ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


Στο 2ο στάδιο προετοιμασίας έχει εισέλθει η ανδρική ομάδα των Ελπίδων Πάτρας με προπόνηση εντός γηπέδου υπό τις οδηγίες του Κου Καλούδη. Πλέον έχει στην διάθεσή του και τους Παναγιώτου Παναγιωτόπουλο παίκτες που επέστρεψαν μετά τον δανεισμό τους στην ομάδα του Αετού Ρίου. Μαζί τους φέτος οι Ελπίδες υποδέχονται τον Θανάση Μπερτσιά έναν πολύ έμπειρο παίκτη που με την δυναμική του παρουσία θα ισχυροποιήσει την γραμμή της άμυνας και θα δώσει λύσεις στην επίθεση.
Ακόμα στην θέση του τερματοφύλακα θα δοκιμασθεί και ο νεαρός φοιτητής του Αμύντα Πετρίδης
Γιώργος τον οποίο η ομάδα του εμπιστεύθηκε στις Ελπίδες. Εκτός αυτών το ρόστερ συμπληρώνουν 6 παίκτες της εφηβικής ομάδας που καλούνται να καταβάλουν την απαιτούμενη προσπάθεια ώστε μετά την προετοιμασία να μπορούν να είναι ετοιμοπόλεμοι για το νέο πρωτάθλημα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η ανακοίνωση άλλων παικτών που θα δώσουν στην ανδρική ομάδα το τελικό της σχήμα.
Από την άλλη πλευρά ο υπεύθυνος ανάπτυξης Κος Μπουρδόπουλος και ο συνεργάτης του Κος Παπαγεωργίου ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των τμημάτων υποδομής δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη φυσικής κατάστασης και νευρομυικής συναρμογής των αθλητών μίνι αγοριών κοριτσιών πανκορασίδων παμπαίδων και εφήβων.
Πληροφορίες για εγγραφές παιδιών από β τάξη δημοτικού έως γ τάξη Λυκείου στο τηλ 6937 852566

2 comments

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ;
Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ;ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΌΥΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;

Anonymous said...

ΧΟΝΤΡΕ... ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ Η ΠΑΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕ ΗΘΟΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ.
ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ....