Ξεκινάει η Α2 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινάει η Α2 Γυναικών


Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακό, στους τρεις από τους έξι ομίλους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 3/11:
Φιλώτας Φλώρινας-Εθνικός Κοζάνης (Αμυνταίου-16.00): Μπουγιάκας-Ευθυμιάδου
ΑΟ Ιωαννίνων-Αμύντας Αμυνταίου (ΕΝΑΚ Ιωαννίνων-16.00): Βέργος-Κουρίκας
ΑΟ Κοζάνης-Ακαδημία Φλώρινας (ΔΑΚ Κοζάνης-16.00): Τέμης-Γιάννου
Φέρωνας-Φίλιππος Βέροιας (ΔΑΚ Δ. Βικέλας-17.00): Αγγελίδης-Κατσάνος
Πόντιοι Κιλκίς-Άρης Θεσσαλονίκης (ΔΑΚ Κιλκίς-18.30): Θεοδοσίου-Χαρίτσος
Κυριακή 4/11:
Παναιτωλικός ΓΦΣ-Χανιά ΕΑΧ (ΔΑΚ Αγρινίου-13.45): Κολλάρος-Τσακανίκας
Άρης Νικαίας-Πήγασος Αιγαίου (ΔΓ Νικαίας-13.45): Κουτσός-Τσάμος
Ακαδημία Πάτρας-Αναγέννηση Βύρωνα (ΚΓ Πάτρας-14.30): Καραπάνος-Δημάκης
ΑΟΑ Καστοριάς-Αρίων Πτολεμαϊδας (Καστοριάς-18.00): Κάργατζης-Χατζηπαναγιωτίδης
ΣΦΣ Παναθλητικός-Απόλλων Σταυρούπολης (ΔΑΚ Συκεών-18.00): Μαυρίδης-Χρ. Ράλλη
ΑΣ Μακεδονικός-ΠΑΣ Νέα Ελβετία (Νεάπολης-19.30): Στεφανίδης-Παπαδόπουλος

10 comments

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ: < ΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ > ΕΧΩ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
1. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΧΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ.
2. ΤΟΝ ΟΜΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ή ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ή ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΕΒΟΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ή ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΜ ΚΑΙ ΔΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ......ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ).
3. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
4. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΛΚ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.

Anonymous said...

O 4:41 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ(ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ>.

Anonymous said...

ωραια για μην το σβησουμε μαs λεs τοτε ποιοs εισαι

Anonymous said...

ωραια για μην το σβησουμε μαs λεs τοτε ποιοs εισαι

Anonymous said...

egw pou eimai diaithths symfwnw me ton kurio pou egrapse thn apopsh tou alla 8a prosarmostoune oi amoibes twn diaithtwn me aytes ths epoxhs...

epeidh oi amoibes mas einai kollhmenes apo 2002 na pane sthn swsth diastash tous dhl

a1 andrwn 200 eyrw a1 gynaikwn 150 eyrw

a2 anrwn 120 eyrw a2 gunaikwn 80eyrw

b anrwn 70 eyrw b gynaikwn dn exei apo fetos...


epishs na upologizetai h metakinhsh mas me timh benzibhs shnerinh kai oxi m 0,65

Anonymous said...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνουν παράγοντες και διαιτητές και η οχε τη σκαπουλάρει. Οι διαιτητές έχουν να παίρνουν άρα έχουν δίκιο να φωνάζουν. Τα σωματεία δεν έχουν να πληρώνουν άρα έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται. Η οχε δεν έχει να πληρώνει άρα τι να κάνει. Το να κόψει από αλλού ΄ξ τ ότι τα τρώει αλλού είναι αλήθεια αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Οι διαιτητές πρέπει να δίνουν αποδείξεις, σωστά εφόσον χωρίζεται και η αμοιβή από τα οδοιπορικά τους. Αλλά η διαιτησία είναι ερασιτεχνική και δεν μπορεί να έχουν θεωρημένες α.π.υ. Αλλά και τι να τις κάνει ο χωριατοπαράγοντας που το σωματείο του δεν έχει ούτε αφμ και αν έχει κανένα βιβλίο είναι άγραφτο και οι προπονητές του πληρώνονται μαύρα και οι ακαδημίες τους τα παίρνουν μαύρα ; Οι διαιτητές όμως πρέπει να κατεβάσουν τις αμοιβές τους που από δω και πέρα καλούνται να πληρώσουν τα σωματεία, πρέπει να προτείνουν ένα ψαλίδι για τα παλιά χρωστούμενα στην οχε και πρέπει -αν αγαπάνε το άθλημα- να μην εκβιάζουν με τα ηλικιακά. Χάνουν το δίκιο τους. Αποδείξτε κύριοι διαιτητές ότι αγαπάτε το άθλημα και ότι είστε κοντά στα νέα παιδιά και πάτε να παίξετε τα παιδικά και τα εφηβικά χωρίς εκβιασμούς. Ή έστω προτείνετε κάποιες συμβολικές αμοιβές για τα ηλικιακά ώστε να μην πονέσουν πολύ τα σωματεία αν τελικά χρεωθούν να σας πληρώνουν απευθείας. Και αυτά τα λέω δηλώνοντας ότι έχετε δίκιο.

Anonymous said...

8.32 δικιο εχεισ και εγω μαζι σου ειμαι να πανε οι τιμες εκει που λεσ ασχετα αν ειμαι παραγοντασ. δεν μπορεις ομως ρε φιλε να απαιτεισ να εκβειαζεισ να κανεις απεργιεσ απο την στιγμη που ποτε μεχρι σημερα δεν εκανεσ την επανασταση σου και να κανεισ ομοσπονδια διαιτητων οπωσ ολα τα αθληματα και δικαιως απο εκει μεσα να διαικδικεις αυτο που θεσ. τι εισαι στο χωρο και απαιτεις και εκβιαζεισ;ποιος σε εχει αναγκη; η οχε;κανεις μεγαλο λαθος να δω τωρα που τα σωματεια θα απαιτησουν να μην εχουν κριτες και διαιτητες και να οριζουν μονοι τουσ αυτους που θα θελουν τοτε να δεισ τι εχει να γινει......

Anonymous said...

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ....ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΝΝΟΩ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ " ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ "... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ? ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...

Anonymous said...

6.12 ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ . Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ,ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΗΣ ΕΣΥ ΤΣΑΜΠΑ . ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΠΑΣΤΕ Η ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ .

Anonymous said...

6.12 ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ . ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HANDBALL. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
4.41 ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ? ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ( ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΦΑΓΗΤΑ, SERVIS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΦΘΟΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ , ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ Η ΟΧΕ . ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ Η ΟΧΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ , ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.