ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΤΖΟΥΚΙΤΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΤΖΟΥΚΙΤΣ















8 comments

Anonymous said...

Της κονόμας!
Μην τσιμπήσετε μάγκες, πεταμένα λεφτά, δεν έχω τίποτα με τον Παπαχαρτοφύλη, αλλά η αλήθεια να λέγεται, το καμπ πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Anonymous said...

κι αυτό το ξέρετε λοιπόν...?Που να δει το άθλημα άσπρη μέρα!!!

3:2:1 said...

Ε ξερολες,μην περιμενετε,με καποιον γρηγορο-μαγικο-απροσδιοριστο τροπο να σας κανουν παικταραδες!
Α! -να μην κοστιζει και πολυ.
Οπως και στα σεμιναρια των προπονητων,καποιος θεωρει οτι πεταξε τα λεφτα και σπαταλησε τον χρονο του, και καποιος αλλος ξεστραβωνεται...
Εσεις μπορειτε να πατε διακοπες εκεινη την εποχη.

Anonymous said...

ti nomizete?oti me mia synedriasi kai kala tha vgalete olo to diavgeia?yparxei akoma poly prama na valete.proslipseis,diagonismoi pagosmiou,amoives-odoiporika,praktika,isologismoi kai alla polla.to pagosmio exei poly psomi.

Anonymous said...

eipa kai prin.exei psomi to pagosmio.gia na doume o paok posa tha parei gia to palataki.ola sto fos.min afinete tipota na pesei kato.molis to diavgeia egine thema sto mplog amesos etreksan na anartisoun apofaseis.pieste na tirithei i nomimotita kai i diafaneia.

http://et.diavgeia.gov.gr/f/hellenic_handball_federation

Anonymous said...

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει λεφτά για το γήπεδο του (ρεύμα,νερό,τηλέφωνα,μικροζημιές υπάλληλοι κλπ). Όμως και οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να ξέρουν τι ποσό θα δοθεί ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι ο ΠΑΟΚ και η ΧΑΝΘ ευνοούνται εις βάρος τους.

Anonymous said...

Ρε μην κάνετε σαν τριτοκοσμικοί με οτιδήποτε το ξενικό στο χαντμπολ, δεν είναι όλοι οι ξένοι σε καλύτερο επίπεδο από εμάς. Ειδικά η ξεπεσμένη Σερβία της πείνας. Πάνε οι εποχές που θαυμάζαμε τους Βούλγαρους . Απλά προσπαθούν να πλασάρουν ωραία το προϊόν τους, και ο Στάθης να βγάλει τα μανατζερικά του.
Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει Καραμπατιτς σε 4 μέρες, ούτε και θα ακούσετε κάτι που δεν το είχατε ξανακούσει πριν. Ρωτήστε όσους έχουν ξαναπάει σε τέτοια καμπ να σας πουν.
Και δεν μας είπαν και πόσο πάει το μαλλί ρε παιδιά.

Anonymous said...

Πολύ καλή κίνηση! Μακάρι να γινόταν πολλές τέτοιες!... Άλλη μία είχε ξεκινήσει ο Γιώργος Βασιλειάδης, πριν μερικά χρόνια, στο Ελληνικό Κολλέγιο. Πρωτοπόρος ο Στέφανος Καραλής με το Τέραμο που τόσες γενιές χαντμπωλιστών(-ριών) πέρασαν από εκεί.