ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ 21-22 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ 21-22


Tην ήττα με 21-22 από τον Δούκα γνώρισε ο Φίλιππος, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Οι Βεροιώτες παρά τις απουσίες τους, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερολέπτο αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν περισσότερες λύσεις και διατήρησαν σε όλο το ματς το προβάδισμα (πλην μιας φοράς που ισοφάρισε ο Φίλιππος). Στο πρώτο μέρος ο Δούκας με επιθετική απειλή τον Μαστορογιάννη, προηγήθηκε με 4-8 στο 15' αλλά ο Φίλιππος απάντησε και πλησίασε σε 7-8 στο 22'. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Δούκας με λύσεις στην επίθεση, διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και ισοφάρισαν με γκολ του

Κωστακίδη στο 34' (13-13). Μέχρι εκεί ήταν όμως το ξέσπασμά τους. Ο Δούκας αντέδρασε και με σερί 0-5 προηγήθηκε εκ νέου με 13-18 στο 41'. Ο Φίλιππος προσπάθησε να διεκδικήσει το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πλησίασε σιγά σιγά στο σκορ και στο 57' μείωσε σε 19-21. Στο κρίσιμο τελευαίο τρίλεπτο ο Δούκας ήταν πιο ψύχραιμος και διατήρησε το προβάδισμα.

Δεκάλεπτα: 2-3, 6-8, 10-13, 13-16, 15-20, 21-22
Πέναλτι: 1/2 , 2/2
Δίλεπτες: 2/3

Διαιτητές: Κατσίκης, Μιχαηλίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Δέλιος, Κορωνάς, Μπαντής 6, Δεληγιάννης 4, Παπαδόπουλος 1, Ντομπρόκοβιτς, Μάντζος 3, Κουρουμλίδης 1, Κωσταράκης, Αρβανιτίδης, Δομπρής, Δραγκόλας, Κωστακίδης Π. 2, Δάσκαλος 4.

ΔΟΥΚΑΣ: Γεωργίου 2, Τόμπρος 1, Τζιράς 1, Γκέρτσος 3, Παπαδιονυσίου, Νικολαΐδης 2, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 8, Κοτελίδας, Ακάλεστος 5.

8 comments

Anonymous said...

Γερά Φιλιππάρα, να κερδίσεις το Σάββατο τα Χανιά να σωθείς!

Anonymous said...

9.22 εισαι πολυ λιγος για να ειρωνευεσαι τον φιλιππο γατακι.....

Anonymous said...

Φιλιππάρα γερά, η Α2 είναι κοντά!

Anonymous said...

Το καλό με το Φίλιππο είναι ότι διάλεξε σωστή χρονιά για προετοιμασία και αναδιάρθρωση. Όλοι ξέρουν ότι ο Φίλιππος δεν κινδυνεύει. Θα κινδύνευε αν ο Πανελλήνιος είχε τουλάχιστον 9 παίκτες στη διάθεσή του, αν ο Κύδων δεν κατέβαινε με τα μίνι και έκανε μεταγραφές, αν τα ταμεία τουλάχιστον 2 ομάδων δεν ήταν στο κόκκινο με όριο τα χριστούγεννα, αν δεν είχε προπονητή το Μάντζο, αν είχε μισθοφόρους, αν δεν είχε υποδομές, αν δεν είχε ιστορία. Και για να μην ξεχνιόμαστε μήπως θυμάται κανείς να μου πει γιατί φέτος αγωνίζονται 11 ομάδες; Για ποιον κίνδυνο λοιπόν μιλάμε; Μήπως στην Α2 θα παλεύουν για την ήττα; Ξεχνάτε τις περσινές αρνήσεις συμμετοχής στην Α1; Ο Βασιλιάς είναι στο κόκκινο και περιμένει το πράσινο. Αλίμονο σ' αυτούς που είναι στο πορτοκαλί (βαθύ).
Υ.Γ.
Η διακοπή ρεύματος τους πιάνει όλους!!!
Καλά χριστούγεννα

Anonymous said...

Σωστός ο 6,52 ,
το ζήτημα είναι οτι βλέπω το Φίλιππο πλέον να μένει σταθερά τα επόμενα χρόνια μεταξύ 6-10 θέση.. πολύ καλοί μικροί - όχι επιπέδου Σανίκη, Στηβ , Τζίμι κτλ ούτε καν Τζούφρα . - Κάνουν για Α1 αλλά για τη θέση που είπα. Αν πάλι πέσουν ξανά λεφτά - που δεν το βλέπω αλλαζουν τα δεδομένα. Για φέτος βλέπω το Φίλιππο να παλεύει μρ τη Νίκαι για το ποιος θα βγει 8ος....

Anonymous said...

Οτι και να γράφετε κομπλεξικοί Φιλιππος δεν προκειται να γίνετε ΠΟΤΕ.

51 Πρωταθλήματα Ελλάδας (σε ολες τις κατηγορίες) δεν πρόκειται να πάρετε ΠΟΤΕ.

Σε τελικό και ημιτελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν προκειται να πάτε ΠΟΤΕ.

Να είστε 35 συνεχόμενα χρόνια στην Α1 δεν πρόκειται απλά ΠΟΤΕ.

Να φτάσετε τις νίκες που έχει στο σύνολο ο Φίλιππος ίσως το καταφέρει κάποιος κατα το 2045. Και αυτο εαν δεν υπάρχει Φίλιππος. Γιαυτό δουλειά και προσευχές να μην υπάρχει.

Anonymous said...

Όλοι σήμερα στο Φιλίππειο για να στηρίξουμε το Φίλιππο στην προσπάθειά του. Πέρα από τα αγωνιστικά πρέπει να ευχηθούμε όλοι περαστικά στο Βασίλη Δινάλη μετά τον τραυματισμό του. Αν το καλό του αθλήματος προστάζει να πέσει ο Φίλιππος, να πέσει κύριε/α 1/12/11-9:22,1/12/11-3:59. Εγώ είμαι φίλος του Φιλίππου και εκφράζω τις απόψεις μου όχι από αθέατη γωνία αλλά πίσω από τα ιδανικά και την ιστορία της ομάδας αυτής. Εσείς κύριοι/ες ποια ιδανικά και ομάδες εκφράζετε; Πιστεύετε σε κάποια ομάδα ή απλά είστε οπαδοί της ειρωνείας και της κοροϊδίας; Γράψτε κάτι κάλό για την ομάδα σας και αφήστε τις κατάρες γιατί είναι γαϊδάρες.
Στην Ημαθία υπάρχει κρητική κοινότητα με έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα. Ελπίζω να δούμε κάποιο happening για να δώσουμε και άλλη διάσταση στο άθλημα, κάτι που αγαπάμε εδώ στη Βέροια. Ακούτε..;1/12/11-9:22,1/12/11-3:59. Μπάάάά!!! Ακονίστε τις "πένες" σας και βγείτε να γράψετε. 1/12/11-9:22,1/12/11-3:59 εύχομαι καλή πορεία στις ομάδες σας, να μην πέσουν, να μην αγωνιστούν σήμερα για την Α1 και σε σας προσωπικά ότι επιθυμείτε.

Anonymous said...

Kai kala Xristougenna ksexases na mas peis...!!!