ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ


Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών Θανάση Καρακεχαγιά- Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τον τίτλο των κορυφαίων του 2011- Η Δανία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2012- Έντεκα διαιτητές και παρατηρητές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα- Καμπ της Εθνικής Πάιδων. Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών Θανάση Καρακεχαγιά για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Η ΟΧΕ ευχαριστεί τον έμπειρο προπονητή για την μέχρι τώρα προσφορά του και εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

75 comments

Anonymous said...

na perasei o epomenos gia apospasi parakalw !!

Anonymous said...

Ο Γιαννης ειναι ετοιμος. Περιμενει το τηλεφωνημα.

Anonymous said...

και αφού δεν προτείνει κανένας, ας ξεκινήσω εγώ με Βακάλη και Γιουλβανίδη χρόνια τώρα βγάζουν παίκτριες και γνωρίζουν καλά το γυναικείο όπως και τι έρχεται από πίσω μιας και ασχολούνται και με ηλικιακά.

Anonymous said...

και γιατί όχι Πιπελίδη και Ναϊσιδου; έχουν πάρει και τίτλο στο γυναικείο

Anonymous said...

ΝΑΙΣΙΔΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ

Anonymous said...

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤ
ΓΚΟΛΙΑ ΓΡ
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ Μ

Anonymous said...

Epitelous na doume kai mia gynaika na mpainei stis falokratikes sas thesis!!!

Anonymous said...

Η ΝΑΙΣΙΔΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ?

Anonymous said...

Κοριτσια παρουσιαστε τα βιογραφικα σας για να σκασουν.

Anonymous said...

NAISIDOU DAGOTO!!!

Anonymous said...

Λιγο περιεργη η λυση συνεργασιας με ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ?

Anonymous said...

θα πρέπει κάποτε οι κοπέλες να αντιδράσουν για αυτό το ατελείωτο πανηγύρι. Πέρα από την αγωνιστική αξιοπρέπεια υπάρχει και αυτοσεβασμός. Έχουν φτάσει στο σημείο να προκαλούν οίκτο χωρίς οι ίδιες να φταίνε σε τίποτα. Απλά δεν τις υπολογίζει κανένας και μπορεί ο καθένας να παίζει παιχνίδια στην πλάτη τους. Κάποτε και με κάποιο τρόπο πρέπει να πούνε ένα "ΣΤΟΠ". Τουλάχιστον να σώσουν την προσωπική τους αξιοπρέπεια.

Anonymous said...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΚΑΝΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !ΤΟΝ ΚΑΛΑΒΑΖΗ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ.

Anonymous said...

μονο ο νατσιοπουλος αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να το κανει σωστα και ποιος γιλβανιδης και βακαλης που βγαλαν ηλικιακα μιλαμε για εθνικη γυναικων και οχι για αναπτυξη και τους δυο για πλακα τους ειχε τοσο χρονια στην Α1 τους ειχε για προπονηση ας σοβαρευτουμε επιτελουσ!!!

Anonymous said...

vareltzis ??? plaka kanete ? ela miliste sovara... re milame an tou dwseis valsamomeno mpoufo sta xeria tha tou ksefugei. eleos re .poso na anteksei auto to kaumeno to handbolaki ?

Anonymous said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, ρε Γρηγόρη δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Πρόσεχε μη λαδώσεις το πληκτρολόγιο χααχαχαχαχα

Anonymous said...

ti onomata einai auta pali????????? aparxaiomenoi oloi oi parapano... k min egglimatisete k parete gynaika apla den kanoun!!!

Anonymous said...

ΨΗΦΊΖΩ ΧΑΣΑΠΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΙΚΑΚΟ

Anonymous said...

ποιο Χασάπη , τον Γιώργο Ζαχαράκη να φέρουμε,

Anonymous said...

Η ομοσπονδία έκανε έξτρα παραγγελία σε κώνους και πιατάκια... έρχεται ο Βαρελτζής. Κοριτσιάκια τρέξτε μακριά, έτσι και αλλιώς από πίσω δεν υπάρχει τίποτα. Δεν βλέπετε ότι κάνουν χαβαλέ με τον ιδρώτα σας;

Anonymous said...

Αυτός που είπε για την Ναϊσίδου γνωρίζει τίποτα από γυναικείο, ή διαβάζει τα αποτελέσματα, βλέπει ότι νίκησε η Νέα Ιωνία, και εξάγει το συμπέρασμα ότι η Ναϊσίδου προπονεί καλά; Η γυναίκα μόνο πληρώνει, την δουλειά την κάνει άλλος, ή μάλλον άλλοι, η Σοφία είναι μόνο για τις συνεντεύξεις. Μέχρι και η ίδια μπορεί να γέλασε όταν την πρότεινες για ομοσπονδιακή μεγάλε γνώστη του χάντμπολ.

Anonymous said...

@9.34 δεν ψάχνουμε νηπιαγωγούς ή εργάτες για σκάψιμο και φόρτωμα.
Οποιος νομίζει ότι ο Φέργκιουσον προπονεί την MU είναι βαθιά νυχτωμένος.Αυτός μόνο υπογράφει
Ο "x" προπονητής,ας πάρει και τους βοηθούς του.Το ερώτημα είναι ποιός μπορεί να αναβαθμίσει το γυν χαντμπολ και όχι ποιός μπορεί να αναβαθμιστεί από αυτό.

Anonymous said...

θυμάται κανείς το παιχνίδι της εθνικής γυναικών με την Ρουμανία που ο Βαρελτζής πίστευε ότι θα κερδίσει και είχε πείσει και τον Κρανιώτη που τον κουβάλησε μαζί του; Θυμάστε τι έλεγε ο Κρανιώτης όταν επέστρεψε πίσω; Θα έχει γέλιο πολύ....

Anonymous said...

10:38 με έπεισες! Ναϊσίδου λοιπόν στην εθνική γυναικών δαγκωτό.

Και πως να σωθεί το καημένο το χαντμπολάκι ρε 10:38 αν έχει άτομα με τέτοιες απόψεις στο χώρο του... Και πολύ έχουμε φτάσει μέχρι εδώ!

Anonymous said...

Αν πάει Βαρελτζής στην γυναικών, βοηθό του δεν βλέπω τον Παλαμά, αλλά ΑΝΤΩΝΙΟΥ (το παιδί κεντάει στο γήπεδο)... όχι αυτόν που λέει ο αγαπούλας στην διαφήμιση, τον άλλον, τον δικό μας.

Anonymous said...

@11,23 συμφωνώ πολύ έχουμε προχωρήσει.Με κάτι άσχετους σαν και σένα στην πλάτη μας δεν πάει άλλο.
Πρόταση έχεις?

Anonymous said...

@12,17 μηπως ξερεις πού βρίσκεται ο Ζαχαρακης;

Anonymous said...

NTROPI.EKMETALEYSH MEXRI AHDIAS STO XWRO POU LEGETAI GYNAIKEIO XANTMPOL.KATHE ASXETOS PAIRNEI KAI AFHNEI THESEIS GIATI ETSI TON BOLEYEI.LHXTE TO KALUTERA.ELEOS

Anonymous said...

didimo skandalis - gousios

Anonymous said...

ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ

Anonymous said...

Η ΣΟφία Ναισιδου τουλάχιστον υπηρετεί το γυναικείο χρόνια τώρα, είναι συνεπής σε αυτό , έχει μια ομάδα που χρόνια τώρα βρ´ισκεται στην 3αδα του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον το δικαιούται. Γιατί όχι και η Γκολια, το θέμα είναι όλοι αυτόι οι κύριοι που αυτοπαρουσιάζονται ως προπονητές ...ας μας μιλήσουν για την προσφορά και την πορεία τους. Για άλλη μια φορά μεγάλες ευθύνες έχει η ΟΧΕ, έχει ξεφτυλ´ισει θεσμούς και αξιοπρέπεια ανθρώπων. ΟΙ ικανόι σιωπούν, οι εναλλαγές των προπονητών είναι συγκεκριμενες. Οι εκλογ´ες του 2012, ίσως δώσουν έναυσμα σε ´σπουδαίους απόντες´ να ξεκαθαρίσουν το τοπίο απο την ολιγαρχία του Stelios & Βabis etc.

Anonymous said...

Χειρότερος δεν είναι ο Στέλιος αλλά όλοι αυτοί που σήμερα είναι προπονητές και παράγοντες και τον παρακαλάνε για μια απόσπαση ή ένα μεροκαματάκι ή μια θεσούλα στο συμβούλιο, ξεχνώντας ότι κάποτε ίδρωσαν για αυτό το άθλημα. Είναι τραγικό να βλέπουν αυτόν τον τύπο να πηγαίνει το άθλημα στα βράχια και όλοι μαζί να προσκυνούν.... έτσι δεν είναι Κούλα, Τόλη, Σπύρο, Παναγιώτη και.....
Ντροπή μας!
Όσο για προπονητή καλύτερα την Ναϊσίδου, τουλάχιστον αυτή είναι και LARGE και άμα θέλει σας αγοράζει όλους μαζί για να τις κάνετε την προπόνηση....ξεφτιλισμένοι!

Anonymous said...

pia golia.allo kali pektria ke allo proponitria.to ksanapame afto.to oti vriskete 4-5pemti thesi stous 4 tou ellinikou prothlimatos den simeni oti ine kali.milame gia ethniki omada ke san proponitria den kani.

Anonymous said...

για ποια εθνικη γυναικων και κουραφέξαλα αναφέρεστε? Αν μαζέψεις όλες τις γυναίκες 20-35 χρονών που προπονούνται συστηματικά 5-7 φορές την εβδομάδα για περισσότερο από τρία χρόνια δεν θα βρεις ούτε μία ελληνίδα , νομοτελειακά είναι άτοπο να αναφερόμαστε σε εθνική γυναικών και ομοσπονδιακό προπονητή αυτής.
εθνική νεανιδων εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας του συστήματος πανελληνίων εξετάσεων .
Εθνική κορασίδων μπορεις να έχεις αξιόλογη παρουσία ,ας ρίξουν το βάρος εκεί ,υπάρχουν προπονητες που διαχρονικά παρουσίασαν έργο στις αντίστοιχες ηλικίες , ας επιλεγει κάποιος από αυτούς που και τα παιδιά θα τον εμπιστευτούν και αυτος θα τα εμπνεύσει για συστηματική δουλειά 2 χρόνων.
ο καφετζής
p.s πριν 2-3 χρονια ο κυριος Κορορός γύρισε όλη την Ελλάδα κάνοντας επαναληπτικές μετρήσεις , τις πρόσεξαν καθόλου οι ομοσπονδιακοί ή κοιτάνε μόνο το τώρα?

Anonymous said...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!:

Ο ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ !!!!!

http://www.dealnews.gr/secret-money/item/2104-Ο…-χαντμπολίστας-πρόεδρος-του-ΟΛΘ

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Τοοοοοοο ΨΕΜΑ... ΣΤΕΛΙΟ ΦΥΓΕ
..

Anonymous said...

ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
τρωμε την ιδια μας την σαρκα.
ρε κουφαλες για κοιταχτοιτε λιγο στον καθρεπτη και αναρωτηθειτε το εξης.
ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι θεωρουνται προπονητες στο ελληνικο το χαντμπολ ? η απαντηση ειναι απλη μα βεβαια αυτοι που δεχονται την λασπη και στα μπλογκ αλλα και στα παρασκηνιακα καφενεια.
παρτε το χαμπαρι ρε αυτοι ειμαστε.
ο γιαννης ο γιωργος ο τακης ο νικος ο παναγιωτης ο.... ο.... ο.....

και ολοι αυτοι απλα μαζι με τους αλλους τους μακακες τους παραγοντες που χανουν χρονια χρημα διαθεση και τα παιδια με τα σορτσακια αποτελουν το ελληνικο χαντμπολ.
ολη η λασπη επιστρεφει ρε μαγκες γιατι το δωματιο ειναι μικρο και η οικογενεια μικρη.

Anonymous said...

Παρακαλώ πολύ...

Μπορείτε να με προτείνετε για προπονητή της ομάδας;

Από Handball δεν ξέρω και τόσα πολλά αλλά αυτό απ' ότι κατάλαβα δεν είναι απαραίτητο.

Είμαι ψηλός και αρρενωπός (οπότε σκεφτείτε πόσο όμορφα θα δείχνω στον πάγκο με τα ρούχα της Εθνικής), έχω όρεξη για δουλειά (είμαι πρόσφατα απολυμένος από την εταιρία που δούλευα), έχω και δίπλωμα για μηχανάκι (άμα χρειαστεί κάνω & ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ).

Φίλοι μου...
επειδή Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ μέχρι & προπονητής γίνομαι (άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους στέλνεις στα τάρταρα).

... & επειδή δεν μου αρέσει η ανωνυμία να ξέρετε ότι
ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥΛΙ
& Μ' ΑΓΑΠΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!

Anonymous said...

Giati re, ton Diomidi den ton pige kala? Me tin idia omada me tin opoia fetos o Dimitroulias pairnei prwta8lima, o Giannakis etrwge dekampala apo ta Vrilissia.

Anonymous said...

θα κάνω μία πολύ σοβαρή , εφαρμόσιμη και κατά τη γνώμη ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση κύριοι και κυρίες. Κώστας Τσαβδαρίδης. Όσο και αν δεν τον συμπαθώ πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δείξει κάτι σε αυτό το λίαν επιεικώς μετρίου αγωνιστικού επιπέδου και δυνατοτήτων αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας..

Σκεφτείτε λίγο.

Ευχαριστώ

Anonymous said...

Tote ta koritsia na pane stis proponiseis kai se apostoles me toys body guards......exei o Tzavdaridis lerwmeno parelthon!!!!!

Anonymous said...

Το παρελθόν του Τσαβδαρίδη γρήγορα στο πλυντήριο παρακαλώ!

Anonymous said...

Κορίτσια ρίξτε τους ένα φτύσιμο όλες μαζί, μήπως και εξυγιανθεί ο χώρος. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι.

Anonymous said...

Στο χάντμπωλ υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων. 1)Αυτοί που δώσανε τα πάντα στο άθλημα χωρίς να έχουν πάρει τίποτα από ιδεολογία και αγάπη για το χάντμπωλ. 2) Αυτοί που υπήρξαν καλοί αθλητές, το έχουν εξαργυρώσει και έχουν κερδίσει από το άθλημα όσο δεν γίνεται π.χ Βαρελτζής, Ιατρούδης, Κρανάκης. 3) Αυτοί που δε δώσανε τίποτα στο άθλημα ποτέ, αλλά μόνο έχουν πάρει και κάνουν και τα κοκοράκια όπως ο Μπαμπίνος, ο Στέλιος και η ευτραφής κυρία Κούλα!! Επειδή σας έχουμε βαρεθεί, βλέπω στο άθλημα να μένουν οι κατηγορίες 2 και 3 και να τρώτε τις σάρκες σας. Σας έχουμε βαρεθεί παλιοτόμαρα , ούστ από εδώ. Μια αγάπη έχουμε και αυτή μας έχετε κάνει να τη σιχαθούμε.

Anonymous said...

ase mas re gogka

Anonymous said...

Ψηφίζω Ναισίδου εθνική με Τσαβδαρίδη βοηθό.και Βαρελτζη manager . Αυτό είναι σχήμα που τσουλάει.και κλείσαμε με την γυναικών μην το κουράζουμε άλλο.

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΧΩΡΙΣ, ΛΟΓΟ.Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΛΙΚΟΝ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΩΣ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ".

Anonymous said...

Ο πιο σωστός απ' όλους ο φίλος που μίλησε παραπάνω, πολύς σαματάς για το τίποτα, όποιος και να πάει είναι χαμένο παιχνίδι, συμοφωνώ απόλυτα, δεν υπάρχει ούτε ίχνος προοπτικής. Η κουβέντα γίνεται μόνο για το ποιός κολλητός θα πάρει το άνετο χιλιαρικάκι της εθνικής, έτσι παλικάρια; Να ξέρουμε τι περιμένουμε...

Anonymous said...

Γκόγκα σε ακούω να δίνεις συμβουλές ποιός να πάει στην εθνική γυναικών. Είσαι ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει! Να προτίνεις εσύ προπονητή όπως διαλέγεις για σένα, να πάμε μπροστά!

Ο δικός σου χτες ήταν για γέλια (γιατί σε άκουσα να κατηγορείς τις παίκτριές σου), και φέρει ακέραια την ευθύνη για την ξεφτίλα που υπέστη η ομάδα σου.

Γέλαγε όλη η εξέδρα με τις επιλογές του. Όλο το δεύτερο ημίχρονο την μοναδική του απειλή (την Στράτου) την έβαλε στο ανάποδο χέρι, την κατέστρεψε μόνος του. Σε κάποια στιγμή είχε βάλει την Στρατάκη εξτρέμ και την Βαφειάδου ίντερ(!), μιλάμε για άσχετο κοουτσάρισμα και φυσικά στα τελευταία 15 λεπτά ήρθε η κατάρρευση. Οι επιλογές της ομάδας σου στην οργανωμένη επίθεση ήταν τραγικές και αυτό έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας στις προπονήσεις πριν τους αγώνες, όπου φάνηκε ότι δεν έχει γίνει δουλειά. Δεν ήταν τόσο καλή η Νέα Ιωνία όσο φάνηκε, απάράδεκτη ήταν η ομάδα σου.
Νομίζω την έχεις ξαναπατήσει στο θέμα του προπονητή, και το χειρότερο είναι ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο τώρα, οπότε κάτσε στα αυγά σου και χάσε το πρωτάθλημα χωρίς μουρμούρες.

Που θέλω να καταλήξω; Αφού δεν μπορείς να βρεις τόσα χρόνια προπονητή για σένα, ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ!

Anonymous said...

ωρες ωρες ντρεπομαι που ασχολουμαι με ενα αθλημα που περιβαλλεται απο τεμπεληδες,κουτσομποληδες, κακεντρεχεις, αλλα ταυτοχρονα επι παντος επιστητο με μηδενικη προσφορα στο δυσμοιρο το αθλημα.ολοι εσεις που γραφετε τετοια πραγματα για ιντριγκες,αποδυτηρια(χωρις να λεω οτι ολα ειναι καθαρα στο χωρο μας) και καθε λογης βλακειες κοιταξτε-ο καθενας απο το μετεριζι του- να βοηθησει οπως μπορει το χαντμπολ και αφηστε τα σχολια και το φραπε και πηγαιντε να κανετε καμια δουλεια

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ;

Anonymous said...

5,24 O Karakahagias efuge fiati ithele na kanei sosti douleia me programmatismo k se vathos xronou: alla opos kseroume oloi o xaroulis den thelei sostes douleies thelei mono na fainete autos k tipota allo, panta etsi sumvainei otan eisai anuparktos: Dustuxos gia to athlima, exei xathei kathe ennoia axioprepeias, ithous, kai genika olon ton aksion: Oi kolitoi mas na einai kala kai oi idioteleis skopoi mas, e Stelio;

Anonymous said...

Γραψτε τωρα που μπορειτε γιατι απο δευτερα που θα δουλεψει το σαιτ κανονικα ο admin θα εχει πολυ δουλεια, βλεπω να διαγραφει το 90% των σχολιων.

Anonymous said...

Σωστα ειδα το ματς παοκ-αεκ τελειος ο παοκ πολυ καλη δουλεια μπραβο στον προπονητη συνεχεισε ετσι ΥΕΤΙΩΝ.

Anonymous said...

EINAI KALOS PROPONHTHS KAI EXEI GNWSEIS TWRA MPWREI NA TIS BGALEI STO GHPEDO. [GERA]

Anonymous said...

ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?

Anonymous said...

AYTOS POY SOY TO PEIRE TO MATSAKI!

Anonymous said...

tosa xronia graphe graphe kati tha emathe gia ton proponitara to lew

Anonymous said...

Ne emathe kai ebgale kai tin petseta anebike ena skalopati panw

Anonymous said...

Όπως έγινε με τον Καρακεχαγιά ήταν καλύτερα (δεν πιστεύω και ελπίζω να μην έχει πραγματικό οικογενειακό πρόβλημα). Παρέλαβε που παρέλαβε καμμένη γή από τον σέρβο, έκανε και αγγαρεία (ποτέ δεν το έκρυψε). Όσο έμενε, καιμε συνεργάτη μάλιστα τον Παλαμά, θα ήταν χαμένος χρόνος.
Όσο η εθνική γυναικών θα είναι το "κουβαδάκι" του Παντελή για να παίζειστην παραλία δεν πρόκειται να γίνει κάτι σοβαρό.
Κάτι σοβαρό με τους φίλους και "υπαλλήλους" του Παντελή δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αν ο ίδιος ήταν σοβαρός δεν θα κρατούσε τόσα χρόνια τον Παλαμά. Ούτε την ομάδα του θα είχε κάνει πύργο της βαβέλ. Αλλά για την ομάδα του "γούστο του και καπέλο του", δεν πέφτει σε κανένα λόγος. Για την εθνική όμως πως του επιτρέπουν να την κάνει μαγαζί του;
Μπάμπη μην επιτρέπεις αυτή την απαξίωση. Άλλο θεμα είναι το παρόν αγωνιστικό επίπεδο στο γυναικείο και άλλο θέμα είναι η κατάσταση στις γυναικείες εθνικές ομάδες.
Αν κάνεις θαρραλέα βήματα για να λύσεις το δεύτερο, θα έχεις βάλεις τις βάσεις για να προχωρήσεις και το πρώτο.
Μη βιαστείς καθόλου, έτσι κι αλλιώς στον πάτο το πήγαν οι προηγούμενοι. Μίλα διεξοδικά με τους προπονητές που γνωρίζουν το γυναικείο, ζήτα τη γνώμη τους και τη συνεργασία τους, και κοίτα να αποφύγεις τη θανάσιμη αγκαλιά του Παντελή στο γυναικείο, τους/τις γελοίους/ες που αυτοπροτείνονται εδώ μέσα με τα παπαγαλάκια τους, όπως και τα μεγαλόπνοα πενταετή πλάνα.
Ένας φίλος

Anonymous said...

Ο σέρβος δεν παρέδωσε καμιά καμένη γη γιατί απλά δεν υπήρχε γη. Ο Καρακεχαγιάς δεν ανήκει στον χώρο του γυναικείου αλλά όπου έχει δουλέψει έχει δείξει σοβαρότητα (ανεξάρτητα από τον αν αυτό σημαίνει ότι είναι καλός προπονητής ή όχι). Ο Χατζηιωάννου πρέπει να έχει το μέρος των ευθυνών που του αναλογεί όμως πέρασαν μεγαλύτεροι "νταβατζήδες" του χώρου όπως ο Κρανιώτης, ο Γκόγκας, ο Κασαπίδης κλπ. Για την τωρινή κατάσταση του γυναικείου χάντμπωλ σίγουρα όμως φταίει μόνο ο Χατζηιωάννου; (όπως εντέχνως θέλεις να παρουσιάσεις) ή η ανεπάρκεια, η ανικανότητα, ο ωχαδερφισμός της ομοσπονδίας που δεν μπορεί να δώσει λύση σε βασικά ζητήματα όπως το υπαρξιακό πρόβλημα του γυναικείου χάντμπωλ; Εκτός αν θεωρείς λύση τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ομοσπονδίας που βασίζεται στην αποπληρωμή στεγαστικών δανείων και οικογενειακών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να αναλωνόμαστε σε street handball, υποδειγματικές προπονήσεις και κλιμάκια σε κατάσταση οργασμού.
Στην ομοσπονδία κατατέθηκε πρόταση για το γυναικείο χάντμπωλ, μια από τις πολλές που έχουν κατατεθεί διαχρονικά, η οποία αγνοήθηκε γιατί απλά το ζητούμενο δεν είναι η προσπάθεια λύσης στο πρόβλημα αλλά το βόλεμα των εκάστοτε ημετέρων. Ο Πιλαφάς άπειρες φορές τα προγενέστερα χρόνια έχει απαξιώσει το γυναικείο χάντμπωλ, ως παράγων(;) της ομοσπονδίας και ίσως όχι αδικαιολόγητα. Για το τωρινό γεγονός όμως έχει ευθύνη ο Παντελής ή ο Πιλαφάς που το βασικό μέλημα του είναι να βολέψει τον κολλητό του (κατά γενική ομολογία ανεπαρκή προπονητή); Το γεγονός ήταν προδιαγεγραμμένο απλά υποψιάζομαι ότι ο Καρακεχαγιάς τους χάλασε τα μεγαλόπνοα σχέδια, εκτός και αν έχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα.
Ο Παλαμάς σίγουρα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της εθνικής γυναικών, όμως είναι σίγουρα καλύτερος από όλους αυτούς τους γραφικούς/ες που αυτοαποκαλούνται και αντιπροτείνονται ως προπονητές.

Anonymous said...

ο καθενας θα πει και την μαλακια του.
Τον Σωκρατη τον Σκουφα τον φαγατε γιατι ειναι ελληνας και ο φθονος σας επεσε ολος πανω του.
Ο σερβος περασε και δεν ακουμπησε,αλλά κανεις δεν νοιαστηκε
Δειτε τα αγωνιστικα αποτελεσματα του ενος και του άλλου
ο Σωκρατης δεν αφησε γηπεδο που να μην παει να δει ακομη και προπονηση κοριτσιων
Σιγουρα θα εκανε και λαθη αλλά ειχε αρχισει να οργανωνει μια κατασταση
Και με τον Μαντζο την ιδια κακομοιρια βγαλατε και με τον Κρανακη το ιδιο
Κοιταχτειτε στον καθρεφτη και βουλωστε το ανυπαρκτοι

Anonymous said...

Δηλαδή εσύ είδες τα αποτελέσματα των γυναικών και μπόρεσες να τα αξιολογήσεις και να βγάλεις και συμπεράσματα;

Anonymous said...

Ναι τα ειδα, κοιτα τα και συ και μετα ρωτα ο,τι θες.

Anonymous said...

Polles paparies telika edo mesa: O servos edeikse kapoia kala deigmata k prospathise n ananeosei tin ethniki omada me vlema sto mellon O Karakehagias an k den eixe sxesei me ta koritsia exei paea polles dynatotites k osoi ton gnorizoun kala katalabainoun an mporei na prosferei i oxi, ase pou einai apo tous pleon katartismenous Ellines proponites: O Palamas exei ta arnitika k ta thetika tou; den nomizo omos oti autos einai to provlima tou gunaikeiou handball: Gia tin anaptyksi tou gynaikeiou ti na poume? Mesa se ola ta alla o Kororos me ton Zapartidi gyrisan oli tin Ellada kai kategrapsan ola ta koritsia oxi 1 alla 5-6 fores kai einai sigouro pos talenta yparxoun: Molis arxise na fainetai i douleia tou Kororou o Aggeloudis ton ediokse gia na ferei ton Iatroudi pou ta ekane thalassa me tin ethniki antron: O Xatziioannou k o Gogkas einai oi monoi pou vazoun lefta sto gynaikeio k oloi tous polemane (kyrios o Aggeloudis me ton Pilafa), diladi ti prepei na ginei epitelous? Tha mporouse na yparksei aksiologi Ethniki omada stis gynaikes an afinan na ginei sosti douleia

Anonymous said...

Koritsia parte thesi; kante kati epitelous, sas apaksionoun oloi ta teleutaia xronia me kurious ypeuthinous Pilafa k Aggeloudi, mono eseis mporeite na dosete lysi k na apaitisete kapoia pragmmata

Anonymous said...

Μια απάντηση στον 9.49 (γιατί στέκεται καλά σαν συνομιλητής)
1) Ο σέρβος όντως παρέδωσε ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. Πήρε την όποια ελπίδα είχε για ανάκαμψη η εθνική γυναικών και την εξαργύρωσε αδίστακτα σε εφ΄άπαξ.Διαχειρίστηκε τις γεμάτες και ανανεωμένες (Σκούφας)εθνικές ομάδες (86-87, 88-89, 90-91, 92-93, 94-95)και σκόρπισε 12 χρόνια δουλειάς των προπονητών για να κάνει θεαματικές κολοτούμπες σε Κόγκα και Παντελή. Δεν φέρει ευθύνη για την λειψή στήριξη από την Ομοσπονδία, ευθύνεται όμως βαριά γιατι εξυπηρέτησε τις κάθε λογής σκοπιμότητες και "ευγενείς σκοπούς" των Παντελή-Κόγκα ή και άλλων για το μισθουλάκο του. Αποτέλεσμα: δεν μπορούσε να μαζέψει εθνική. Όχι στο τέλος, από την αρχή κιόλας.
2) Ο Παντελής δεν φταίει για το γυναικείο, ευθύνεται όμως βαριά για το κατάντημα των εθνικών ομάδων. Σαν Παντελής ενίσχυσε το επιπεδο του γυναικείου (όπως και ο Κόγκας) κρατώντας κάποια κορίτσια σε διαδικασία (όσο γίνεται) υψηλού αγωνιστικού αθλητισμού.
Από την άλλη όμως ξεφτίλισε τις εθνικές ομάδες. Δεν φταίνε οι Τσαγκαράκης, Παλαμάς, Παπαδοπούλου (αυτοί αυτά ήξεραν, αυτά έκαναν)ούτε ο Καρακεχαγιάς (που ήταν γνώστης αλλα και "περαστικός¨) για το κατάντημα. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ φταίει που τους χρησιμοποίησε για να φτιάξει το μαγαζί του.
Μπάμπη είναι πολύ απλά τα πράγματα στο γυναικείο. Ότι περίπλοκο ακούς είναι υπεκφυγή. Αν αποφασίσεις να το προχωρήσεις σε σωστές βάσεις, και μόνο από αυτό θα αφήσεις "όνομα" σε αυτό το πέρασμα σου από την προεδρία
Ενας φίλος

Anonymous said...

ΣΩΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Anonymous said...

ο μπαρμπας ειχε και τα δωρακια του, τα τραπεζώματά του
ολοι φιλοι ηταν ...
ξερουν τιποτα καποιοι γονεις ?

Anonymous said...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β από το 1994 και μετά σε 17 αγώνες έχει 3 νίκες (Ν. Φερόες, Βέλγιο, Ιταλία), 1 ισοπαλία και 13 ήττες.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α από το 1995 και μετά σε 27 αγώνες έχει μόνο ήττες. Σε 5 αγώνες ήττες με 30 γκολ και πάνω, σε 2 αγώνες 20 γκολ και πάνω, και σε 13 αγώνες 10 γκολ και πάνω, και 7 αγώνες κάτω από 10 γκολ.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ από το 1994 σε 89 παιχνίδια έχει 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 74 ήττες.
Αυτό είναι το γυναικείο χαντμπωλ και δεν νομίζω ότι χρειάζεται περεταίρω ανάλυση. Ούτε θέλω να μαλώσω μαζί σου γαι το αν ο Σκούφας ή ο Σέρβος ή ο Σουηδός έκανε δουλειά ή αν ο Παλαμάς είναι καλός ή κακός. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει μηχανισμός σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης. Απλά ο κάθε "πρόεδρος" αυτής της ομοσπονδίας δεν ενδιαφέρετε να φτιάξει ένα "σύστημα" αλλά να διαχειρίζεται το υπάρχων ανθρώπινο δυναμικό κατά το δοκούν.

Anonymous said...

Κορίτσια μπορείτε να είστε ήσυχες. Αναλαμβάνει να λύσει τα προβλήματα του γυναικείου, ο πλέον ειδικός ο Μπαμπίνος!! Τα ξέρει όλα και καλά!
Κάνε μας τη χάρη! ΑΣΧΕΤΕ!!!!
Το μόνο καλό όνομα που μπορείς να αφήσεις στο χώρο και αυτό που πραγματικά δείχνει τις ικανότητές σου είναι το επίθετό σου. Άλλαξε τον τόνο και το Πιλάφας δείχνει αυτό που πραγματικά είσαι. Πάρε και κανά τηλέφωνο το Στέλιο τώρα για να μη σε κάνει ντά!!!

Anonymous said...

Άχρηστοι που δεν ξέρετε να σεβόσαστεόύτε την ιστορία του γυναικείου, τολμάτε να προσβάλετε έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή περνάει το μεγαλύτερο δράμα της ζωής του. Είστε κανίβαλοι.

Anonymous said...

Η γη που πήρε σέρβος ήταν ένα "αυθαίρετο" στην μέση του πουθενά και για να μην σου χαλάσω χατίρι θα συμφωνήσω ότι το έκαψε. Τα αποτελέσματα των εθνικών ομάδων τα τελευταία 20 χρόνια....... δείχνουν ότι η ομοσπονδία έβλεπε ένα πρόβλημα και απλά το συντηρούσε και επιπρόσθετα δεν έγινε αρκετή δουλειά από τους συλλογικούς προπονητές ή δεν έγινε η σωστή δουλειά. Όμως και αυτοί έχουν είναι ισχυρό άλλοθι γιατί είναι αφημένοι στην τύχη τους. Η "συστηματική" επιμόρφωση των προπονητών είναι κάτι άγνωστο στην ομοσπονδία. Το επιχείρημα ότι ο Σκούφας γέμισε τις εθνικές ομάδες δεν μπορεί να σταθεί πουθενά γιατί αυτό μπορείς να το κάνεις και εσύ και εγώ και μάλιστα σε μικρότερο διάστημα από τα 2 χρόνια. Το αν δεν μπορούσε ή δεν τον άφησαν ή δεν ήθελε να το κάνει είναι κάτι άλλο και είναι υπό συζήτηση. Το μάζεμα της εθνικής γυναικών είναι εύκολο ή δύσκολο ανάλογα με το που βάζεις τον πήχη και τι θέλεις να κάνεις.
Η σχέση του Σέρβου με τον Παντελή πιθανά να είναι ύποπτη σε ότι αφορά την μετακίνηση ανθρώπινου δυναμικού. Όμως η κατάντια των εθνικών ομάδων, ξεκίνησε από το 2000 και μετά με αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά σκάνδαλα πολύ μεγαλύτερα από το παραπάνω για τα οποία αναλογικά ο Παντελής έχει την μικρότερη ευθύνη.
Ο Τσαγκαράκης, ο Παλαμάς και ..........πολύ άλλοι μπήκαν από την ίδια πόρτα που άνοιξε ο Πιλαφάς στον Ιατρούδη, Μπιζέτα, Λαζαρίδη, Κότσυρα...και πολλούς άλλους που θα έρθουν. Μήπως και για αυτούς φταίει ο Παντελής;
Μπάμπη τα πράγματα είναι απλά όταν ο σκοπός είναι ανιδιοτελής και μπορεί να πάρεις μόνος σου αποφάσεις. Σε σένα όμως δεν ισχύει κανένα από τα δύο.
Δεν είναι φίλος γιατί απλά ο χώρος είναι κατεξοχήν άφιλος

Anonymous said...

Κορίτσια πάρτε θέση. Αν αυτοί δεν μπορούν να σας προστατέψουν αγωνιστικά τουλάχιστον σώστε την δική σας αξιοπρέπεια.

Anonymous said...

@4,07 γιατί ο χειροτερος κουκλα μου;
επειδη κοιτουσε την δουλεια του και οχι εσενα;

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΟΤΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΟΡΑΤΟΣ..ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑΣ