ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

Χωρίς τους τραυματίες Διάρα, Μανιουδάκη, Κυδωνιάτη και τον Σταυρόπουλο για επαγγελματικούς λόγους κατέβηκαν να αγωνιστούν οι Ελπίδες Πάτρας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φίλιππο Βέροιας. Οι Βεροιώτες εκμεταλλεύτηκαν την διαφορά δυναμικότητας και επικράτησαν με 31-22, παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο. «Είχαμε μία άριστη φιλοξενία από τον Φίλιππο. Αγωνιστικά πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε το επίπεδο του κυπέλλου», σχολίασε ο τεχνικός των Ελπίδων Ανδρέας Καραβέλας. Από την πλευρά των νικητών ο προπονητής του Φιλίππου Απόστολος Ντέλλας σχολίασε: «Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν αντάξια της ιστορίας τους. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο μας και βάλαμε την βασική μας ομάδα να αγωνιστεί. Εμείς ξεκινήσαμε πιο μουδιασμένα, στην συνέχεια
βρήκαμε ρυθμό. Στα ημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ– ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 31-22 Τα δεκάλεπτα: 4-2, 10-5, 14-8 (ημχ), 21-13, 23-16, 31-22 ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απόστολος Ντέλλας): Δομπρής 2, Κωστακίδης Π. 7, Μάντζος 3, Κουρουμλίδης, Κωστακίδης Θ. 4, Δάσκαλος 1, Δραγκόλας 7, Μπαντής 2, Δεληγιάννης 1, Κορωνάς, Ζλατάνος, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης 2, Κωσταράκης 2.

ΕΛΠΙΔΕΣ (Ανδρέας Καραβέλας): Καλτσής, Μήλας 7, Δελδήμος, Πολίτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Σπανός, Μανουσέλης 2, Σταθόπουλος 2, Βλαχογιώργος, Χρονόπουλος, Ράφτης, Μάρκοβιτς 8. Διαιτητές: Καργατζής-Λινάρδος, Κόκκινη: 48’ Μανουσέλης (3 δίλεπτες), Δίλεπτες: 6-2, Πέναλτι: 2/2-1/3.

1 comment

Anonymous said...

Κόκκινη: 48’ Μανουσέλης (3 δίλεπτες), Δίλεπτες: 6-2

Ο καθρέφτης ενός παιχνιδιού είναι το φίλο αγώνα. Όπως φαίνεται ο Μανουσέλης πήρε κόκκινη μετά από 3 δίλεπτα, ενώ στο φίλο αγώνα υπάρχουν μόνο 2. Πυλαφά οι γραμματίες τα πέρνουν σε κάθε αγώνα και κάνουν αυτές τις τραγικές παπαριές και στους διαιτητές τους έχεις στο περίμενε...