ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ


Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κερδίσει και με περισσότερα γκολ. Σε όλο το ματς μπροστά σε παγιωμένη διαφορά 4 γκολ (11-7 στο 17’, 13-9 στο 21’, 15-11 στο 25’, 17-13 στο 32’) και έφθασε την διαφορά ακόμα και 7 γκολ (25-18). Στο 57’ το σκορ ήταν 31-26, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ αδράνησαν και οι Κύπριοι μείωσαν σε 31-28 στο 59’ για να «καθαρίσει» τη νίκη ο κορυφαίους του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκκώνης με κλέψιμο –από λάθος του τερματοφύλακα- και γκολ για το 32-28. Ο Τσεριώτης μείωσε στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα στο τελικό σκορ. Εξαιρετικός ήταν επίσης και ο τερματοφύλακας Κώστας Γουργούμης, ο οποίος έμπαινε μόνο στα πέναλτι και κατάφερε να αποκρουσει 4!
Αύριο θα διεξαχθεί (8μ.μ.) το ματς ΣΠΕ Στροβόλου- Ζαπορόζιες (Ουκρανία). Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (8μ.μ.) θα παίξει με την πρωταθλήτρια Ουκρανίας και για να προκριθεί θα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία (αν οι Ουκρανοί νικήσουν κάτω από τρία γκολ), ισοπαλία (αν οι Ουκρανοί χάσουν) και μόνο νίκη (αν οι Ουκρανοί κερδίσουν με πάνω από τρία γκολ την ΣΠΕ).

Στο 12’ ο Ναουμίδης δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς. Ο γιατρός του αγώνα κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά μετά από εξέταση του γιατρού της Εθνικής Κώστα Μαναβή τελικά δεν χρειάστηκε να πάει. Πάντως υπάρχει η αισιοδοξία πως την Κυριακή θα δώσει το παρών, όπως φυσικά και ο Γκρουμπάνοφ, ο οποίος έσκισε το μέτωπο του στο 15’, αλλά συνέχισε στο ματς.

ΠΑΟΚ 32
ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ 29
Τα δεκάλεπτα: 6-5, 12-9, 16-12 (ημχ.), 21-16, 26-20, 32-29
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αποστολίδης, Χατζηγιαννίδης, Ευαγγελίδης 5, Γουργούμης, Γκρουμπάνοφ 1, Κοκκώνης 7, Κόμινεκ, Μαραγκός, Μισυρλής 1, Ναουμίδης 2, Παλάσκας, Πετρίδης 1, Ριγανάς 4, Σαουλίδης 4, Σεβαστίδης, Τσακίρης 7.
ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (Κώστας Κόκκινος): Κωνσταντίνου 2, Δημοσθένους 2, Ευσταθιάδης 1, Ηρακλέους, Γεωργίου 2, Χατζηδάκις, Ιερίδης 1, Γιάγκιτς, Κουζέγιεφ 4, Λαμπουζίνσκι, Μιχαηλίδης 6, Ταρτίος Δ. 1, Ταρτίος Μ., Τσεριώτης 2, Τσίτου 6, Ζωγράφου 2. Διαιτητές: Κέκες- Κέκες (Ουγγαρία), Ρούντιν (Ελβετία), Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 6/7-3/9

O τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε: «Το γήπεδο και οι συνθήκες δεν βοήθησαν να γίνει το παιχνίδι που ήθελαν να κάνουν οι ομάδες. Είχαμε καλύτερη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Στην συνέχεια έπεσε η απόδοση μας και κυρίως στην άμυνα. Έτσι δώσαμε τα περιθώρια στους αντιπάλους μας να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά ίσως δεν τους έφτασε ο χρόνος. Την Κυριακή θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Ελπίζω βέβαια ο κόσμος να είναι περισσότερος γιατί μας έλειψε».

Ο αρχηγός του «δικεφάλου» ο Αντώνης Σαουλίδης αναφερόμενος στην νίκη τόνισε: « Να συγχαρώ την κυπριακή ομάδα που ήρθε για να παλέψει μέχρι το τέλος. Για μας είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι και το να χάνεις το ρυθμό σου σε κάποια σημεία του παιχνιδιού είναι κάτι το φυσιολογικό. Πάντως παλέψαμε και νικήσαμε. Αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής. Κόντρα στους ουκρανούς θα δώσουμε το μάξιμουμ της δύναμης και όλη μας την ψυχή για να πάρουμε την νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας και οι πιθανότητες είναι 50-50».

Δεν τίμησε με την παρουσία του την συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Στροβόλου Κώστας Κόκκινος και στην θέση του παρουσιάστηκε ο βοηθός του Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ δυνατή έδρα που έχει προετοιμαστεί πολύ καλά. Κάτι ανάλογο προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς. Όμως κάναμε πολλά λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Χάσαμε πολλά πέναλτι δείγμα ότι είχαμε και πρόβλημα ψυχολογίας. Το παιχνίδι με τους ουκρανούς θα το παλέψουμε γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

Ο πρώην παίκτης των Πανελληνίου, Αθηναϊκού Μάριος Ευσταθιάδης, σχολίασε: «Δυστυχώς αποδείχθηκε πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για τέτοια ματς. Περίμενα πολλά περισσότερα από την ομάδα μου, αλλά κυρίως τα αμυντικά λάθη δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, καθώς δεν είχαμε το εύκολο γκολ σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Το ματς δεν χάθηκε από την έδρα, αλλά από τα λάθη μας». Οσο για το πώς αισθάνεται που μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα τόνισε: «Υπέροχα. Μακάρι κάθε χρόνο να κληρωνόμαστε με ελληνικές ομάδες».


14 comments

Anonymous said...

Αν έπαιζε η ΑΕΚ θα ήταν τίγκα το γήπεδο. Τα ΠΑΟΚΙΑ που ήτανε?

Anonymous said...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

Anonymous said...

Σεϊρεκίδης: Το γήπεδο και οι συνθήκες δεν βοήθησαν να γίνει το παιχνίδι που ήθελαν να κάνουν οι ομάδες.

Τι φταίει το γηπεδάκι κύριε Σεϊρεκίδη; Κοίτα την εικόνα της ομάδας σου, για την οποία βασικός υπεύθυνος είσαι εσύ, και άσε τα γήπεδα και τις συνθήκες, μια χαρά είναι οι συνθήκες όταν έχεις ομάδα.

Anonymous said...

Σωστα τα λεει ο 1.28 ο σειρεκιδης ειναι υπευθυνοσ που η ομαδα πηρε πρωταθλημα οταν ολοι την ειχαν ξεγραμμενη περσι, αυτος ειναι υπευθυνος που στην ευρωπη αποκλειστηκαν στο τσακ περσι απο ρουμανικη ομαδα και αυτος ειναι υπευθυνος που φετος διεκδικει την εισοδο του στους ομιλουσ του cl,αντε ρε κομπλεξικε γατακι

Anonymous said...

Θέλετε και παλατάκι βρε λίγοι, ούτε το 1/3 της Μίκρας δεν γεμίζετε!

υ.γ. Ας μην ήταν ο θερμαικός περσι να κερδίσει μέσα στον Πανελλήνιο και θα σας έλεγα τι θα έπαιρνε ο Σερεκίδης...

Anonymous said...

Παντως λιγα μου φαινονται τα τρια γκολ διαφορα μεταξυ πρωταθλητη Ελλαδος και πρωταθλητη Κυπρου και μαλιστα εντως εδρας!

Anonymous said...

Παιδιά με τέτοια ομάδα ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει φέτος το πρωτάθλημα; Πού είναι οι ξένοι; Πού είναι ο Ριγανάς; Καλά που χάσανε 4 πέναλτυ τα παιδάκια. Εμένα άλλο με εντυπωσίασε από τη χτεσινή μέρα. Τα 9 γκολ του ΝΤΟΥΜΠΡΟΚΟΒΙΤΣ τα 4 του ΒΟΥΚΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ και τα 4 του ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ. Ραντεβού στο Φιλίππειο!!!

Anonymous said...

Ti eixan oi sun8ikes kai den voi8isan? Eixe xioni to gipedo kai glistrage? Pantelonia re na forame, den paiksame kala kai parousiasame auto to 8eama, auto mporousame - auto kaname, ti gipeda kai sun8ikes. Oso anafora ton upostirikti tou seirekidi, magkia sas gia persi, alla fetos den sas vlepw filaraki, i omada exei ta xalia tis, duskola polu na perasete.
Eksigise mou se parakalw ti simainei ftaine oi sun8ikes kai to gipedo. Oi alloi pezan se allo gipedo? kalutero?

Anonymous said...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τσίτου και στ' άλλα παιδιά. Κάτι ξέρατε και δώσατε τελικά τον Κότσιφα στο Φίλιππο. Με τέτοιους τερματοφύλακες (όχι άμυνα!)τι τον θέλετε τον Κότσυφα; Παιδιά αύριο όλοι στο παλατάκι (τα υποκοριστικά ποτέ με κεφαλαίο) μπας και ο Ριγανάς κάνει το θαύμα του. Μπράβο Σαουλίδη είσαι παλικάρι. Τσακίρη από το πολύ μπες - βγες πρόσεξε τη γραμμή αλλαγών. Παιδιά τελικά και η χειροσφαίριση θέλει τον Ντομπρόκοβίτς της. Πέρα από τα σχόλια που κάνουμε κύριοι για τις ομάδες "μας" και τις ομάδες των "άλλων" πρέπει να ευχηθούμε όλοι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία και συνέχεια.

Anonymous said...

Μπορει να μη σας αρεσει ο σειρεκιδης ειναι δικαιωμα του καθενος ,επειδη ομως οι προπονητες κρινονται απο το αποτελεσμα τουλαχιστον παραδεχθειτε οτι ο παοκ περσι πως να το κανουμε την σηκωσε την κουπα με μια δουλεια συνεχομενης ανοδου ποιοτικα της ομαδας τα τελευταια χρονια χωρις καποιο ξεπεταγμα φωτοβολιδας αναλογα με το τι φραγκα εχουμε.για αυτο λοιπον και μονο ας περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα.αλλωστε και ενας πιθανος αποκλεισμος σημερα δεν ειναι καταστροφη.οσο για τον πρωταθλητη κυπρου που λες φιλε σε πληροφορω πως εδω ανετα διεκδιεκει πρωταθλημα απο τις σουπερ ομαδεσ που εχουμε.Οσο για τις συνθηκες αν καποιος ηταν στο γηπεδο χθες θα καταλαβαινε.

Anonymous said...

Dike mou pali lompa eeee?prepei na anoixeis sxoli!!!akoma kai stin photo lompa!!!A re saoul terastie!!! kali sinexeia paidia!!!o antreas o polonos einai mazi sas..

Anonymous said...

μπραβο στον παοκ για την νικη του...αλλα αυτο το χαλι δεν βλεπεται..δυστηχως ολες οι ελληνικες ομαδες ειναι παρα πολυ πισω γιατι οι χρηματοδοτησεις σε αυτες ειναι πολυ μικρες.δεν υπαρχει καμια βελτιωση στα ροστερ και την ποιοτητα.. υπευθυνοι βεβαια και οι προπονητες με την σιωπη τους οπου βολευοντε με ενα μεροκαματο..οταν και αν το παρουν και αυτο..κριμα στασιμο σε ολα τα επιπεδα απο οτι φαινεται και φετος το πρωταθλημα με ελαχιστους φιλους στις κερκιδες

Anonymous said...

οι δηλωσεις σειρεκιδη ειναι τουλαχιστον ασχετες και εκτος τοπου και χρονου,το λιβανιστηρι φταιει και οι δικαιολογιες αν τα θαλασωσει ο παοκ με την ουκρανικη κατι που δεν ευχεται κανεις υγιεις νους..αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται οσο και αν δεν μας αρεσει

Anonymous said...

παντως αυτα που συμβαινουν τα τελευταια χρονια στο χαντμπωλ με ομαδες να παιρνουν πρωταθλημα και να τις διαλειουν,πρωταθλητες να μην δηλωνουν συμετοχη στο c.l λογω χρηματων και οργανωσης,ξενοι να μην πληρωνονται απο τον δεκεμβριο για να φυγουν μονοι τους και να γλυτωσουν λγα χρηματα οι ομαδες,παραγοντες να κρατουν με ψεματα δεκαετιες σωματεια παραμυθιαζοντας αθλητες,διαιτητες με πολλα κομπλεξ και ασχετους με το αθλημα,κανουν ολο τον κοσμο να γελαει και κανεναν εκτος του χωρου να μην ασχολειται με το αθλημα κατι που το εχει αναγκη εδω και 20 χρονια τουλαχιστον γιατι πνιγεται απο τους ιδιους και τα ιδια.....κριμα γιατι με την μεθοδο των αποκλεισμων που εφαρμοστηκε στο χαντμπολ απο αυτους που το οικιοποιηθηκαν και το αρμεγουν μεχρι σημερα χαθηκαν και χανονται συνεχεια ανθρωποι με αποψη και γνωση αλλα οι τενεκεδες και οι φελλοι επιπλεουν..καλα κρασια...για οσους καταλαβαινουν..και ειναι λιγοι δυστυχως..