Ο Διομήδης στον κόσμο του γυναικείου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης στον κόσμο του γυναικείου


Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Διομήδη Άργους σχετικά με ανάπτυξη του γυναικείου handball στο σωματείο μας.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε λοιπόν ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και ο Διομήδης είναι έτοιμος να ασχοληθεί επίσημα και δυναμικά με τα γυναικεία τμήματα υποδομής. Αποτελεί αναμφισβήτητα μια ιστορική απόφαση, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχει παρουσιάσει ο Διομήδης γυναικεία ομάδα. Όνειρο μας είναι κάποια στιγμή να πρωταγωνιστούν και τα κορίτσια μας στους αγωνιστικούς χώρους, όπως συμβαίνει σήμερα με την αντίστοιχη ομάδα των ανδρών. Κατά αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται έστω και αργά η
παρουσία μας στο αναπτυξιακό κομμάτι και κλείνει ένα κενό που μας απασχολούσε χρόνια.

Καλούμε λοιπόν τα κορίτσια και τους γονείς που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τον θαυμαστό κόσμο του handball να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας. Σας ενημερώνουμε ότι στόχος μας και προτεραιότητα μας, σε πρώτη φάση, είναι να λειτουργήσουν τα ακόλουθα τμήματα:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Με συμμετοχή αθλητριών που έχουν γεννηθεί τη διετία 1998-1999
ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Με συμμετοχή αθλητριών που έχουν γεννηθεί τη διετία 2000-2001
ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Με συμμετοχή αθλητριών που έχουν γεννηθεί το 2002 και μετά
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Λειτουργίας των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, κυρία Σκλήρη Παναγιώτα, επικοινωνώντας στα κάτωθι τηλέφωνα:

6932421202    
6936054364    

1 comment

Anonymous said...

what the fuck? bot μπαίνει και γράφει παπαριές και ασχετα αποτελέσματα σε όλες τις δημοσιεύσεις?