ΠΑΟΚ: Συγχαρητήρια στο Διομήδη Άργους - Τιμήθηκε η ομάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Συγχαρητήρια στο Διομήδη Άργους - Τιμήθηκε η ομάδα


Συγχαρητήρια στο Διομήδη Άργους
Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ συγχαίρει το σωματείο του Διομήδη Άργους για την νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι. Κάθε διεθνής διάκριση ελληνικής ομάδας, διαφημίζει την ελληνική χειροσφαίριση και προσελκύει βλέμματα στο άθλημα. Ευχόμαστε ολόψυχα την πρόκριση του Διομήδη στον τελικό της διοργάνωσης και την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.


Τιμήθηκε η ομάδα στο Παλιό Αγιονέρι

Αντιπροσωπεία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έδωσε το παρόν στη γιορτή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παλαιού Αγιονερίου και τιμήθηκε για την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Την αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούσαν ο προπονητής Στέλιος Υετίων, ο αρχηγός Αντώνης Σαουλίδης και οι διεθνείς αθλητές Θοδωρής Πετρίδης και Αποστόλης Παλάσκας. Εκτός από την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, τιμήθηκε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Λαγωνίδης.
- Ήταν μία ζεστή βραδιά σε ένα ασπρόμαυρο μέρος. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους οπαδούς για την τιμή που μας έκαναν, δήλωσε στο paokhandball.gr ο Στέλιος Υετίων.

No comments