5 στα 5 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

5 στα 5 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου


Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας το Σάββατο εντός έδρας απέναντι στην νεανική ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα για την 4η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας. Νικήσαμε 32-24. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα.
Η ομάδα μας έπαιξε μετά το κύπελλο Ελλάδας τον Δεκέμβριο, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Το χρονικό διάστημα - Εορτές Χριστουγέννων και Εθνική Ομάδα - μας στέρησε την ανοδική πορεία που είχαμε αποκτήσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Έτσι η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα. Το παιχνίδι το ξεκινήσαμε νωθρά και δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να
προσπαθεί να έχει τις πρωτοβουλίες στο γήπεδο. Στην συνέχεια όμως η ομάδα μας λειτούργησε πιο καλά και πήρε μια διαφορά στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να την διατηρήσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το πρώτο ημίχρονο έληξε δικαίως 15-13.

Η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Η ομάδα μας σοβαρή και πειθαρχημένη στις επιθετικές επιλογές της αλλά και στην άμυνα της, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Η συμβολή του τερματοφύλακα μας ήταν εξαιρετική. Σωστές τοποθετήσεις, εκπληκτικές αποκρούσεις και αιφνιδιασμοί ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Οι Πέρρος, Βαμβακάς, Ρουμελιώτης δημιουργούσαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Οι Παπαδόπουλος, Τούρκια, Τσίγκης με την αγωνιστική τους παρουσία έδωσαν μια πιο δυνατή εικόνα με την εμπειρία τους είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα όποτε χρειάστηκε.
Το τελικό σφύριγμα των διαιτητών βρήκε τις δύο ομάδες με νέα πρόσωπα στις επτάδες τους για να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες. Το τελικό σκόρ ήταν 32-24.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα : Ιωνικός Ν.Φιλαδέλφειας - Ελπίδες Πάτρας 21-21
Κορωπί - Πήγασος Αιγίου 23-26,  Πανιώνιος - Ν.Ιωνία 19-27,  Παράδεισος Αμαρουσίου - Ακαδημία Πάτρας 31 - 26.
Μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών η ομάδα μας ανέβηκε πρώτη στην βαθμολογία.

Η σύνθεση του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Αρχηγός αποστολής: Τιφτικίδης Λάζαρος.  Προπονητής : Χατζηκωσταντίνου Κώστας.
Ακριτίδης, Βαμβακάς 8, Πέρρος 12, Μουτσάι, Ρουμελιώτης 6, Τούρκια,Σγούρος,Γιογκαράκης,Τσίγκης 3, Μπάρμπας, Παλαιολόγος, Vujanovic 1, Χατζηκωνσταντίνου 1, Παπαδόπουλος 1.

 Η σύνθεση της Αναγέννησης Βύρωνα

Προπονητής: Δρέττας. Συνοδός: Πουρνάρας Ευθύμιος.
Αναγνωστόπουλος,Μάνθος 1,Αγγελής 2,Βασιλόπουλος 1, Κωστούλας, Κεραμίδας 1, Κατσαρός 3, Φάμπατς 2,Σικιαρίδης, Μίχος, Λάλας 1, Ερμίδης 2,Στούμπης 9, Κρεμόνας 2.

Δίλεπτα 4/3 Πέναλτι 5/5,6/4.  Δεκάλεπτα:6-6, 12-8,15-13ημιχ, 20-15, 28-16, 32-24.
Διαιτητές: Κολλάρος Χ. - Τσακανίκας Χ.
Καλοί οι διαιτητές σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες τους βοήθησαν στο έργο τους.

No comments