ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ  Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ

Νίκος Ριγανάς –διεθνής παίκτης ΠΑΟΚ: «Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πιο ποιοτικό. Θα υπάρχουν εκπλήξεις.  ΠΑΟΚ ΑΕΚ Φίλιππος θα είναι στην πρώτη γραμμή. Από την πλευρά μας θα έχουμε δύσκολο έργο με υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη .Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο . Ευχόμαστε να μας βοηθήσει και η τύχη. Όσο για τα  παιχνίδια μας στην Ευρώπη ο όμιλος στον οποίο αγωνιζόμαστε είναι πιο δύσκολος από  αυτόν του Πανελληνίου  όταν συμμετείχα. Οι ομάδες είναι μεγαθήρια με τεράστιο μπάτζετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με όλη μας την ψυχή»
Ανδρέας Τρουπής -διεθνής  παίκτης Διομήδη Άργους: «Εύχομαι καλή πορεία και υγεία σε όλους τους αθλητές. Ο Διομήδης θα προσπαθήσει και στο νέο πρωτάθλημα όπως και στα προηγούμενα να παίξει καλό χάντμπολ και να έχει καλή πορεία»
Γιώργος Ασαρίδης- παίκτης ΑΕΚ: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι δυνατό και το καλύτερο των τελευταίων ετών θα είναι πιο ποιοτικό. ΠΑΟΚ ΑΕΚ Φίλιππος Πανελλήνιος θα πρωταγωνιστήσουν . Ο Πανελλήνιος θα βοηθηθεί ιδιαίτερα από τον Σαμαρά και από τον Μαστορογιάννη που επανέρχεται δυνατός μετά τον τραυματισμό του. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές και θα προσπαθήσει να αποδώσει ποιοτικό χάντμπολ και να φτάσει ψηλά.
Νίκος Βουτσάς -διεθνής  παίκτης Αερωπού Έδεσσας: «Περιμένω ένα πρωτάθλημα πιο ποιοτικό , αμφίρροπο. Υπάρχουν πολλά φαβορί. Ο Αερωπός Έδεσσας με βάση τις προσπάθειες του Προέδρου Θωμά Μουμτζιδέλη και του προπονητή Νίκου Γεωργιάδη έχει νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν και έχουν φιλοδοξίες. Όλοι θα τα δώσουμε όλα για την καταξίωση της ομάδας μας».
Γιώργος Κότσιφας διεθνής τερματοφύλακας Φιλίππου Βέροιας: «Το πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με πέρυσι που κρίθηκαν όλα στο τέλος , ίσως και να είναι ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικό. Όλοι οι αθλητές του χάντμπολ που είμαστε στην Ελλάδα προσδοκούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από κάθε άλλη φορά. Στην πρώτη σειρά θα βρίσκονται Φίλιππος ΠΑΟΚ ΑΕΚ Πανελλήνιος. Ο Φίλιππος θα δώσει τον αγώνα για να βρεθεί στους τέσσερις και στη συνέχεια θα προσπαθήσει για τον τίτλο, τον οποίο θα πάρει η πιο φορμαρισμένη ομάδα».
Θωμάς Χριστοδουλίδης τερματοφύλακας  Ζαφειράκη Νάουσας: «Μια λέξη θα πως και αυτή τα λέει όλα. «Πετάω» από την στιγμή που βρέθηκα με τους νέους συμπαίκτες μου στον Ζαφειράκη . Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα τα δώσω όλα. Αισθάνομαι όπως όταν αγωνιζόμουν με τους φίλους μου για την φανέλα του ΒΑΟ. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο . Θα το διεκδικήσουν ΠΑΟΚ ΑΕΚ Φίλιππος Πανελλήνιος
Σάσα Ζιβούλοβιτς-διεθνής παίκτης ΑΣΕ Δούκα: « Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η καλύτερη  ομάδα η πιο δουλεμένη και η πιο οργανωμένη θα πάρει το πρωτάθλημα . Εκτός από τις 3-4 ομάδες όλες οι άλλες είναι ίδιες. Ο ΑΣΕ Δούκα έχει κάνει μια στροφή, δουλεύει με καινούργια παιδιά. Εμείς θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας  και πιστεύω θα φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα παρά το ότι η ομάδα δεν έχει θέσει ψηλούς στόχους και θέλει να βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα βλέποντας στο μέλλον».
Μιχάλης Χατζημικές-αρχηγός Βριλησσίων: «Το πρωτάθλημα θα είναι πιο βελτιωμένο από κάθε άλλη φορά . Ο ΠΑΟΚ και ο Φίλιππος θα έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και οι ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 θα είναι δυνατές και δεν θα κινδυνεύσουν αν υποβιβαστούν. Τα Βριλήσσια ενισχύθηκαν στις μεταγραφές και είμαστε αποφασισμένοι την ομάδα να την οδηγήσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά».
Βαλάντης Γκιντίδης-εκ των αρχηγών του ΓΑΣ Κιλκίς: «Αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι δομημένη ομάδα. Τα Βριλήσσια έχουν ενισχυθεί. Ο Φίλιππος θα έχει πολύ δυνατή παρουσία. Η ομάδα του Κιλκίς έχει βοηθηθεί από τις μεταγραφές . Έχουμε μια νεανική ομάδα η οποία υποστηρίζεται και από κάποιους εμπειρότερους . Πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και θα τα δώσουμε όλα».
Στέφανος Κοκολοδημητράκης-παίκτης Κύδωνα: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και το καλύτερο των τελευταίων ετών. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες. Ο Κύδωνας απέκτησε 3 πολύ καλούς ξένους και δεν θα είναι για καμία ομάδα ,ούτε εντός ούτε εκτός έδρας, εύκολος αντίπαλος».
Χαράλαμπος Μάλλιος-παίκτης Πανελληνίου: «Ο Πανελλήνιος πιστός στο ραντεβού με το πρωτάθλημα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα προσπαθήσει να υπερνικήσει όλες τις δυσκολίες. Με την παρουσία των εμπειροτέρων Ζαραβίνα Σαμαρά Μαστορογιάννη θα προσπαθήσουμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς».
Βύρων Παπαδόπουλος διεθνής παίκτης Θερμαϊκού: «Περιμένω το νέο πρωτάθλημα να είναι πολύ δυνατό . Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ προβάλλουν με αξιώσεις ως φαβορί δεν εξαιρώ τον Πανελλήνιο . Οι ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 θα είναι δυνατές. Ιδιαίτερα ο Αερωπός Έδεσσας. Ο Θερμαϊκός έχει ενισχυθεί . Θέλουμε να πάμε πιο ψηλά από πέρυσι . Στόχος μας η Ευρώπη. Εύχομαι υγεία και ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς γιατί ξέρω καλά στο πετσί μου τι σημαίνει τραυματισμός».


 


 

No comments