ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Πριν από τρία χρόνια όταν ο ΑΟΔ Θερμαϊκού έπαιρνε το... εισιτήριο για την Α1 ανδρών όλοι έλεγαν πως μια καινούργια δύναμη στο χάντμπολ γεννήθηκε. Ολα κυλούσαν ιδανικά και η ομάδα κάθε χρόνο πήγαινε όλο και πιο ψηλά. Την πρώτη σεζόν έμεινε άνετα στην Α1 και την δεύτερη διεκδίκησε τον τίτλο παίζοντας στα πλέι- οφ. Από το περασμένο καλοκαίρι όμως ξεκίνησαν τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Αρκετοί παίκτες μεγάλης αξίας δυσαρεστημένοι από την αντιμετώπιση του σωματείου αποχώρησαν και αντικαταστάθηκαν από άλλους που στην πλειοψηφία τους ήταν ξένοι. Το σχέδιο δεν πέτυχε η παραμονή έγινε βασικός στόχος όμως η.... κάνουλα έκλεισε με αποτέλεσμα από τα μέσα της σεζόν να αρχίσουν οι αποχωρήσεις (Παστούχοβιτς, Μάρκοβιτς, Νιάλσον, Κρίστενσεν) που κορυφώθηκαν πριν μερικές εβδομάδες με την φυγή των δύο τελευταίων ξένων (Τζόρτζεβιτς, Στάνκοβιτς) και άλλων τεσσάρων Ελλήνων (Σταματιάδης, Καράγγελος, Δραγάνης, Λοίζος). Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα στην 1η αγωνιστική των πλέι- ουτ κόντρα στον Αερωπό Εδεσσας να κατέβει με 8 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις ήταν τερματοφύλακες που έπαιξαν ως παίκτες γηπέδου και μόνο οι Β. Παπαδόπουλος και Τσάτσος έδωσαν το παρών από τους παίκτες που ήταν στην αρχή της σεζόν στη βασική σύνθεση.
Η απόφαση της διοίκησης -που όμως δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα τουλάχιστον στην ΟΧΕ- είναι να μην κατέβουν στο ματς με τον Κύδωνα στα Χανιά αύριο για την 2η αγωνιστική των πλέι- αουτ κάτι που θα σημαίνει τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας στην Α2, αν και ουσιαστικά αυτός έχει επέλθει καιρό τώρα. Ομως αυτό που διαφαίνεται στην πορεία από αυτή την κίνηση είναι η σταδιακή διάλυση του τμήματος, το οποίο αν συνεχίσει να υπάρχει μάλλον θα φυτοζωεί έχοντας στις τάξεις τις μόνο παίκτες του συλλόγου. «Ο πρόεδρος με ενημέρωσε πως δεν θα κατέβουμε στον αγώνα. Εγώ του είπα να στείλει σχετικό έγγραφο στην ΟΧΕ», παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας
Φάνης Τζώτζης. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες που αποχώρησαν αγανάκτησαν, αφού έχουν να δουν πάνω από 5 μήνες το χρώμα του χρήματος, ενώ από την διοίκηση οι πάντες είναι εξαφανισμένοι από το προσκήνιο εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ δεν απαντάνε και στα τηλέφωνα.

4 comments

Anonymous said...

ANEMOMAZEMATA-ANEMOSKORPISMATA

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ Κ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ 5 ΜΗΝΕΣ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2009-2010 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.

Anonymous said...

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΩΠΙ για να δουμε την συνεχεια

Anonymous said...

o 6.39 καλά τα λέει. Άκου 5 μήνες, καλα θα ήταν αν ήταν μόνο 5...