ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ


Το… εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου ανδρών πήρε και ο Διομήδη Αργους, ο οποίος επικράτησε με 30-25 του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 8-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και έφτασαν στο 19-8 «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση. Αρνητικό σημείο του ματς ο τραυματισμός του Πριόβολου στο 47’, ο οποίος έπαθε βαρύ διάστρεμμα και η κατάσταση του ποδιού του θα εκτιμηθεί καλύτερα στο νοσοκομείο, όπου και διακομίστηκε. Ο Διομήδης θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια ΑΕΚ-ΧΑΝΘ- Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΣΕ Δούκα.

Ο προπονητής του Διομήδη Αργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Ήμασταν πολύ καλοί.
Περίμενα ένα δύσκολο ματς, διότι ο αντίπαλος ήρθε με σκοπό να κάνει την έκπληξη. Πραγματοποιήσαμε ένα καλό σερί που καθόρισε το αποτέλεσμα. Ετσι είχα την ευκαιρία να βάλω στο δεύτερο ημίχρονο και τους νεαρότερους παίκτες και να έχουμε ένα ωραίο απόγευμα. Το πιο φυσιολογικό σενάριο είναι να παίξουμε με ΑΕΚ στα ημιτελικά εκτός έδρας. Εκείνη η περίοδος θα είναι «φωτιά» για εμάς, διότι έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 30-25
Τα δεκάλεπτα: 3-2, 7-6, 16-8 (ημχ.), 21-13, 27-17, 30-25
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 5, Μεγαλοοικονόμου 5, Κρεμαστιώτης 1, Πριόβολος, Μούγιτς 1, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 5, Σαμαράς 8, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Ακριτίδης, Κατερίνας, Βαμβακάς 4, Πέρρος 5, Γκίκας 1, Μούσατς, Μπάμπης, Ρουμελιώτης 6, Τούρκια, Μπάρμπας, Βένα, Βουγιάνοβιτς 6, Χατζηκωνσταντίνου 2, Παπαδόπουλος 1. Διαιτητές: Καραπάνος- Δημάκης, Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 1/1-2/3.

1 comment

Anonymous said...

ναι κ στο δευτερο ημιχρονο εβαλε τους εφηβους-Ζαραβινα,Σαμαρα,Μεγαλοοικονομου,Μαραγκο...χαχα!Αλλα 5 λεπτα να ειχε επρεπε που ηταν στα 4 γκολ η διαφορα