Τέλος ο Κόμινεκ, φαβορί ο Λοΐζος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Κόμινεκ, φαβορί ο Λοΐζος

Παρελθόν αποτελεί για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ο Γιαν Κόμινεκ, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον κρατούν στην Τσεχία. Φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής νέων, Νίκος Λοΐζος. Σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Κόμινεκ υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φύγει μακριά από την οικογένειά του, καθώς πρόσφατα ο πατέρας του υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς και σε καμία περίπτωση οι λόγοι που τον κρατούν μακριά από την ομάδα, δεν είναι οικονομικοί. Άλλωστε οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την αμοιβή που θα έπαιρνε ο Κόμινεκ στη νέα σεζόν.
Με δεδομένο ότι η αποχώρηση του Τσέχου κορυφαίου τερματοφύλακα του ελληνικού πρωταθλήματος δημιουργεί μεγάλο κενό και ότι η ελληνική αγορά είναι μικρή, ως πιθανή λύση προβάλλει η περίπτωση η του τερματοφύλακα της Εθνικής νέων Νίκου Λοΐζου, που ανήκει στο Φοίβο Συκεών και πέρσι ήταν βασικός στο Φίλιππο Βέροιας. Παράλληλα, αν επέλθει συμφωνία με τον Λοΐζο, ανοίγει ο δρόμος ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει ξένο δεξιόχειρα ίντερ και να ενισχυθεί σημαντικά στην περιφέρεια.

8 comments

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΜΙΝΕΚ!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

o loizos xan8...........ksipnate dimosiografoiiiii!!!!!!!

Anonymous said...

ο λοιζος στη χανθ ρε παιδια . Δεν το ξερατε;;;

Anonymous said...

και εσυ ρε 10.15 μεντιουμ εισαι και ξερεις τι πραγματικα εχει συμβει?αν θελανε να τον διωξουνε θα το ειχαν κανει απο την αρχη και οχι τωρα τελευταια στιγμη.

Anonymous said...

o paok tha paiksei me gourgoumi tou xronou!

Anonymous said...

Δεν πειράζει ρε και χωρίς τον Μεγάλο Κόμινεκ θα πάμε για πρωτάθλημα. Εξάλλου πέρσυ στον Τελικό ήταν Κουνέλα...και είχε και Μεγάλο Συμβόλαιο.

Anonymous said...

ayrio paokia tha pesei xartoura... opos plirosan kai ton kominec gi ayto arostise ton patera tou kai ekatse na taizei ta kotopoula tsexias.

Anonymous said...

99% στην χανθ ο λοιζος