Μετονομασία των Εθνικών Πρωταθλημάτων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μετονομασία των Εθνικών Πρωταθλημάτων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών


Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. που αφορά τα πρωταθλήματα Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών.
Από σήμερα η επίσημη ονομασία τους θα είναι «Πρωτάθλημα χάντμπολ Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ» και «Πρωτάθλημα χάντμπολ Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ», αντίστοιχα. Από την αμέσως επόμενη αγωνιστική, οι ομάδες των δύο κατηγοριών θα φέρουν στην εμφάνιση τους το λογότυπο του ΟΠΑΠ.
Η χορηγία είναι ύψους 100.000 Ευρώ, τα οποία θα διατεθούν ως εξής: Τα σωματεία της Α1 Ανδρών θα μοιραστούν 50.000 ευρώ, τα σωματεία της Α1 Γυναικών 30.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ θα διατεθούν στην ανάπτυξη και τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Η ΟΧΕ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. για αυτή την χορηγία, που έρχεται σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές και επιτρέπει στην Ομοσπονδία και τα Σωματεία να συνεχίσουν μέρος των δραστηριοτήτων τους.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς σχολίασε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΟΠΑΠ Α.Ε.. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει ανάγκη την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις χορηγίες, ειδικότερα στις μέρες μας που πλήττεται από την οικονομική κρίση και η συμμετοχή των ομάδων στα Εθνικά Πρωταθλήματα γίνεται με πολλές θυσίες. Με αυτά τα χρήματα που θα πάρουν τα Σωματεία θα μπορέσουν να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος των εξόδων τους, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να προάγουν το ελληνικό χάντμπολ, ενώ και η Ομοσπονδία θα μπορέσει να συνεχίσει τις σημαντικές δράσεις της για την ανάπτυξη του αθλήματος».

14 comments

Anonymous said...

ρε πιλαφα πανηγυριζεις για χορηγια 100000 ευρω;;;; ελεος τοσα πολλα λεφτα σου ειναι αρκετα;;; σωθηκες ;;;θα κανεις και αποταμιευση.....

Anonymous said...

ΔΛΔ 4500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ , ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΛΑΦΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΠΑΠ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Anonymous said...

O STELIOS TA PIRE TA LEFTA PAIDIA. AGAPAEI TO ATHLIMA.......

Mpampi, o Vareltzis Dieythintis Ethnikon Omadon? hahaha, tha pesei poly gelio....

Anonymous said...

Se mia epoxi pou den yparxoun xrimata akousa oti o Takis o Skoufas ekane protasi na analavei ena posto (ektos apo proponitis ethnikwn omadwn) AMISTHI kai den egine dekto to aitima. ALITHEVEI?????? Exoume tin politeleia na min dexomaste opoiadipote prosfora??? Stravos, apaisios, oti thelete peite kati, kati tha itane. Kai o Proedros ti eipe stin sinentfksi?? OTI THELEI VOITHEIA. Gia gelia i gia klamata?

Anonymous said...

Taki pare thesi

Anonymous said...

μηπως ηθελαν να πληρωσει κι απο πανω ...

Anonymous said...

το οτι αυτοπροταθηκε αφιλοκερδως δεν σημαινει οτι πρεπει να παρει και τη θεση. οι παιχτες θελουν τον μεγαλο ΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Anonymous said...

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ, ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΧΑΡΟΥΛΗ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Anonymous said...

οι παικτες μπορει να θελουν και την Τζουλια,να ικανοποιησουμε το αιτημα τους ?

η πολυ δημοκρατια οδηγει στο ΔΝΤ !

Anonymous said...

1. Εδώ έγινε ομοσπονδιακός ο Μεσσήνης, οι άλλοι σας ενοχλούνε;

2. Και εγώ θέλω να πάρω αμισθί τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν μου τον δίνουν; Χωρίς να πληρωθώ ούτε ένα ευρώ κύριε Μαρινάκη, στο λόγο μου!

Anonymous said...

10.58 fere esi 100.0000

Anonymous said...

Tsili kala ta les!!!mazi sou!!!

Anonymous said...

Ggrafoun kai oi anyparktoi tora?

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ,ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΗΜΕΝΑ...ΟΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ,ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΒΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΟΠΑΠ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΕΝΑΚΗ,ΕΙΠΑΜΕ.ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ!ΝΤΡΟΠΗ!ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ.ΠΑΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΚΡΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΕΛΟΣ.