ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ορμής Λουξ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (4μ.μ.) με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ.
Ο Μιχαήλ Αξένοφ συνεχίζει την σκληρή και καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, καταστρώνοντας τα σχέδιά του για τον αγώνα της πρεμιέρας, αλλά και δίνοντας το σύνθημα για νίκη στις «λέαινες».
«Είμαστε έτοιμοι. Εχουμε δουλέψει σκληρά όλη αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας και θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Κλειδί της νίκης κόντρα στη Νέα Ιωνία θα είναι η άμυνα. Θα πιέσουμε τις αντιπάλους μας, θα προσπαθήσουμε να τις κλείσουμε και κατόπιν να βγάλουμε κόντρες και να πετύχουμε εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό», τόνισε ο Ρώσος προπονητής της Ορμής Λουξ.
Η προετοιμασία της ομάδας του Μιχαήλ Αξένοφ συνεχίστηκε και χθες στο «Τόφαλος». Στις προπονήσεις ενσωματώθηκε και η Νατάσα Νταμιάνοβιτς, η οποία επέστρεψε από την Σερβία, τακτοποιώντας εκκρεμότητα με την βίζα της.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

KAI FETOS PERIMENOYME APO TIS KOPELARES MAS NA MAS FEROYN TO NTAMPL STIN PATRA.NA XERETE OTI THA EIMASTE MAZI SAS OLH TIN AGVNISTIKH SEZON 2009-2010 KAI THA SAS YPOSTHRIZOYME SE KATHE SAS PROSPATHIA GIATI SAS AGAPAME...
ORMI LOUX FOR EVER!!!