Την 4η θέση κατέκτησε ο Παναιτωλικός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την 4η θέση κατέκτησε ο Παναιτωλικός

Την τιμητική 4η θέση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων Μπιτς Χάντμπολ που διεξάγεται στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας κατέλαβε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε 2-0 από την Κροάτικη Χέμο Πρόφιλι στον μικρό τελικό πήρε όμως τα εύσημα από όλες τις αποστολές και τους διοργανωτές για την παρουσία της.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΧΕΜΟ ΠΡΟΦΙΛΙ 0-2 (15-17, 15-24)
ΧΕΜΟ ΠΡΟΦΙΛΙ (Μλάντεν Πάρατζικ): Φάντιτς 12, Γιούγκοβιτς, Μούτσιλατς, Γκόλιτς 8, Πόζεκ 5, Σίσα 6, Χραλίνοβιτς, Γκάγκουλα 10.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Χαραλαμπάκης): Στάντλερ 10, Χαραλαμπάκης 2, Ραμμόπουλος, Βραχιολίδης 1, Καραμαγκέλας 7, Κίτσος, Ζήσης 4, Αλμπάνης 6.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βασίλης Χαραλαμπάκης (τερματοφύλακας- προπονητής): «Κάποτε όταν έπαιζαν τελικό η ΑΧΑ με την Μπαρμπάτε πηγαίναμε από νωρίς στο γήπεδο για να πιάσουμε μια καλή θέση για να τις θαυμάσουμε. Τώρα όμως το επίπεδο μας έχει ανέβει πάρα πολύ και καταφέραμε να τερματίσουμε πάνω από αυτές. Στόχος μας είναι του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα με την προσθήκη και των Λαζαρίδη, Ραμμόπουλου Γ., θα κρατήσουμε τον Γερμανό Μάρτιν Στάντλερ και θα βρούμε και έναν ξένο αριστερόχειρα ή θα ήταν ακόμα καλύτερο να μυήσουμε έναν Ελληνα αριστερόχειρα από κάποια ομάδα της Α1 ανδρών, ώστε να μπορεί να αγωνίζεται και στην Εθνική»

Γιώργος Αλμπάνης (πίβοτ): «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο του Παναιτωλικού που μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο ευρωπαϊκού, που στάθηκαν δίπλα μας σε όλη την οργάνωση του ταξιδιού. Οσον αφορά τους αγώνες η ομάδα ήρθε για να παλέψει και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό δυστυχώς ήταν η 4η θέση, αν και υπήρχε πίστη πως μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Αποκομίσαμε σπουδαίες εμπειρίες και για κάποια παιδιά συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου ήταν η πρώτη μας μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ανυπομονούμε να συμμετέχουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα που με τα έξι τουρνουά που θα γίνουν φέτος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα
Γήπεδο 1
12μ. Ατλάντικ Σαρκς- Ταιφούν (θέσεις 7-8 ανδρών) 1-2
1μ.μ. Μάλαγα- Μπιτς Γκέρλς (πρώτος ημιτελικός γυναικών) 2-0
2μ.μ. Ντετόνο Ζάγκρεμπ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (πρώτος ημιτελικός ανδρών) 2-0
3μ.μ. Οσκαρσερ- Ντετόνο Ζάγκρεμπ (θέσεις 5-6 γυναικών) 0-2
4μ.μ. ΑΧΑ- Πλάγια Μπαρμπάτε (θέσεις 5-6 ανδρών) 2-0
5μ.μ. Μπιτς Γκέρλς- Μπάμπλεμπι (μικρός τελικός γυναικών) 2-0
6μ.μ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- Χέμο Πρόφιλι (μικρός τελικός ανδρών) 0-2
7μ.μ. Μάλαγα- Πλαγιαντέτες (τελικός γυναικών)
8μ.μ. Ντετόνο- Γουότερ Μπόις (τελικός ανδρών)

Γήπεδο 2
1μ.μ. Μπάμπλεμπι- Πλαγιαντέτες (δεύτερος ημιτελικός γυναικών) 1-2
2μ.μ. Χέμο Πρόφιλι- Γούοτερ Μπόις (δεύτερος ημιτελικός ανδρών) 0-2
3μ.μ. Αβαν Γκαρντ- Πρόμιλκι (θέσεις 7-8 γυναικών) 0-2


* Στη διεύθυνση www.ebtespinho.net/ebt-espinho/ μπορεί κάποιος να δει ζωντανά την διακύμανση των αγώνων.

14 comments

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ?
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ,ΑΝΤΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ?

Anonymous said...

erotisi 1. o panaitolikos kanonikh omada handball exei ? erotisi 2. den pistevo na pairnei kai tipota euro apo thn oxe gia tis ekdromoyles e ?

Anonymous said...

RE MASTORA GIATI EIRONEYESAI? MHPOS ITHELES KI ESY NA PAS EKEI KANA TAKSIDAKI? H OXE DEN YPARXEI STO BEACH HANDBALL. A KAI POIOS SOY EIPE OTI EPREPE NA EXEI OMADA BH O PANAITOLIKOS? KYRIOS OI OMADES EXOYN ONOMATA XORHGON KAI ALLON TITLON.

Anonymous said...

kai omada salas exei kai ola ta lefta ta evale o idios o panetolikos komodiake grafike krimene piso apo to pliktrologio pou skas apo ti zilia sou pou den exeis dei exoteriko oute apo card-postal kai vgazeis empatheia gia tin prospathia pou ginetai sto agrinio

Anonymous said...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ !!!

Anonymous said...

i zilia k i empatheia den exoun teliomo,prepei na se tsouzei afantasta pou monima eisai defterotritos k pio kato kai den prokeitai pote na ziseis tetia megalia aionia atitle...perastika kai ta leme apo vdomada pelatako

Anonymous said...

συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αντίπαλοί μας! καλό πρωτάθλημα σε όλους μας!

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ

Anonymous said...

αν διαβάσει κάποιος το επίσημο site της ομάδας avantgarde άμεσα διαπιστώνει πως στα κορίτσια υπάρχει πρόβλημα, μπορεί να επήλθε και η ρήξη μεταξύ τους.
Θέλει ως προπονήτρια η Καραντώνη να μιλήσει με την διοίκηση για την πορεία της νέας ομάδας -όπως αναφέρει το site - αλλά διαφορετική ομάδα θα δούμε σύντομα.
Κρίμα γιατί όλες τους ήταν υπέροχες αγωνιστικά, εμφανησιακά, επικοινωνιακά.

Anonymous said...

Δυστυχώς η ομάδα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του αθλήματος. Τραυματισμοί,

ελλιπέστατη προετοιμασία για τέτοιου επιπέδου αγώνες, μακρά αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους ,αφού το ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε για τις περισσότερες αθλήτριες στα μέσα Μαρτίου και έλλειψη πάθους ήταν κάποιοι από τους λόγους των κακών εμφανίσεων.


Λεπτομερής ανάλυση των αιτίων που οδήγησαν στις κακές εμφανίσεις καθώς και οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας θα ληφθούν σε σύσκεψη που θα γίνει τις επόμενες ημέρες με την προπονήτρια της ομάδας Μαρία Καραντώνη και διοικητικά στελέχη των Πρωτοπόρων. Σε συνδυασμό με τις απόψεις των αθλητριών-αφού η ομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από την αυτοδιαχείρηση- θα οδηγήσουμε την AVANT GARDE σε καινούριες επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

avantgarde-beachhandball.gr

Anonymous said...

Συμφωνώ με την - τον 5:40 Ολες είναι υπέροχες
Κατερινούλα μας λείπεις

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ AVANT GARDE.TETOΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

Anonymous said...

Το θεμα ειναι αν θα παρει αλλη αναβολη η οτι ταλαιπωρουνται 4 ομαδες περιμενοντας την εκδικαση της υποθεσης???
Υπαρχει καποιος να μας πει αν εχει καθυστερησει ξανα τοσο πολυ η διοργανωση του κυπελου?
Δηλαδη ολοι εκαναν σωστα τη δουλεια τους απο ολες τις πλευρες και τελικα ποιος φταιει?
Υ.Γ. Συγχαρητηρια για αυτην την καταπληκτικη διοργανωση που μας προσεφεραν φετος οι υπευθυνοι.....

Anonymous said...

Περίεργο το άρθρο του goal σήμερα περί εθνικής. Το διακύβευμα τελικά είναι η αποφυγή της συντριβής? Αυτό το περί εκβιασμού των παιχτών, ποιος το ισχυρίζεται? Ο δημοσιογράφος ή από την ΟΧΕ που ψάχνουν από τώρα δικαιολογίες?