ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ


Οι κλήσεις της Ανδρών - Ευαγγελίδης: «Θα τα καταφέρει η Εθνική Ανδρών»
Την Κυριακή 1η Απριλίου και ώρα 13:30 στο ξενοδοχείο Palace της Γλυφάδας θα συγκεντρωθεί η Εθνική Ανδρών προκειμένου το απόγευμα της ίδιας ημέρας να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αυστρία το διάστημα 4-7 Απριλίου με αντιπάλους την διοργανώτρια ομάδα και τις Σλοβενία, Τσεχία.
Οι 22 παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κρανάκη είναι οι: Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Τζιμούρτος Δημήτρης (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Τζούφρας Νίκος (Σπρίνγκε- Γερμανία), Τσιλιμπάρης Κώστας (Κονβερσάνο- Ιταλία), Μπαλωμένος Σπύρος (Ίστρ- Γαλλία), Γεωργιάδης Διονύσιος (ΑΕΚ), Ζαμπούνης Στάθης, Τόμπρος Γεώργιος, Μαστορογιάννης
Γιώργος, Νικολαϊδης Παναγιώτης (ΑΣΕ Δούκα), Γουργούμης Κώστας, Σεβαστίδης Ηλίας, Πετρίδης Θόδωρος, Ιωαννίδης Λευτέρης (ΠΑΟΚ), Ανανιάδης Χαράλαμπος, Ευαγγελίδης Θόδωρος (ΧΑΝΘ), Μεγαλοοικονόμου Θόδωρος, Μαραγκός Σωτήρης, Μάλλιος Θόδωρος (Διομήδης Άργους), Δέλιος Χάρης (Φίλιππος Βέροιας), Δημάκης Στέλιος (ΓΑΣ Κιλκίς), Τσάτσος Χρήστος (Αερωπός Έδεσσας).
Δεν κλήθηκαν οι τραυματίες Γιώργος Χαλκίδης, Αλέξης Αλβανός, Νίκος Ριγανάς και Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ η παρουσία του Νίκου Τζούφρα θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού.


ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»
Αναφορικά με την κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στην α’ φάση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2014, που θα την φέρει αντιμέτωπη με τις Ελβετία, Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία, ο διεθνής περιφερειακός Θόδωρος Ευαγγελίδης σχολίασε: «Πρόκειται για έναν επικίνδυνο όμιλο. Μετά από πολλά χρόνια βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά πιστεύω πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάνε όλα καλά στην προ-προκριματική φάση. Παρά την αξία της Ελβετίας και της Ιταλίας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

10 comments

Anonymous said...

πραγματικα γελαει ο κοσμος!!! ποσο τραγικος μπορει να ειναι αυτος ο τυπος?????

Anonymous said...

εγω δεν βλεπω κανεναν να γελαει.
δεν συμπαθω τον Κρανακη,αλλα πες εσυ ρε παπατζη 2,03 πού διαφωνεις με τις κλησεις ;
Μαθατε ολοι τα παντα .

Anonymous said...

δηλαδη εσυ συμφωνεις με πετριδη,ιωαννιδη,γουργουμη,δημακη και τσατσο???

Anonymous said...

εχει το δικιο του ο 8.54

Anonymous said...

εμπρος να ακουσουμε τις προτασεις σας ξερολες
αφου δεν σας κανουν αυτοι πειτε μας τις εναλλακτικες !

Anonymous said...

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ-ΣΑΝΙΚΗΣ-ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Anonymous said...

Εγώ θέλω το Ντελλα, το Δομπρη, τον Τριανταφυλλίδη, το Γραμματικό και τον .....Βούντερλιχ, για όσους τον ξέρετε!

Anonymous said...

Πόσες φορές πρέπει να έχεις χάσει απο αυτούς εσυ που τόσο πολυ σε τσουζι... Μπράβο στα παιδια.....!!!α κ αλήθεια εσένα γιατι δεν σε κάλεσε;;;;

Anonymous said...

Δηλαδή:
Έξω ο Μπακαούκας και ο Σαμαράς, μέσα ο Ιωαννίδης...
Έξω ο Καφφάτος και ο Κουλούρης, μέσα ο Γουργούμης...
Έξω ο Βακάλης, μέσα ο Πετρίδης...
Έξω ο Τσακίρης, μέσα ο Ζαμπούνης και ο Γεωργιάδης...
Έξω ο Κοκολοδημητράκης, μέσα ο Τόμπρος...

Μάλλον πλάκα μας κάνεις κύριε Κρανάκη! Μας έχεις ξενερώσει όλους...!

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛ ΣΙΝΤ!ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ,ΑΝΤΑΜΗΦΘΗΚΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΕ,ΕΛΕΟΣ!