Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κονστάντζα με στόχο την πρώτη του νίκη

Το γεγονός ότι θα παιχτεί για πρώτη φορά αγώνας χάντμπολ στο «παλατάκι» αποτελεί από μόνο του μεγάλη είδηση, ωστόσο σε συνδυασμό με την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ σε εντός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μήγμα. Ο «Δικέφαλλος» του Βορρά υποδέχεται (8μ.μ.- ET-3) την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κοντστάντζα για την 4η αγωνιστική του α' ομίλου με στόχο την παρθενική του νίκη στους ομίλους της διοργάνωσης. Στοίχημα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα -δεν παίζει λόγω διαστρέμματος ο Ναουμίδης- κόντρα σε μια ταχύτατη και σκληροτράχηλη ομάδα που νίκησε μέχρι και την Μονπελιέ (!), αλλά και η προσέλευση του κόσμου. Οι 150 Ρουμάνοι που ακολούθησαν την αποστολή των φιλοξενούμενων ίσως να είναι ένας επιπλέον λόγος για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα, ώστε αυτό να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να μην φένεται άδειο. Ο συνεργάτης του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων δήλωσε: «Από την πλευρά μας κάνουμε έκκληση σε όλους τους φιλάθλους και ιδιαίτερα στους φίλους του ΠΑΟΚ, να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Πραγματικά ζηλέψαμε όταν είδαμε το παλατάκι γεμάτο από φιλάθλους του μπάσκετ στον αγώνα ΠΑΟΚ –Αρης κάτι που οδήγησε στη νίκη με 35 πόντους διαφορά. Στόχος μας είναι η νίκη. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θέλουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα». «Η μαγνητική που έβγαλα είναι καθαρή. Παρά το γεγονός ότι πονάω, θα δέσω το χέρι μου και θα αγωνιστώ. Είναι σημαντικό να μπούμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε όχι απλά ένα καλό αποτέλεσμα αλλά τη νίκη», σχολίασε ο Νίκος Ριγανάς.
* Bαθμολογία 1ου ομίλου (σε 3 ματς): 1. Μονπελιέ 4 105-78, 2. Τσέχοφ 4 (103-91), 3. Κονστάντζα 4 (92-89), 4. Πικ Ζεγκεντ 3 (89-88), 5. Βαγιαδολίδ 3 (81-83), 6. ΠΑΟΚ 0 (69-110).

2 comments

Anonymous said...

Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Διαβάζοντας την ανάρτηση, χάρηκα που θα δω αγώνα χειροσφαίρισης στην ΕΤ3. Αμέσω μετά την ανάγνωση της ανάρτησης κατέφυγα να το τσεκάρω γιατί ΕΤ3 είναι αυτή, δεν ξέρεις τι γίνεται!!!
Προς μεγάλη μου έκπληξη ανίχνευσα ένα αληθινό σενάριο. Στις 8 είχε "ελέφαντες του Βόρνεο". Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της διασποράς; Είναι ομάδα που παίζει χάντμπολ κάθε Κυριακή σε κανένα χωριό; Τόλμησα να το ελέγξω αλλά απογοητεύτηκα. Επόμενη σκέψη μου "πού να αποδράσω για να ξεχάσω". Αυτά τα αρπακτικά δεν εκπληρώσαν τελικά την επιθυμία μου να δω τον αγώνα. Μου δώσαν ένα γερό μάθημα αν και δεν είμαι παιδί. Οι ελπίδες μου διασώθηκαν όταν ταξιδεύοντας στην άκρη του προγράμματος της ΕΤ3 διαπίστωσα ότι τελικά ο αγώνας θα μεταδοθεί λίγο αργά και μαγνητοσκοπημένος. Αχ αυτοκράτορα σε φάγαν οι ελέφαντες!!!
Φίλοι μου δεν είμαι φίλος του ΠΑΟΚ. Στενοχωριέμαι όμως όταν μια ομάδα αγωνίζεται στο Champions League του χάντμπολ έχει τέτοια αντιμετώπιση από κανάλι της πόλης της.
Καλή σας όρεξη ελέφαντες!!!

Anonymous said...

1) H ET3 ξεδιάντροπα (όπως, τελικά, αποδείχθηκε) επί μέρες πρόβαλε τρέιλερ διαφημίζοντας τη "ζωντανή" κάλυψη του αγώνα...

2) 500 θεατές στο "Παλατάκι"...

Συμπέρασμα: ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει...