ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου

Τμήμα HANDBALL

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την συμπεριφορά της ΟΧΕ κατά του συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Απριλίου 2010, όπως προβλέπει η προκήρυξη, συνεδρίασε η επιτροπή ανάπτυξης (ΕΑΠ) της ΟΧΕ και αποφάσισε με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά να συμμετάσχει ο ΓΣ Κορωπίου στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ μετά την παραίτηση του Φαίακα Κέρκυρας.
Η απόφαση αυτή στηρίχτηκε στο ότι στην ΕΣΧΑ (που συμμετέχει ο ΓΣ Κορωπίου) γίνεται πρωτάθλημα με περισσότερες ομάδες παίδων (σύνολο 14) σε αντίθεση με της Ενωσης Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαν 6 ομάδες.
Μετά την δημοσίευση αυτής της απόφασης διάφοροι ''καλοθελητές'' δημοσίευσαν διάφορες απόψεις σε blogs και αυτό θορύβησε τους υπεύθυνους της ΟΧΕ οι οποίοι το απόγευμα της ίδιας ημέρας άλλαξαν την απόφαση και πρότειναν να γίνει μπαράζ μεταξύ ΓΣ Κορωπίου και Καλαμαρί, χωρίς επίσημη ενημέρωση προς τον σύλλογο μας.
Πως γίνεται να αλλάξει μια νόμιμη απόφαση μέσα σε λίγες ώρες;
Πως γίνεται να διαμορφώνουν αποφάσεις οι δημοσιεύσεις στα διάφορα blogs;
Πως γίνεται σε αυτό των Νεανίδων να γίνεται ορισμός και στον Παίδων μπαράζ;
Πως να το πούμε στα παιδιά που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ τα ξέρουν όλα;
Επειδή είμαστε ένας σύλλογος με ιστορία στο χάντμπολ (συντηρούμε τμήματα προμίνι, μίνι, παίδων, παμπαίδων, εφήβων, συμμετέχουμε στην Α2 ανδρών και την Α2 γυναικών) ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ


Με τιμή
ο πρόεδρος
Πέτρος Σουρλαντζής

Ο γενικός γραμματέας
Νικόλαος Κερατιώτης.

14 comments

Anonymous said...

Από τη σελίδα της ΕΣΧΑ βλέπω ότι το παιδικό στην αθήνα έχει 12 ομάδες και όχι 14. Από τη σελίδα της ΕΣΧΘ βλέπω ότι στη Θεσσαλονίκη έχει 6 ομάδες. Από τη σελίδα της ΕΣΧΚΜ βλέπω ότι η Κεντρική Μακεδονία έχει 4 ομάδες. Άρα : Αθήνα 12 ομάδες / 5.000.000 , Θεσσαλονίκη 6 ομάδες / 1.000.000 , Κ.Μακεδονία 4 ομάδες / 300.000.

Anonymous said...

για τον 8:24
η ανάπτυξη στο άθλημα επ ουδενί δεν ειναι η ποσότητα όσο η ποιότητα.
Αλοίμονο αν σκεφτεί η καθε ομοσπονδία σύμφωνα με τον πληθυσμό της. το αμύνταιο είναι μια μικρή πόλη αλλά έχει γνώση και διάδοση του αθλήματος εξαιρετικότερη του γσ κορωπίου .
άδικη η διαμαρυρία της ομάδας απο το Κορωπί και άδικος αυτός που το υποσχέθηκε γιατί φαντάζομαι θα είναι ο ίδιος που όρισε την ομάδα της κοζάνης στο νεανίδων.επιπλέον άδικος και αυτός που σκέφτηκε την προκύρηξη.
Είναι καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα στο άθλημα και πρέπει ο αγγελούδης να σταματήσει να «χαιδεύει αυτιά» Πολλοί επιστήμονες βρέθηκαν απο το πουθενά σε βασικές θέσεις που το βλάπτουν.
Αλήθεια δεν έχουν να δηλώσουν κάτι για το επίπεδο των πρωταθλημάτων όλοι αυτοί οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί; οι κλιμακιακοί επίσης τι έχουν να πούν ;

Anonymous said...

Επιτέλους κάποτε θα πρέπει να οριστεί κανόνας για να μην δημιουργούνται θέματα & για να μην λαμβάνονται αποφάσεις στηριζόμενες στις "καλύτερες γνωριμίες"...

Πριν 1 χρόνο σε ανάλογη περίπτωση δεν συμμετείχε ο Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ως 3η ομάδα της ΕΣΧΑ) επειδή κάποιοι έκαναν "κλήρωση" χωρίς την παρουσία αντιπροσώπων των 2 ομάδων (τουλάχιστον χωρίς ανθρώπους από τον ΛΕΩΝΙΔΑ).

Αλήθεια τότε γιατί δεν ορίστηκε αγώνας μπαράζ;

Σε τελική ανάλυση αν η κλήρωση μπορεί να διευθετεί τέτοια θέματα τότε στο όνομα των δύσκολων ημερών που περνάμε ας κληρώσουμε & την τελική κατάταξη του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων. Άλλωστε τον τζόγο τον έχουμε στο αίμα μας.

Οι φίλοι του αθλήματος στην Ελλάδα δεν είναι αμέτρητοι. Λίγοι είμαστε, ας μην γίνουμε λιγότεροι με όσα βλέπουμε.

Άντε και ο κλήρος πέφτει στον "επόμενο τυχερό"...

Anonymous said...

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Απριλίου 2010, όπως προβλέπει η προκήρυξη, συνεδρίασε η επιτροπή ανάπτυξης (ΕΑΠ) της ΟΧΕ και αποφάσισε...

Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε απόφαση που ψηφίστηκε την 1η του Απρίλη;

Δίκαιο να συμετέχει η κάθε ένωση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ΚΑΤ' ΑΝΑΛΟΓΙΑ με τον αριθμό των ομάδων που παίζουν στα τοπικά τους πρωταθλήματα

Anonymous said...

@ 12.21
Γιατι ολοι θεωρειτε οτι ο προεδρος Αγελουδης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ? Ο καπετανιος ειναι Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ και οχι ο λοστρομος κυριοι. Ο Αγγελουδης να τραβηξει τα δικα του αυτια πρωτα......

Anonymous said...

Περί ποιότητας & όχι ποσότητας...

Με αφορμή το σχόλιο που δημοσιεύτηκε 08 Απριλίου 2010 12:21 π.μ.

Αγαπητέ φίλε/η

στο σχόλιό σου γράφεις ...
"ανάπτυξη στο άθλημα επ' ουδενί δεν είναι η ποσότητα όσο η ποιότητα"

"το Αμύνταιο έχει γνώση και διάδοση του αθλήματος εξαιρετικότερη του Γ.Σ. Κορωπίου"


Ποιο είναι το κριτήριο που ορίζει την ποιότητα; - (Ευτυχώς για την ποσότητα μιλάνε οι αριθμοί οπότε δεν το συζητάμε).

Αν θέτεις θέμα ποιότητας του υλικού της κάθε πόλης/νομού& κατ' επέκταση ένωσης (ΕΣΧΘ, ΕΣΧΑ κλπ) τότε θα πρέπει να σου πω πως στο Αμύνταιο (όπως & εμείς άλλωστε εδώ στην Αθήνα) δεν έχετε "βιομηχανική παραγωγή παιχτών" που να βασίζεται σε συγκεκριμένες προδιαγραφές &πιστοποιήσεις ποιότητας ISO.
Αν είχατε ή είχαμε τότε θα μιλάγαμε για παραγωγή ρομπότ. Εδώ μιλάμε για αθλητές & όχι για ψυγεία.

Συμφωνώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ποιότητα, αλλά σου θυμίζω ότι υπάρχουν "φουρνιές" εξαιρετικές και άλλες λιγότερο καλές.

Για παράδειγμα πέρυσι το κλιμάκιο της ΕΣΧΑ παρουσίασε εξαιρετικό σύνολο & σε τουρνουά με τις υπόλοιπες ενώσεις βγήκε πρώτο. Άρα & η Αθήνα μπορεί να έχει ποιότητα & μερικές φορές την καλύτερη.

Απλά είναι θέμα υλικού & πολύ καλής δουλειάς.

Σε καμιά περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι η Αθήνα (ΕΣΧΑ) είναι καλύτερη κατά κανόνα από την Θεσσαλονίκη (ΕΣΧΘ) ή άλλες ενώσεις, γι 'αυτό & εσύ μην υποβαθμίζεις το Κορωπί σε σχέση με το Αμύνταιο.

Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες & κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Το μόνο απτό στοιχείο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις περί ποιότητας είναι η ιστορία της κάθε πόλης (εννοώ σε σχέση με τη συνεισφορά στο άθλημα).
Αυτό είναι απόλυτα σεβαστό αλλά μην ξεχνάς ότι το παρελθόν δεν εγγυάται του αποτελέσματος για το μέλλον.

Anonymous said...

ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ 33η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ Κο ΚΟΤΣΙΡΑ
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΗΑΤΖΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ?
ΓΙΑ ΝΑΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?

Anonymous said...

@8/4- 9:20
ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΦΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ"ΤΟΥ

ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΦΑΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ Α1 (ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ)....

Anonymous said...

Για αλλη μια φορα οι ανθρωποι που εχουν τις τυχες του αθληματος μας στα χερια τους απεδειξαν οτι δουλευουν με προχειροτητα.Και ο μονος που "τα ακουει" ειναι το ιδιο το αθλημα!!!!Συγχαρητηρια κυριοι εθυνοανευθυνοι!!!!!Καταφερατε αλλη μια φορα να προκαλεσετε με τηις αποφασεις σας....

Anonymous said...

10 03
δεν γινετε αυτο που γραφεισ
δεν μπορεισ να παρεισ αδεια εξασκ επαγγελματοσ με ειδικοτητα διαφορετικη απο αυτη που εχεισ παρει στην γυμναστ ακαδημια
η γγα σου δινει αδεια α κατηγοριασ προπονητη μονο στην ειδικοτητα που αναγραφετε στο πτυχιο

Anonymous said...

Για φανταστείτε την εικόνα... ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ να τραβάει τ' αυτιά του.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

12.16.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ" ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.(ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΜΝ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ).ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΟΘΕΤΩ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ- ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ" ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΜ. ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

Anonymous said...

file 12 16
i kaneis ton dikigoro toy diavolou kai eise kllitos toy kotsira i theleis na anoikso to stoma moy kai na soy po akrivos ti ehei ginei me ton kotsira.meta den ksero poy tha kriftoyn merikoi.skepsoy mono poy itan o kotsiras prin paei apeythias na sinergastei me tin oxe
posa hronia eihe na dei agona kai ksafnika egine proponitis a'
mhn mas pernate gia afelis

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ Η ΟΙ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.