ΑΕΚ: Συμβόλαιο καρδιάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Συμβόλαιο καρδιάς


Της Γιολάντας Ζύκα www.aek-live.gr
Παπαδόπουλος: "Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ"
Τσαούσης: "Στην ΑΕΚ αξίζει η κορυφή"


Τα συμβόλαια καρδιάς, δύσκολα «σπάνε» και αυτό απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι Φάνης Τσαούσης και Γιώργος Παπαδόπουλος που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα που έχουν τιμήσει όσο λίγοι. Η παραμονή τους στην ΑΕΚ ήταν κάτι αναμενόμενο και χθες οι δυο παίκτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα χάντμπολ για δύο ακόμη χρόνια. Αμφότεροι έδειξαν στην πράξη την επιθυμία τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του «Δικεφάλου», κάνοντας δεκτή την πρόταση που τους έκανε χθες η διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Και οι δύο παίκτες αποτελούν το σημείο αναφοράς της ομάδας χάντμπολ σχεδόν από τότε που ιδρύθηκε και η παραμονή τους στην ΑΕΚ ήταν περισσότερο μονόδρομος. Οι δυο βασικές κολώνες του «Δικεφάλου» συμφώνησαν για άλλα δυο
χρόνια, δείχνοντας με την κίνηση τους αυτή την πρόθεση τους να κλείσουν την μεγάλη καριέρα τους με την ομάδα που αγάπησαν και αγαπήθηκαν. Τσαούσης και Παπαδόπουλος βρέθηκαν χθες στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και συζήτησαν αναλυτικά με την διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους και δεν δυσκολεύτηκαν να δώσουν τα χέρια. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν προφορικά και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψουν και τυπικά το νέο τους συμβόλαιο. Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε και τον προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος υπολόγιζε και τους δυο παίκτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O Γιώργος Παπαδόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως θα αγωνίζεται για άλλα δυο χρόνια με την φανέλα της «Ένωσης» : «Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Σίγουρα νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και το γεγονός ότι θα είμαι για δυο ακόμη χρόνια παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, αλλά προς το παρών δεν σκέφτομαι αυτό αλλά το πώς θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Κάθε χρόνο στοχεύουμε ψηλά και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε όποιον στόχο βάλουμε».

Ο Φάνης Τσαούσης δεν χρειάζεται ιδιαίτερα διαπιστευτήρια στον κόσμο της ΑΕΚ. Η αγάπη του για την ομάδα είναι δεδομένη και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Το «21» του «Δικεφάλου» μίλησε στο aek-live.gr και την «Ώρα των Σπορ» για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ για μένα είναι το σπίτι μου. Την πονάω την ομάδα και ειδικά μετά από τόσα χρόνια παρουσίας η παραμονή μου θα έλεγα ήταν μονόδρομος. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την φανέλα της ΑΕΚ. Δεν ξεχνάμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζεται προσπάθεια από όλους για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Στην ΑΕΚ αξίζει μόνο η κορυφή και όσον αφορά εμάς θα δίνουμε πάντα παραπάνω από αυτό που μπορούμε για την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας γιατί με την παρουσία και την στήριξη του μας δίνει ώθηση και δύναμη».

1 comment

Anonymous said...

Kanenas kainourgios yparxei?