Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ


Την παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων παικτών αλλά και των στόχων της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος πραγματοποίησε την Τετάρτη (23/9) ο Φίλιππος. Ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τονίστηκε από όλους τους ομιλητές. Ο τεχνικός της ομάδας Θόδωρος Παυλίδης επεσήμανε ότι οι μεταγραφές είχαν δρομολογηθεί από πολύ νωρίς και η προσπάθεια πήγε καλά, με μια εξαίρεση τους ελληνικούς στόχους. «Το ρόστερ μας είναι πλήρες και θα ήμασταν ακόμη καλύτερα αν ο Τσακμάκοφ περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις» δήλωσε ο κ. Παυλίδης και γνωστοποίησε ότι η συνεργασία με τον Βούλγαρο παίκτη δεν προχώρησε. Ο κ. Παυλίδης τόνισε ακόμη ότι οι βασικοί στόχοι της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος και έπειτα μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μπαντής σημείωσε: «Τα παιδιά που ήρθαν στον Φίλιππο κατάλαβαν από πολύ νωρίς που βρίσκονται. Δυο χρόνια μείναμε εκτός στόχων και φέτος θα επιστρέψουμε σε τροχιά πρωταθλητισμού. Με τις μεταγραφές που έγιναν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους». Ο εξτρέμ Μάρκο Ντομπρόκοβιτς επεσήμανε ότι ήρθε σε μια πολύ καλή ομάδα και πρόσθεσε: «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι το πρωτάθλημα και ελπίζω ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε σε κάθε θέση δυο παίκτες. Μπορούμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη». Ο Μάρτιν Γιόχανσον δήλωσε ικανοποιημένος από την επαγγελματική οργάνωση της ομάδας και υπογράμμισε ότι οι προσδοκίες του Φιλίππου είναι πολύ υψηλές. Ο Γιώργος Κότσυφας εξέφρασε την χαρά του που θα φορέσει την φανέλα του Φιλίππου και πρόσθεσε ότι επιθυμία του είναι να μην αλλάξει ομάδα στο μέλλον. «Γνωρίζω την ιστορία του Φιλίππου και πιστεύω ότι μαζί με τα παιδιά μπορούμε να χτυπήσουμε όλους τους στόχους». Ο Τέο Ρουσκόφ δήλωσε ότι ο Φίλιππος είναι η ομάδα με το καλύτερο όνομα στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι αν δεν υπάρξουν τραυματισμοί όλα τα πάνε καλά. Ο Ιβάν Βουκαντίνοβιτς υποστήριξε ότι ο Φίλιππος είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα κι έχει την πιο πλούσια ιστορία. «Πριν έλθω είχα ακούσει πολλά για τον Φίλιππο. Θέλω να βγούμε πρώτοι» συμπλήρωσε.

Η διοίκηση
Από την πλευρά των διοικούντων, ο πρόεδρος Γιώργος Φύκατας τόνισε ότι ο Φίλιππος κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. «Πέρσι ξεκινήσαμε αλλιώς και καταλήξαμε αλλού. Φέτος είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Για πρώτη φορά το κλίμα είναι οικογενειακό. Θέλουμε στην προσπάθειά μας την στήριξη του Βεροιώτικου κοινού αλλά και της πολιτείας. Εμείς θα προσπαθούμε να ακούγεται το όνομα της Βέροιας και του Φιλίππου και μακριά από την Ημαθία. Επίσης συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στις μικρές ηλικίες. Εκεί στόχος μας είναι να επιτελέσουμε κοινωνικό έργο προσελκύοντας τα παιδιά στον αθλητισμό». Ο μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Τάκης δήλωσε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες έγινε σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και ο στόχος του Φιλίππος είναι η επιστροφή στην κορυφή και η καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο γενικός αρχηγός Νίκος Πατσιαβούρας αναφέρθηκε στις μικρές ηλικίες και γνωστοποίησε τα ονόματα των προπονητών των τμημάτων. Στα αγόρια επικεφαλής θα είναι το μέλος της διοίκησης Διονύσης Ντόβας και προπονητές οι Μίκι Ραγκέλοβιτς, Θάνος Καρανάτσιος (έφηβοι), Τάσος Χατζηπαρασίδης (παίδες), Τόλης Ντέλας (παμπαίδες και ακαδημία) και Παναγιώτης Σαράφης (μίνι). Στην γυναικεία ομάδα προπονήτρια είναι η Ανθή Χατζηπαναγιωτίδου (θα έχει και το τμήμα μίνι), στις νεανίδες η Κατερίνα Αραμπατζή, στις κορασίδες η Ζίνα Κουρμπετλή. Ο κ. Πατσιαβούρας αναφέρθηκε και στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας σημειώνοντας ότι οι τιμές τους είναι στα 100, 200 και 300 ευρώ. Σε αυτά των 300 ευρώ περιλαμβάνονται και κάποιες πρόσθετες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα η εξασφάλιση θέση στάθμευσης αυτοκινήτου. Επίσης ο κ. Πατσιαβούρας σημείωσε ότι θα υπάρξουν φέτος για κάθε εντός έδρας ματς «χορηγοί αγωνιστικής» για να καλύπτονται τα έξοδα της γραμματείας. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και ο χορηγός της ομάδας Γιώργος Μπιζέτας ο οποίος σημείωσε ότι θεωρεί καθήκον του να υποστηρίζει προσπάθειες που έχουν σχέση με την νεολαία και ευχήθηκε να ξαναζήσει η πόλη μεγάλες στιγμές με τον Φίλιππο.

7 comments

Anonymous said...

Ειναι μεγάλη ομάδα και το δείχνει. Συγχαρητήρια γιατί οι άνθρωποι του Φιλίππου ήταν και θα είναι πολλά χρόνια μπροστά στο άθλημα.
Μακάρι να ξαναβρεί η ομάδα την αίγλη που έχασε με τους πειραματισμούς των Τριανταφυλλίδη, Τούτση, Ιβιτς .
Τέλεια οργάνωση όπως όλα τα χρόνια.
Πέντε - έξι ομάδες να τους ακολουθούσαν στην οργάνωση το πρωτάθλημα θα είχε άλλον χαρακτήρα.
Μπράβο στον Πρόεδρο, στα μέλη της Διοίκησης και καλή επιτυχία στην ομάδα τους.

Anonymous said...

Ο Φυκατας θα κανει ομαδαρα ,δεν ξερω για την φετινη πορεια μακαρι να πανε καλα.
Εχει οργάνωση τελεια και νομιζω πως το μονο που λειπει ειναι ενα καλο γηπεδο.
Καλη πορεία στα παιδια και μακαρι να πιάσουν τουσ στοχους τους το εχει αναγκη το αθλημα μας

Anonymous said...

re mipws kai ta grafei o fukatas auta?
apo organosi allo tipota!!!!!!!

Anonymous said...

ΘΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ( μπορείς να φανταστείς ποιός πιστεύω )!

Anonymous said...

ο φικατας κ η ομαδα του,τι εχουν παρει τα τελευταια 10 χρονια ?
-"ΦΙΛΙΠΠΟΣ". ηταν

Anonymous said...

re pou pate me ton taberniari,exoume na rijoume pola gelia me ton taberniari,tha tou ftaiei h diaigisia se ligo.paidia arxizoume.

Anonymous said...

σιγα μην κατσει και ασχοληθει ο Φυκατας και να χανει τον χρονο του κανοντας σε σας την τιμη να ασχοληθει μαζι σας.Οσο για το τι εχει παρει τα τελευται 10 χρονια ο Φιλιππος? Ενα πρωταθλημα 2 κυπελα εναν τελικο Ευρωπης και παντα στις τρεις πρωτες θεσεις με εξαιρεση τα 2 τελευταια χρονια.