ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)





Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Ορμής Λουξ, ενόψει της νέας σεζόν. Η συνάντηση αθλητριών, τεχνικού επιτελείου, στελεχών και διοικούντων της ομάδας έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Αχαΐα Μπιτς».
Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας καλωσόρισε τις νέες και τις παλιές παίκτριες της ομάδας, καθώς και τα μέλη του προπονητή επιτελείου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι οι «λέαινες» θα διατηρήσουν ψηλά τον πήχη και την φετινή σεζόν.
«Στην ομάδα φέτος ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, όμως όλες είναι έμπειρες αθλήτριες, υψηλού επιπέδου και έχουν παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Παράλληλα, ο προπονητής μας, Μιχαήλ Αξένοφ είναι πολύ γνωστός και εξαιρετικός, με πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος θα δέσει την ομάδα μας. Τον ευχαριστώ για την συνεργασία μας. Επρόκειτο να συνεργαστούμε και πριν από 3-4 χρόνια. Τότε δεν τα καταφέραμε, ίσως ήταν τυχερό για όλους, αυτή η συνεργασία να προχωρήσει τώρα», τόνισε ο Ανδρέας Κόγκας, ζητώντας από τις παίκτριες της Ορμής Λουξ να βοηθήσουν η μία την άλλη και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε η ομάδα να πάει ακόμη ψηλότερα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μιχαήλ Αξένοφ, ο οποίος ζήτησε από τις παίκτριές του να είναι ενωμένες σαν μία οικογένεια: «θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα και να φτάσουμε σε μία καλή διάκριση στην Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδό μας, το οποίο είναι ήδη υψηλό και να είμαστε ενωμένοι για να τα καταφέρουμε. Παράλληλα, εύχομαι σε όλες τις παίκτριες υγεία και να μείνουν μακριά από τους τραυματισμούς».
Τέλος, ο νέος φυσικοθεραπευτής της Ορμής Λουξ Παναγιώτης Κρίθης ζήτησε από τις παίκτριες να τον ενημερώνουν για ο,τιδήποτε ενοχλήσεις νιώθουν.
Το «παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο βοηθός προπονητή της Ορμής Λουξ Τάκης Καρακίτσος, ο γυμναστής της ομάδας Ακης Λιβιέρης, ο φροντιστής της Ορμής Λουξ Βασίλης Βασιλόπουλος και ο οδηγός της ομάδας Δημήτρης Χιώνης (συνεργάζεται με τις «λέαινες» τα τελευταία 6 χρόνια). Στην πρώτη συγκέντρωση της Ορμής Λουξ παρευρέθηκε και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Μόντρεαλ με την ομάδα της τότε Σοβιετικής Ενωσης, Νίνα Λόμποβα (έχει αναπτύξει συνεργασία σε μεταγραφικό επίπεδο με την Ορμή Λουξ), η Καρολίνα Στασίνοφ, μητέρα της Βερόνικα Στασίνοφ, της 17χρονης αθλήτριας που απέκτησαν οι «λέαινες» από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και η Γιώτα Κόγκα, σύζυγος του Ανδρέα Κόγκα.
Η μοναδική απουσία από τις παίκτριες ήταν εκείνη της Ρωσίδας Ταμάρα Καρπένκο (αναμένεται στην Πάτρα σε μερικές ημέρες, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν την έκδοση της βίζας της).
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι εξής αθλήτριες: Ολέσια Σεμεντσένκο, Πανδώρα Κόρρα, Τάνια Ντάτσμαν, Αγγελική Καρέλα, Σοφία Πατούχα, Βερόνικα Στασίνοφ, Ανια Φρέσερ, Ευγενία Καράγιωργα, Ελένη Ποιμενίδου, Αννα Στράτου, Βιβή Καζάκη, Ελένη Δάρρα, Πάβλα Ποσνάροβα και Νάντα Μίσιτς.  
Χθες, ξεκίνησε σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Ορμής Λουξ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καθημερινά διπλές και τριπλές προπονήσεις.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΜΑΣ...