Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ΟΧΕ

Το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 ανδρών ανοίγει την αυλαία του το Σάββατο (24/9), αλλά ο πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης στη δήλωσή του εν όψει του νέου πρωταθλήματος, προανήγγειλε έκτακτο Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα.«Η διοίκηση της ΟΧΕ σε συνεργασία με όλες τις Ομοσπονδίες θα συνεχίσει να διεκδικεί για λογαριασμό του αθλήματος αυτά που δικαιούται και θα προσπαθήσει να πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να διαφυλάξει τη βιωσιμότητά του στις νέες συνθήκες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επανεξέταση των δεδομένων όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την περικοπή του προϋπολογισμού.
Για το λόγο αυτό, την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα νέα δεδομένα και κατόπιν, μέσα στα πλαίσια ενός ανοιχτού δημοκρατικού διαλόγου με τα σωματεία-μέλη, να παρθούν οι όποιες αποφάσεις» τόνισε στη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο Σίμος Λαζαρίδης.

9 comments

Anonymous said...

eprepe na antidrasei to velley kai na pei den katebainw pou8ena gia na 3upnhsete dhl????pwwww upnoi...

Anonymous said...

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΙΩΣ "ΚΑΗΚΑΜΕ"

3:2:1 said...

τί αποφασεις να παρετε;
αφου δεν εχετε ικανοτητα και βουληση,
ειστε πληρως εξαρτωμενοι...
Οπως ακριβως και αυτοι που διοικουν το ελλαδισταν.

Η λυση ειναι απλη:
απαλλασεσαι απο το 80-90% των υπαλληλων-μισθωτων,(δεν αποδιδουν και τιποτα στο αθλημα)
μετακομιση-μετεσταγαση σε δημοσιο-δωρεαν κτισμα-γηπεδο-(ο,τι ναναι)
καταργεις μαϊμου σωματεια-ενωσεις-εκδηλωσεις-διοργανωσεις-εθνικες-προπονητες
(Ας ξεβολευτουν μερικοι,δεν ειναι κακο)

ξεκινας απ την αρχη τα παντα με αξιοκρατια-ελεγχο

ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !

Anonymous said...

THE END...

Anonymous said...

3-2-1 kala ta les..... autos einai o monos dromos..... opoia apofasi kai na paroun tha einai gia na paratinoun ligo akoma to volema tous..... alla tha teleiwsei kapoia stigmi ... pou tha paei ?

Anonymous said...

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΟΧΕ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ (ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΛΠ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

εκει στην ΟΧΕ,τον εχουν παρει στα σοβαρα!
-τον ρολο εννοω...
πληρωνουν αυτους που διοριστικαν με κοματικα κριτηρια και παρασιτουν το σωμα του αθληματος,και αφηνουν στην εξαθλιωση τους πραγματικους πρωταγωνιστες = σωματεια και κατ επεκταση παικτες κ προπονητες

Anonymous said...

Για να διαφυλάξει τη βιωσιμότητά του στις νέες συνθήκες η ΟΧΕ..μείωσε την Α2 σε δύο κατηγορίες.
Για να διαφυλάξει τη βιωσιμότητά του στις νέες συνθήκες η ΟΧΕ.. ανέστειλε τις Εθνικές Ομάδες στα ηλικιακά.
Και άλλο?
Ημαρτον.
Αλήθεια αναλυτικά ο προυπολογισμός της ΟΧΕ έχει αναρτηθεί κάπου δημόσια? και το κόστος λειτουργία της και η μισθοδοσία της?

3:2:1 said...

η ΟΧΕ,καλειται να τοποθετηθει κ να αποφασισει,για το ποιες θεσεις εργασιας ειναι σπουδαιοτερες:
αυτες των υπεραριθμων υπαλληλων της,που απλως ανακυκλωνουν την γραφειοκρατια της, ή αυτες των αρκετων εκατονταδων ισως κ χιλιαδων
παικτων, προπονητων που με αμετρητες θυσιες κ απειρες εργατωρες κρατουν αυτο το (εστω) χαμηλο επιπεδο
Θα ηταν αδικο επισης να μην αναφερουμε τον κοπο κ την ανιδιοτελη(να μην πω πολυεξοδη) προσφορα τοσων παραγοντων,ακομη κ τοσων γονεων
Οπως επισης και των διαιτητων,κριτων
γενικα ΟΛΩΝ των ανθρωπων του αθληματος
Ολοι εμεις λοιπον ειμαστε αναλωσιμοι κ ασημαντοι για την κα ΟΧΕ,διοτι διαφορετικα,απο καιρο θα ειχε παρει μετρα,(οχι για τα φερετρα μας,οπως κανουν οι αχορταγοι-παχυσαρκοι 300)αλλά για την στηριξη κ την ανοδο του αθληματος,ειδικα ΤΩΡΑ που κλονιζονται ολα τα αθληματα,ακομη κ το ποδοσφαιρο

αντε να δουμε τί αποφασεις θα παρθουν !