ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης Στέλιος Σεϊρεκίδης αναφερόμενος στην μεγαλύτερη επιτυχία του ΠΑΟΚ στην ιστορία του στην είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: «Ξέρω πως είναι δύσκολα τα παιχνίδια που μας περιμένουν . Πέρα από τις δυσκολίες υπάρχουν και πολλά θετικά. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη με σπουδαίες ομάδες. Έχει καταφέρει να φέρει τη δική του δυναμική στο χάντμπολ. Είναι ήδη λαοφιλής και βήμα βήμα προχωράει. Την ημέρα των εκλογών 4 Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε στη Γαλλία όπου θα αγωνιστούμε κόντρα στη Μονπελιέ. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην καλή χημεία στην πληρότητα σε όλες τις θέσεις και στην «δίψα» των παικτών για επιτυχίες. Πιστεύω πως η «δίψα» αύτη θα μας φέρει κοντά και σε νέες επιτυχίες
Βέβαια τα πράγματα θα είναι δύσκολα λόγω του ότι θα «κουβαλάμε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» το πρωτάθλημα, και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει δείξει ότι αντέχει στα δύσκολα και τα καταφέρνει»

ΥΕΤΙΩΝ: «Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ»
Ο συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων δήλωσε: « Ο στόχος επιτεύχθηκε. Δικαιώθηκε η σκληρή δουλειά που κάνουμε από τον Ιούλιο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε μόνιμη θέση για 5 χρόνια στο Τσάμπιονς λιγκ. Ανεβήκαμε ένα σκαλοπάτι. Η ανταπόκριση ήταν πολύ σημαντική. Έχουμε 3 σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ. Για εμάς οι αγώνες αυτοί θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Φιλοδοξούμε να μην είμαστε κομπάρσοι και δίνοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας να μπορέσουμε να πάμε όσο γίνεται καλύτερα».

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: «ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ»
Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ευαγγελίδης για την επιτυχία της πρόκρισης του ΠΑΟκ είπε: «Είναι μεγάλη επιτυχία. Ήρθε σαν συνέχεια της καλής πορείας. Τώρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πάμε να το χαρούμε και να το διασκεδάσουμε ξέρουμε ποιοι είμαστε εμείς και οι αντίπαλοί μας . Θα κερδίσουμε πολύτιμες εμπειρίες . Στόχος μας είναι πάντα το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ , οι οποίοι δυσκόλεψαν την Ουκρανική ομάδα. Η επιτυχία του ΠΑΟΚ οφείλεται στο ότι είμαστε ομάδα είμαστε φίλοι και μια μεγάλη παρέα. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε με την ψυχή μας και στα παιχνίδια το πάθος και η ψυχή είναι που κυριαρχούν»

ΠΟΥΛΙΔΑΚΗΣ: «ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ»
Ο προπονητής του Κύδωνα Χανίων Δημήτρης Πουλιδάκης της ομάδας που πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Κύδων στα Χανιά, δήλωσε: «Ο Κύδων έδωσε θετικό δείγμα σε αυτό το τουρνουά . Η ομάδα έχει δέσει αλλά χρειαζόμαστε δουλειά για να δέσει ακόμα περισσότερο. Αποδείξαμε σε αυτό το τουρνουά πως ο Κύδωνας δεν θα είναι αμελητέα ποσότητα και πως όποια ομάδα θα έρθει στα Χανιά θα περάσει δύσκολα. Η ΑΕΚ θεωρώ πως είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως θα είναι στην τετράδα. Έχει 14 ισάξιους παίκτες. Τα Βριλήσσια είναι η ομάδα που παλεύει και τα δίνει όλα στη μάχη. Ο Πανελλήνιος είναι λίγο αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι, αν και από το τουρνουά έλειπε ο Ζαραβίνας, όπως και να έχει όμως ο Πανελλήνιος είναι πάντα Πανελλήνιος. Τέλος το τουρνουά πέτυχε και από την πλευρά της επικοινωνίας με τους φιλάθλους. Είχαμε πολύ κόσμο και ήρθαν άνθρωποι που δεν ήξεραν πολλά πράγματα για το χάντμπολ»

ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ: «ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ»
Ο διεθνής παίκτης του ΑΣΕ Δούκα Αλέξης Κοτελίδας, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Ηρακλή Πατσόπουλο στο γόνατο του δεξιού ποδιού για ρήξη προσθίου χιαστού δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ηρακλή Πατσιόπουλο για τις ιατρικές υπηρεσίες του και για τον τρόπο με τον οποίο μου πρόσφερε την βοήθεια και την συμπαράστασή του. Επίσης ευχαριστώ το προσωπικό της Βιοκλινικής για τη στήριξή του. Επίσης ευχαριστώ τον ΑΣΕ Δούκα που με στήριξε με κάθε τρόπο σε αυτή τη δοκιμασία. Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για να μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα όσο το δυνατό γρηγορότερα»

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: «ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΟΜΑΔΑ»
Ο προπονητής του Φιλίππου Θεόδωρος Παυλίδης η ομάδα του οποίου πήρε την πρωτιά στο τουρνουά του Διομήδη Άργους στο Άργος τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο . Περιμένω να εγκλιματιστούν και οι παίκτες που ήρθαν τώρα στον Φίλιππο, όπως ο Μάρτιν Γιόχανσον ο Εσθονός , ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διομήδη για την διοργάνωση και την άψογή φιλοξενία. Σχετικά με την πρόκριση του ΠΟΑΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του απέναντι στο ελληνικό χάντμπολ. Εύχομαι να φέρει και καλύτερα αποτελέσματα. Η ευχή αυτή απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Επίσης εύχομαι στον παίκτη του Δούκα, Αλέξη Κοτελίδα που είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και έχει εξαιρετικό ήθος, να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στα γήπεδα και να βάλει τα γυαλιά σε όλους».

ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ: «ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ»
Ο προπονητής του Διομήδη Χρήστος Γεροδήμος αναφερόμενος στο τουρνουά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Διομήδη στο Κύπελλο EHF δήλωσε: «Το καθιερωμένο τουρνουά του Διομήδη δίνει κάθε χρόνο στις ομάδες την ευκαιρία να δουν σε πιο σημείο βρίσκονται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο Διομήδη οι παίκτες έδειξαν κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι πως είναι άξιοι στην προσπάθεια για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας. Στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο απέναντι στην Ιταλική Γκαμάντουε Σέτσια θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό και παράλληλα θα είναι για εμάς μια ευκαιρία να προετοιμαστούμε και για το ελληνικό πρωτάθλημα».

ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ»
Ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα για το τουρνουά δήλωσε: «Το τουρνουά στο Άργος ήταν ένα δυνατό τουρνουά που έδωσε τη δυνατότητα στις ομάδες να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους. Πολλές ευχαριστίες στο Διομήδη Άργους για τη διοργάνωση και την φιλοξενία».

No comments