Βαριά ήττα των Νέων από τη Δανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαριά ήττα των Νέων από τη Δανία


Βαριά ήττα με 33-11 (16-7 ημίχρονο) από την πανίσχυρη Δανία γνώρισε η Εθνική Νέων στον δεύτερο αγώνα της για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 στο Μιχαλόβτσε. Η μεγάλη διαφορά των 22 τερμάτων, δημιουργήθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 17-4 υπέρ των Σκανδιναβών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώνει αύριο (19:00) κόντρα στην οικοδέσποινα Σλοβακία.

ΕΛΛΑΔΑ- ΔΑΝΙΑ 11-33 (7-16)

ΕΛΛΑΔΑ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αποστολίδης 2, Αραπακόπουλος, Χατζηβακαλέλης, Γρηγοριάδης 2, Ιωάννου 1, Καφαντάρης 2, Κατσίκης, Κωστακίδης, Μελετάκος, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Πασσιάς, Σαρηγιαννίδης, Σειρεκίδης 4, Ζαχάρης, Ζλατάνος.
ΔΑΝΙΑ (Τόμσεν Σαμπρόε): Άντερσον 6, Ελεμπάεκ 5, Λάνγκερχουους 5, Μπας Χάνσεν 3, Κρίστενσεν 3, Βάεβερ 3, Άλμπερτσεν 2, Μπαγκόε 2, Μπούγκε Γιένσεν 2, Άντονσεν 1, Κρίστενσεν 1, Μπες, Μπόισεν, Φρις, Γιάκομπσεν, Μούσινγκ Νίλσεν.
Διαιτητές: Ναμποκάου- Κούλικ (Λευκορωσία), Παρατηρητής: Ζαμπζίνσκι (Πολωνία), Δίλεπτα: 3-1, πέναλτι: 0/1-1/1.

21 comments

Anonymous said...

Δυστυχώς αυτό είναι το Ελληνικό χάντμπολ πέρα από τα σύνορα. Ανύπαρκτο.

Χάζευα τη συνέντευξη των παιδιών της ΑΕΚ που είπαν τα πράγματα με το όνομα τους. Είδα μετά τις δηλώσεις, εκτός ορισμένων ρεαλιστών, για το καλό επίπεδο στο τουρνουά του Δούκα και την καλή δουλειά που γίνεται στις ομάδες και αναρωτιέμαι. Μα τόσα μαθήματα δεν έγιναν παθήματα;

Το μάθημα της νέων του 2011 που 1,5 χρόνο μετά δεν υπάρχει αθλητής της στην 16άδα της ανδρών, δεν μας δίδαξε τίποτα;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα ζητήσουμε λέει και παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων το 2017. Μα αυτοί οι καρεκλοκένταυροι στην ΟΧΕ πάνε να το διαλύσουν εντελώς το άθλημα; Δεν φτάνει τόσο κακό που του έχουν κάνει;

Όσοι αγαπάμε το άθλημα πρέπει να βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια απόφαση και αφού ευχαριστήσουμε τους παλιούς για όσα έχουν προσφέρει, να στηρίξουμε την ανανέωση και τους νέους ανθρώπους σαν τον Αλβανό τον Μπαλωμένο τον Δημητρούλια και άλλους αυτής της γενιάς και τα παιδιά που θα γυρίσουν από το εξωτερικό.



Anonymous said...

Μακάρι να μπορούσαμε να παίρναμε κάθε χρόνο μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα αλλά να μην είναι σε βάρος του προϋπολογισμού της ΟΧΕ. Μόνο κέρδος σε όλα τα επίπεδα θα είχαμε. Αν από το παγκόσμιο της Θεσσαλονίκης νομίζεις οργανωτικά ή αγωνιστικά ότι ζημιώθηκε το Ελληνικό χάντμπολ είσαι βαθειά νυχτωμένος και γραφικός του χώρου με δόση κομπλεξισμού και άσχετος στην ανάλυση των δεδομένων για ένα καλύτερο αύριο με εξωστρέφεια και κοντά στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό χάντμπολ.

Anonymous said...

Τα σκορ τα διάβασες κανονικά ή ανάποδα; Τόσο κοντά είμαστε στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάντμπολ. Εσύ που είσαι αναλυτής για πες το κέρδος του αθλήματος σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Αλλά θα είσαι κανένας δεινόσαυρος που θα θέλει αργομισθία μέχρι το 2017. Ανανέωση τώρα παντού!!!!

Anonymous said...

1. Ποιός ο λόγος συμμετοχής της εθνικής νέων, αφού ξέραμε ότι δεν έχουμε νέους (ποιος αξιολογεί το που θα πάμε και ποιος κρίνεται);
2.Πότε θα σταματήσουμε να δηλώνουμε συμμετοχή σε προκριματικά που η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να διασυρθούμε;
3. Άκουσα ότι πήγαμε για να προετομάσουμε την εθνική αφήβων για να προκριθεί. Δηλ. έχουμε καλή εθνική εφήβων που θα προκριθεί όταν γίνει νέων, καλή εθνική παίδων που θα πάει στην μεσογειάδα Τυνησία για να προετοιμαστεί για να προκριθεί του χρόνου (που τα παιδιά θα είναι Γ λυκείου) και σίγουρα εθνικές νεανίδων Α και Β γιατί εκεί έχουμε τον μοντελοποιημένο Βακάλη.
4. Αυτά τα ταξίδια φίλε Κρανάκη γίνονται με βάση τον γενικό προγραμματισμό που έχεις καταθέσει (ξέρεις εκείνον με τα βελάκια) και με ποιό στόχο; Καλά τα βελάκια αλλά δεν έβαλες το STOP, το προσοχή αδιέξοδο και το που πας βρε μακάκα

Anonymous said...

Δεν είμαι δεινόσαυρος αλλά ένας αθλητής ανδρικού τμήματος που ήμουν εθελοντής στο παγκόσμιο της Θεσσαλονίκης. Ανάλυση κάνω μόνο σε καλόπιστους που γουστάρουν πραγματικά το άθλημα και ειδικά τώρα στα δύσκολα. Θέλουμε όραμα κίνητρα και επαφή με τους καλύτερους. Αν υπήρξαν κακές φουρνιές-κακοί προπονητές/παράγοντες-λάθος προγραμματισμός δεν τιμωρούμαι όλο το άθλημα και τους αθλητές και αθλήτριες. Σίγουρα έχεις πρόβλημα με προπονητές και το σύστημα γιατί σε έχουν στη σφαλιάρα. Το δέσιμο παλιών αθλητών/αθλητριών ,προπονητών, παραγόντων ,διαιτητών με το νέο αίμα είναι ότι καλύτερο παγκοσμίως για την εξέλιξη ενός αθλήματος. Θέλεις την διχόνοια για να γελάς σαν σύγχρονο Γιουσουφάκι διότι είσαι ανίκανος να συναγωνισθείς και να διεκδικήσεις. Η καταστροφολογία και η συκοφαντία είναι τα όπλα σου. Είσαι ασυναγώνιστος……………..

Anonymous said...

Κατ αρχην δηλωνω ασχετος αλλα συμφωνω σε ολα με τους 3 απο τους τεσσερεις που εγραψαν πιο πανω.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να παιρνουμε ετσι για πλακα μεγαλες διοργανωσεις εκτος φυσικα αν θελουμε να γυρναμε τους ξενους στα αξιοθεατα της χωρας και να ξοδευουμε για φιλοξενια εκατονταδες χιλιαδες ευρω .
Δηλαδη θα στερησετε απιστευτα χρηματα απο την αναπτυξη του αθληματος και θα τα δωσετε σε ξενοδοχεια και παρατρεχαμενους.
Ειναι και αυτο μια επιλογη!!!!!!!!!!

Προφανως μεχρι τωρα δεν εχουν γινει τα σωστα βηματα σε θεματα προβολης του αθληματος για να ερθει η στιγμη που θα εχει νοημα κατι τοσο σημαντικο γεγονος και εσεις πατε στο γνωστο Ελληνικο συστημα ΄΄πεταμενα λεφτα΄΄.

Ενα απλο παραδειγμα που θα σας δειξει ποσο αστοχοι ειστε κυριοι της ομοσπονδιας ειναι να παει καποιος απο εσας σε ενα σχολειο και να ρωτησει μια παρεα μαθητων ποιος ειναι ο καρυπιδης ο μπαλωμενος και ο Αλβανος.
Για το καρυπιδη δεν ξερω τι απαντηση θα παρετε αλλα για Αβλανο οι μαθητες θα σας δειξουν τον αλβανο που κοβει χορτα στο απενατι χωραφι και για τον μπαλωμενο σιγουρα θα σας δειξουν το μπαλωμενο παντελονι του Αλβανου.

Σιγουρα εχουν προυπολογισει ποσο θα κοστισει μια τοσο μεγαλη διοργανωση,αν οι υπευθυνοι αποφασισουν να΄΄ριξουν΄΄ τα μισα στην ομαδα που υπολογιζουν να φερει τα καλα αποτελεσματα μετα απο 5 χρονια αυτη η ομαδα θα ΄΄παει΄΄10 φορες καλυτερα ,μπορει και να τριβουμε ολοι τα ματια μας.

Γιατι δεν βλεπουν οι υπευθυνοι πως ομαδες ανυπαρκτες πετυχαν αθλους ?????
Γιατι δεν παιρνουν για παραδειγμα τις ΗΠΑ που οταν πηραν τους ολυμπιακους του λος αντζελες εκαναν προγραμματισμο τετραετιες στο βολει και την ενοργανη και πηραν τα χρυσα ετσι για πλακα ??????

Anonymous said...

Λοιπον στην αμερικη δεν ειχαν καθολου ενοργανη [οπως εδω δεν υπαρχει πουθενα το χαντμπολ]πηραν τον προπονητη της κομανετσι και την ιδια την κομανετσι και πηραν τρελαθηκαν στα χρυσα.
Στο βολει μαζεψαν ολλους τους επαγγελματιες του μπιτς βολει [κιραλι κλπ]τους μαντρωσαν μεσα σε κλειστες εγκαταστασεις για 4 χρονια και πηραν χαλαρα το χρυσο.
Αυτο λεγεται σοβαρος μακροπροθεσμος σχεδιασμος και πρεπει καποιοι να καταλαβουν οτι τα αποτελεσματα θα φερουν τον κοσμο στο αθλημα και οχι τα ΄΄πυροτεχνηματα΄΄΄.
Η προταση που μπορει να ηταν στο σωστο δρομο[οχι γιατι το λεω εγω]ειναι αυτο που λεει η΄΄παγκοσμια αθλητικη ιστορια΄΄και οχι οι αυτοσχεδιαμοι που κανουν οι διαφοροι που ετυχε να ασχοληθουν με τον παραγοντισμο
.
Μαζεψτε τα παιδια που ειναι αναμφισβητητα ικανα κλειστε τους μεσα σε ενα κολεγιο να μαθουν και πεντε γραμματα ταιστε με σωστες τροφες και διαιτολογους και προπονηστε τους σκληρα με ειδικους.
Θα τριβετε τα ματια σας !!!!!!!!!!

Anonymous said...

τα 250000 χιλιαρικα απο τα TVδικαιωματα που χρωσταει η οχε στην παγκοσμια για την διοργ. των νεων στην θεσ. ποιος θα τα πληρωσει?
Η Γ.Γ.Α. ??????χαχαχαχαχαχαχα.....
Γιαυτους που λενε οτι η οχε εβγαλε χρηματα απο αυτην την διοργ. ετσι ΠΡΟΕΔΡΕ !
ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ?
χαχαχαχαχα
ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ?
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ???
ΣΤΟ ΒΟΛΟ??????

Anonymous said...

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

Anonymous said...

Ειναι απιστευτο χανουν οι ομαδες με διπλο και τριπλο σκορ και να μην ιδρωνει το αυτι κανενος,ουτε θα επρεπε καποιος απολογηθει για αυτα τα ασχημα αποτελεσματα.
Φυσικα για τους υπευθυνους υπαρχει η δικαιολογια που εγραψα προχθες ,ηταν ολοφανερο για το που θα το παει το πραγμα για να βγουν ΄΄λαδι΄.

Τυχαια ειχαν δηλωσει οτι απο την ομαδα λειπουν 5 τραυματιες και 6 αλλοι που για διαφορους λογους δεν ακολουθιησαν το προγραμμα της ομαδας ?????

Και ενταξει κυριοι υπευθυνοι σας ελειπαν 11 παικτες και οι 16 που πηρατε μαζι σας μας κανει συνολο 27 δηλαδη μεσα στους 27 δεν ΄΄χωρουσε΄΄ αυτος που βγηκε πριν τρια χρονια ο καλυτερος παικτης αυτης της ηλικιας και τωρα στη γερμανα προσπαθει για το καλυτερο ?????
Ξερω οι γερμανοι στο χαντμπολ ειναι 100 χρονια πισω απο εσας και οι μμμμμμμ οι γερμανοι τον 19χρονο τον πληρωνουν τζαμπα τα απαραιτητα και για να ζει αξιοπρεπως.
Αν δεν πηρατε τηλ τους προπονητες αυτου του παιδιου[για να ρωτησετε για την εξελιξη του] το μονο που σας μενει ειναι να παραιτηθειτε.

Anonymous said...

το απόλυτο ΧΑΟΣ. οι μισοί έτσι οι μισοί αλλιώς. μας έχουν τρελλάνει ρε παιδια΄. εδώ οι νεάνιδες δεν μπορούν να κερδίσουν ή να κοντράρουν έστω τον πάοκ ή τους πρωτοπόρους θα βγουν έξω να κάνουν τί; ταξιδάκι πτώσεως ηθικού; θα παίξουν στο ΄τέλος με τους πόντιους θα νικήσουν με διαφορά και θα '' έχουν αφομοιώσει '' το σύστημα! γιάτί δεν κρατάνε τα λεφτά από τα ταξίδια αυτά ,να πουν "παιδιά για 2 χρόνια ΔΕΝ θα πάμε πουθενά στο εξωτερικό , δεν θα συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που ούτε για οικογενειακό διπλο δεν θα μας καλούσαν με αυτή την διαφορά δυναμικότητας,(μας έχουν για να "ψήνουν" την τρίτη επτάδα τους) και θα αφοσιωθούμε στα εν οίκω μας. δώστε τα λεφτά που υποσχεθήκατε στα σωματεία που τους τα χρωστάτε εξ΄άλλου, δώστε κίνητρα στις ομάδες που έχουν υποδομή, πραγματική και όχι μόνο στα φύλλα αγώνα, αποβάλλεται από τον χώρο σωματεία σφραγίδες και παράγοντες μικρόψυχους, ας είμαστε λιγότεροι αλλά πραγματικοί και να κάνουμε σωστή δουλειά, βάλτε όρο απαράβατο πως άν καποιος δεν υπήρξε αθλητής του χάντμπολ να μην μπορεί να πάρει θέση που να σχετίζεται με καίρια ζητήματα στην ομοσπονδία, το ίδιο και για να γίνει κάποιος διαιτητής να έχει υπάρξει αθλητής του χάντμπολ. γιατί να πάρουμε μια μεγάλη διοργάνωση (και πάντα και μόνο για τους άνδρες για τις γυναίκες ούτε λόγος τις θεωρούν την χειρότερη αγγαρεία που θα μπορούσαν να αναθέσουν σε κάποιον) όλα τα τουρνουά και όλοι οι σχεδιασμοί γίνονται για τους άνδρες τί κάναν οι νέοι; μια τρύπα στο νερό . τώρα θα γυρίσουν και ή θα νομίσουν ότι ήρθαν στον παράδεισο μετά την κόλαση που φάγαν τα παιδιά και θα νομίσουν πάλι ότι ξέρουν χάντμπολ και δεν θα θέλουν να ξαναβγουν από την ελλαδίτσα για να μην έχουν πάλι μια τέτοια τραυματική εμπειρία. το ίδιο θα γίνει και με τα κορίτσια. και αφού του χρόνου θα είναι τρίτη λυκείου θα σταματήσουν για να διαβάσουν ( επανέρχεται και η βάση του 10 βλέπετε) πως θα πάνε στην επόμενη διοργάνωση με αξιώσεις αφού ούτε στον σύλλογό τους δεν θα κατεβαίνουν να αγώνιστούν;

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 3.30.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΙΝΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΟΧΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....
ΕΛΕΟΣ.
ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ....

Anonymous said...

Αυτα ειναι ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!

Anonymous said...

ρε παιδια αληθευει οτι ο προεδρος της οχε πηγε να δει τη νεων στο duke και δεν ηξερε κανεναν αθλητη μας,πως αυτος ο ανθρωπος ζηταει το παγκσμιο νεων στην ελλαδα ενω ειναι ασχετος με τις εθνικες μας ομαδες μας η μηπως ξερει την παιδων για το 2017,δεν αναρωτιεται κανεις το γιατι και επισης γιατι δεν ζητησε το πανευρωπαικο?επισης ξερει κανεις το ποιον του προεδρου της παγκοσμιας να μας απαντησει..

Anonymous said...

σωστός ο 3.30.
τα λέει όπως ακριβώς είναι !

Anonymous said...

Μπράβο 3:30 μαζί σου.

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 330 ΑΛΛΑ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Κ ΕΦΟΣΩΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΙ ΜΑΣ 105?ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ Κ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΛΟΥΣ!

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ 3.30 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!! ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!! ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ !!! ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ Α2 ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ!!! ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????? Η ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ???????

Anonymous said...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ 330 ΕΙΜΑΙ.

ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ (ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ) ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ (ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ). ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Anonymous said...

τι φταινε οι ξενοι παικτες; αυτοί είναι το πρόβλημα; Αυτοι είναι που κάνουν μια μικρη διαφορα προς τα εμπρος. αντι να πραδειγματιστουμε απο την δικη τους αγωνιστικη υποδομή τους χλευάζουμε; την λεξη σεβασμος...την ξέρετε; εαν εχουν περασει και παλτα απο το ελληνικο πρωταθλημα δεν φταινε οι αθλητες αλλα αυτοι που τους εφεραν, διοίκηση και μανατζαρέοι.

Anonymous said...

ο 3.30 είμαι. σας ευχαριστώ όλους που επιδοκιμάζεται τις σκέψεις μου και χαίρομαι ειλικρινά που υπάρχουν άνθρωποι του χώρου που ενστερνίζονται τις απόψεις μου γιατί καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως μόνο εγώ τα βλέπω έτσι τα πράγματα . το θέμα τώρα είναι να ευχόμαστε να τα διαβάζει και κανένας ιθύνων νους και να τον πιάσουμε λίγο στο φιλότιμο και ακούσει και φωνές βοώντων εν τη- χανμπολική- ερήμω.