Ανανέωσε ο Μπακαούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσε ο Μπακαούκας


Από ww.aek365.com
Ο Χριστόφορος Μπακαούκας δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ κι έτσι ανανέωσε το συμβόλαιό του. Οι ιθύνοντες της Ένωσης συναντήθηκαν με τον εμβληματικό αρχηγό και μέσα σε ένα αρκετά καλό περιβάλλον είπε το «ναι» για να συνεχίσει να φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Μάλιστα στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Αναλυτικά:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χριστόφορου Μπακαούκα για δύο χρόνια. Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ τα βρήκε σε όλα με την ORIGINAL διοίκηση και παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του»

Μπακαούκας: Να συνεχίσω για αρκετά χρόνια
Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός της ΑΕΚ που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα χάντμπολ της Ένωσης μίλησε στο aek365 και τόνισε πως στόχος του είναι να παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στον αγωνιστικό χώρο. «Είμαι αρκετά χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Καταφέραμε με την διοίκηση της ΑΕΚ να βρούμε τη «χρυσή τομή» και συνεχίζουμε μαζί για ακόμα δύο χρόνια. Νομίζω πως δεν θα μας επηρεάσουν οι αποχωρήσεις αρκετών παικτών που είχαμε αγωνιστεί μαζί αρκετά χρόνια, αφού στην συζήτηση που είχαμε με την διοίκηση είδα πως υπάρχει η διάθεση να υπάρξει η αντικατάστασής τους με ισάξιους παίκτες, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν. Οι στόχοι μας είναι πάντα ψηλοί γι΄αυτό θέλουμε να κατακτήσουμε Κύπελλα και Πρωταθλήματα». Ενώ στην συνέχεια ο αρχηγός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο αν μετά το τέλος της καριέρας του θα υπηρετήσει το άθλημα από άλλο πόστο. «Σίγουρα, επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να έχω την υγεία μου. Από εκεί και πέρα και από την στιγμή που θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση θα ήθελα να υπηρετήσω το άθλημα που με ανέδειξε, μου χάρισε χαρές και το αγαπώ αρκετά. Θα ήθελα να καταφέρω να ανεβάσω ένα επίπεδο παραπάνω το χάντμπολ και να μπορέσω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου». Τέλος ο Μπακαούκας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ. «Καλό καλοκαίρι σε όλους τους οπαδούς, τους περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες που θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα να είναι πάλι δίπλα μας και να πανηγυρίσουμε μαζί νίκες και τίτλους».

2 comments

Anonymous said...

Kanena kainourgio paikth tha paroume h tha mas anakoinwsete olous tous palious?
Giati an emeis kratame ton Mpakaouka kai ton Oikonomou kai pairnoume ton Tsaknh wraia tha synagonistoume ton Diomidi pou opws akougete ekleise Mastora kai Delhgiannh.
ax re katakahmenh AEK...

Anonymous said...

για αν πάρεις παίκτες φίλε χρειάζονται λεφτά