα μας κατακτά τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα.

Μετά από 2 μέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 ο Διομήδης αντιμετωπίζει πάλι εντός έδρας (Αγία Τριάδα) τον πολύ επικίνδυνο Αερωπό. Η ομάδα της Έδεσσας είναι πολύ έμπειρη, διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και είναι ικανή να κάνει την ζημιά. Θέλει και αυτό το παιχνίδι πολύ προσοχή.

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου η ομάδα μας θα βρεθεί απέναντι στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της χρονιάς, την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλος σε νοκ άουτ αγώνα εκτός έδρας η ΑΕΚ. Εδώ δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε καν για την δυσκολία του αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μια εκ των διεκδικητών του τίτλου με μεγάλης εμβέλειας παίκτες. Μπορεί να την έχουμε κερδίσει τρεις φορές φέτος όμως τώρα οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και όλα τα δεδομένα, όπως τουλάχιστον διαμορφώνονται πριν την έναρξη του αγώνα, είναι εις βάρος μας και τυχόν πρόκριση θα είναι άθλος χωρίς υπερβολή.

Το καυτό δεκαήμερο κλείνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Χ.Α.Ν.Θ.

Κρίσιμοι αγώνες και η ομάδα μας χρειάζεται τον κόσμο της. Ευκαιρία όλοι μαζί να την στηρίξουμε και να την απολαύσουμε σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν πρέπει, ειδικά τώρα στα δύσκολα, να λείψει κανείς!!!

No comments