Γιορτή της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή της ΑΕΚ


Περίπου 150 παιδιά δημοτικού σχολείου πήραν μέρος στην γιορτή της ΑΕΚ, που διοργανώθηκε στο καινούργιο
κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας επί της Εθνικής οδού. Αγόρια και κορίτσια πήραν μέρος σε ένα τουρνουά μίνι- χάντμπολ σε δύο ειδικά διαμορφωμένα μικρά γηπεδάκια που βρισκόντουσαν μέσα στο κλειστό. Το τουρνουά διεξήχθη με την συν διοργάνωση του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, της ΕΣΧΑ και της επιτροπής ανάπτυξης της ΟΧΕ. Συντονιστής ήταν ο Κώστας Κότσιρας και προπονητής ο διεθνής πλέι μέικερ της ΑΕΚ Γιώργος Παπαδόπουλος. Το παρών έδωσαν και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης, της Εθνικής Παίδων Σωκράτης Σκούφας, ο αναπτυξιακός προπονητής Δημήτρης Σκάρλος, ο συνεργάτης- προπονητής στην ΑΕΚ Στέλιος Αλεπουδέας και σύσσωμη η ομάδα χάντμπολ της «Ενωσης». Αρκετοί μάλιστα από τους παίκτες διαιτήτευσαν αγώνες των παιδιών, μαθαίνοντας τα πρώτα... μυστικά του αθλήματος. Σκοπός του τουρνουά ήταν η προσέλκυση μικρών παιδιών για να γνωρίσουν το άθλημα, αλλά και να εγγραφούν όσα επιθυμούν στην ομάδα, στην νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ στα τμήματα υποδομής της.
«Πέρα από το γεγονός ότι για πρώτη φορά έγινε μια τέτοια προσπάθεια ήταν πολύ σημαντική η παρουσία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, αλλά και των ομοσπονδιακών τεχνικών. Τα παιδιά χάρηκαν, πήραν σοκολάτες, γκοφρέτες. Κάναμε ότι μπορέσαμε καλύτερο. Το τουρνουά αυτό θα ξαναγίνει πιθανότατα την Ανοιξη», σχολίασε ο έφορος της ΑΕΚ Κώστας Σταματιάδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ










4 comments

Anonymous said...

Ο τίτλος σχόλια δεν αρμόζει σε τέτοιες προσπάθειες και κινήσεις. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους ανθρώπους της για την όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια και στους Ομοσπονδιακούς προπονητές για την παρουσία τους εκεί. Μόνο με τμήματα υποδομής και ανάπτυξης μπορεί το άθλημα να αποκτήσει την αίγλη που του αρμόζει. Στείλτε μπάλες και εστίες στα σχολεία. Μην περιμένετε ως εκ θαύματος την ανάπτυξη του αθλήματος. Τι όμορφια μεγαλύτερη από το να βλέπεις κάθε Σαββατοκύριακο πρωί χαρούμενες φωνές παδιών μέσα στα γυμναστήρια απ' το βλέπεις παιδιά καθηλωμένα μπροστά στις τηλεοράσεις. Εμείς εδώ το ζούμε και μας αρέσει. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και πάλι μπράβο.

Anonymous said...

Με τι ασχολείστε ρε παιδιά...
Μιλάμε για κατάντια για το ελληνικό χάντμπολ.
Ιδιωτικές υποθέσεις-προβολή μικρομεσαίας ποιότητας παικτών και παρατρεχάμενων πάνω από τα νέα της αγωνιστικής....

Anonymous said...

Δεν γίνεται έτσι η δουλειά στις υποδομές! Πρώτα πρέπει να υπάρχει χώρος, αλλιώς χάντμπολ δεν παίζεται. Που θα προπονούνται τα παιδάκια αυτά άν μαζευτούν; Στο γήπεδο που βλέπουμε στις φωτογραφίες; Δυστυχώς οι προσπάθειες αυτές είναι σπασμωδικές και δεν φέρνουν αποτελέσματα. Επίσης η ΑΕΚ θα πρέπει να επιδείξει διαφορετική συμπεριφορά σε ότι αφορά τις υποδομές της, γιατί είναι πρόσφατες οι μνήμες από το ενδιαφέρον της για την προηγούμενη νοικιασμένη ομάδα υποδομής της.

Anonymous said...

Ήθελα να ήξερα οι παίκτες της ΑΕΚ στις αποστολές έτσι πάνε; Καμιά φόρμα δεν έχουν να φορέσουν ομοιόμορφη; Είναι σοβαροί αθλητές μεγάλης ομάδας να πηγαίνουν έτσι, για να προσελκύσουν νέα παιδάκια; Καφενεία το λιγότερο μπορούν να χαρακτηριστούν, άσε που η φραπεδιά παίζει πολύ στο χώρο μας, απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες!