Βήμα παραμονής ο Άρης Νικαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βήμα παραμονής ο Άρης Νικαίας


Δύο πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Άρης Νίκαιας με 29-23 επί του Φοίβου Συκεών. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νικαιώτες ήταν ο Ηλίας Χατσίκας ο οποίος πέτυχε 9 γκολ και ήταν ο παίκτης που... σάλπισε την αντεπίθεση για τους γηπεδούχους.
Τα 25 πρώτα λεπτά ανήκαν στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και με ένα 4-0 σερί βρέθηκαν να προηγούνται 8-11 στο 26' με τους Χατζηλάκο και Μέτση να πετυχαίνουν όμορφα και δύσκολα τέρματα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του 1ου μέρους και στην αρχή του 2ου ο Άρης έκανε την αντεπίθεση του και μέσα σε 8 λεπτά, πραγματοποίησε 6-0 σερί και βρέθηκε να προηγείται 14-11 με
τέσσερα συνεχόμενα τέρματα του Ηλία Χατσίκα από την θέση του πίβοτ και ένα από τους Ρηγάκη και Λεωνίδα. Οι δύο τελευταίοι στην συνέχεια παρέλαβαν την «σκυτάλη» και έδωσαν όπου χρειάστηκε τις λύσεις με γκολ από την περιφέρεια, ενώ καθοριστική ήταν η επέμβαση του Χρόνη στο πέναλτι του Μέτση στο 55' με το σκορ στο 25-22. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Άρης «καθάρισε» τη νίκη με ένα σερί 3-0 (από 26-23) και πλέον με 4 βαθμούς πήρε... βαθιά ανάσα για την συνέχεια.

«Το ήθελε περισσότερο ο Άρης»
«Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ξέραμε πως σε περίπτωση ήττας θα ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση. Ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα σε μια ομάδα μαχητική και σκληροτράχηλη η οποία έπαιξε ελεύθερα», τόνισε ο προπονητής του Άρη Τάκης Μελετάκος, ενώ ο τεχνικός του Φοίβου Δημήτρης Μασλαρινός, τόνισε: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας κι όταν συμβαίνει αυτό δεν έχεις πειθαρχεία στο παιχνίδι σου. Είναι πιθανό πως μέτρησε ότι δεν είχαμε πίεση σε αυτό το ματς όπως ο Άρης που φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 29-23
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 8-8-, 10-11 (ημχ.), 17-16, 23-21, 29-23
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 6, Κουρής, Κλημανόγλου, Μπουλούμπασης, Γαλανάκης, Μελετάκος Γ. 3, Γρηγοράκης, Μαλανδρένιας, Χατσίκας 9, Χρηματόπουλος, Μουρελάτος, Χρόνης, Γραμματικόπουλος 1, Καραστέργιος 3, Λεωνίδας 7

ΦΟΙΒΟΣ (Δημήτρης Μασλαρινός): Λαγούδης, Λειβαδόπουλος, Νικολαϊδης Χ. 3, Μέτσης 6, Παρπούλας, Μποσνακίδης, Βότσης 4, Χατζηλάκος 6, Χατζηαγαπίου, Λιόλιος, Νικολαϊδης Ν. 4, Παπαγεωργίου, Ανδρεαδάκης, Χατζηβακαλέλης.
Διαιτητές: Τσάκωνας-Χασκής Δίλεπτα: 5-6 Πέναλτι: 3/3-2/3
Κόκκινη: 59:50 Λείβαδόπουλος (Έκανε προμελετημένη και κακόβουλη ενέργεια χτυπώντας γροθιά στο πρόσωπο αντιπάλου, κρατήθηκε δελτίο)

6 comments

Anonymous said...

ΑΣΧΕΤΟ.ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠ ΝΕΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ?

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ

Anonymous said...

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Ε ΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΣΤΕΛΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΧΑΝΘ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ Α1

Anonymous said...

φιλε 7.13 μηπως ξερεις γιατι εγινε ετσι δηλαδη να κληθουν μισοι μισοι ; μαλλον οχι. γιαυτο καλό ειναι να μη ριχνεις λασπη και ανωνυμα μαλιστα. ουτε υπευθυνο είναι ούτε αντρικιο. μαλλον φτηνο είναι. φυσικα και θα χασουμε με πολλα. που θα χαναμε με πολλα ετσι κι αλλιως.

Anonymous said...

9:36 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.

Anonymous said...

δεν ξεκινησα εγω να μιλαω, εσυ ξεκινησες αρα πες μας καλή μου το ονοματάκι σου για να σου χαρίσω και το δικό μου