ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ


Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 25-21 του Άρη, χάρις ένα σερί στο φινάλε
Δύο πολύτιμους και δύσκολους συνάμα βαθμούς κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Νίκαια κόντρα στον μαχητικό Άρη για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ. Η ομάδα του Στέλιου Υετίων νίκησε 25-21, ωστόσο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το 57΄ (21-22). Σε εκείνο το σημείο ο Τριάντης δέχθηκε δίλεπτη αποβολή και ο ΠΑΟΚ πιο ψύχραιμος και έμπειρος με ένα σερί 3-0 «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.
 Συνθέσεις - Δηλώσεις
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ 21-25

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 6-6, 10-12 (ημχ.), 14-15, 17-20, 21-25
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος):Ρηγάκης 10, Κουρής, Αντωνόπουλος 1, Μελετάκος 1, Γρηγοράκης 2, Αντύπας, Νιαρχάκος 4, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης, Τριάντης 2, Μουρελάτος, Κλημανόγλου 1, Χρόνης, Γραμματικόπουλος.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 3, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκκώνης 2, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π. 1, Πετρίδης 2, Ανγκελόφσκι 4, Ιωαννίδης 4, Τσακίρης 4, Σεβαστίδης 5, Τάτσης, Κεσίδης, Πίτσιος. Διαιτητές: Τσάκωνας- Τσάμος, Δίλεπτα: 6-5, πέναλτι: 2/2-1/1


«Το παλέψαμε πολύ. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια», σχολίασε ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος.

Δηλώσεις Στέλιου Υετίων
- Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε πολύ καλά. Προφανώς μπήκαμε στον αγώνα ελαφρώς επηρεασμένοι από την πολυήμερη αποχή μας από τους αγώνες. Κρατάμε τη νίκη και το γεγονός ότι και πάλι δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, όταν ο Άρης Νίκαιας μείωσε στο γκολ (21-22) και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με στόχο να μην έχουμε απώλειες βαθμών.

Δηλώσεις Αντώνη Σαουλίδη
- Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στο μεγάλο ΠΑΟΚτσή Θανάση Χατζόπουλο, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική για να επέλθει η συμφωνία με τον βασικό χορηγό μας την “ Kraft Paints ”. Από την αρχή της προσπάθειας μας, βρίσκεται στο πλευρό μας και όλοι οι παίκτες τον ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή του.

No comments