«Μας έχουν χεσμ...νους» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Μας έχουν χεσμ...νους»


Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της για το γηπεδικό του χάντμπολ

Η συνέντευξη τύπου για την πρώτη συγκέντρωση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ δεν είχε τα τετριμμένα με δηλώσεις για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς και στόχους της ομάδας, αλλά αναλώθηκε γύρω από το μείζον ζήτημα: το γηπεδικό. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Δημήτρης Χατζηχρήστος αφού έκανε μια αναφορά για την πετυχημένη πορεία του τμήματος, τα έβαλε με την πολιτεία, την οποία έθεσε προ των ευθυνών της για την εξεύρεση γηπέδου, τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες. «Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί ειδική περίπτωση γιατί χαρακτηρίζεται από αντιξοότητες, αλλά παρ’ όλες τις τραγελαφικές συνθήκες κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, να τιμήσει την ΑΕΚ και να της φέρει το Κυπέλλο. Για να είμαι ειλικρινής, σαν διοίκηση δεν περιμέναμε από το συγκεκριμένο τμήμα τέτοια χαρά. Ρίχνουμε ένα χαμόγελο στα προβλήματα κα παίρνουμε κουράγιο από αυτούς τους παίκτες και τον προπονητή. Το σύνθημα φέτος είναι «Πάνω τους». Έχουμε κάνει διάβημα στη Πολιτεία, αλλά μας έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Το όνομα της ΑΕΚ προκαλεί εκνευρισμό σε πολλούς. Είμαστε αδύναμοι κι άοπλοι. Η Πολιτεία δεν μα δίνει σημασία μας έχει χεσμ...νους και θα ήθελα να καλέσω τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να μας βοηθήσει να βρούμε γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πληρωμένο προπονητή Γιάννη Αρβανίτη γιατί τα έχει δει όλα μαζί μας. Προς μεγάλη απογοήτευση αρκετών το χάντμπολ ήταν αυτό που έφερε το πρώτο τίτλο στην ΑΕΚ μετά από χρόνια. Λυπάμαι που η ΑΕΚ δεν μπορεί να χαρίσει τι ίδιες χαρές με τα άλλα τμήματά της. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πιο σημαντικό χορηγό μας, τους οπαδούς της ομάδας, που μας ακολούθησαν μέχρι τις Σέρρες».  

«Ψηλά ο πήχης»

Ο Γιάννης Αρβανίτης τόνισε πως η ΑΕΚ θα κάνει πρωταθλητισμό

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων θα αρχίζει η ΑΕΚ τις προσπάθειες της τη φετινή σεζόν στο χάντμπολ, τουλάχιστον όσον αφορά το ρόστερ. Αυτό τόνισαν όλοι στην συνέντευξη τύπου του τμήματος, που δόθηκε με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας. Ο άνθρωπος που προσωποποιείται πάνω του το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ή αλλιώς ο «πατέρας» αυτής της ομάδας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν, ο τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι: «Παρά την έλλειψη  γηπέδου, ο πήχης στην ΑΕΚ έχει μπει και φέτος ψηλά. Στο γεγονός  αυτό έχει συμβάλει και η έλευση στην ομάδα πολύ καλών παικτών. Οι νέοι παίκτες της ομάδας ήρθαν να πλαισιώσουν μια ομάδα παιδιών που έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είναι η πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια που τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Οι βλέψεις είναι υψηλές, οι παίκτες αξιόλογοι, αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα: το γήπεδο. Η ομάδα αυτή όμως θα πρωταγωνιστεί συνέχεια από δω και πέρα με ή χωρίς γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια κι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τη διοίκηση. Αυτή η ομάδα θα αρχίσει σταδιακά να διεκδικεί κι ευρωπαϊκές πορείες. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ κι είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Ότι δυσκολίες κι ότι αντιξοότητες αντιμετωπίζουμε η ομάδα αυτή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα άλλο από τη νίκη. Εχουμε καταφέρει να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών. Εάν ξεκινήσουμε και δεν έχουμε γήπεδο δε νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι τέλος. Είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζει αυτή τη κατάσταση από τα μισά της χρονιάς».

«Ανιση αντιμετώπιση»
Ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής Βασίλης Τόγελος, σχολίασε: «Πέρυσι τέτοιο καιρό δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμασταν να έχουμε οργανώσει έτσι το τμήμα του χάντμπολ και την Ερασιτεχνική γενικότερα. Την παραλάβαμε μισοδιαλυμένη κι έχουμε καταφέρει εκτός της οργάνωσης να φέρουμε κι ένα Κύπελλο στο σύλλογο. Χρειάζεται όμως γήπεδο κι επειδή έχουμε βαρεθεί να παρακαλάμε, πρέπει για πρώτη φορά η Πολιτεία να κάνει κάτι γι’ αυτό το σωματείο. Η δέσμευση της διοίκησης είναι ότι και φέτος θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα όπως και πέρυσι». Ο τεχνικός διευθυντής και έφορος του τμήματος, Κώστας Σταματιάδης, τόνισε από την πλευρά του: «Παρά το γεγονός ότι το χάντμπολ είναι ολυμπιακό άθλημα, εντούτοις δεν έχει από την Πολιτεία την ίδια αντιμετώπιση με τα υπόλοιπα. Οποια πόρτα κι αν χτυπήσουμε πέφτουμε πάνω στο μπάσκετ. Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει τίποτα. Το άθλημα παίζεται σε ελάχιστα γήπεδα και κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν κι από αυτά».  


Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

«Θα αλλάξει η ζωή τους στην ΑΕΚ»!

Στο στίβο του γηπέδου του Χαλανδρίου ξεκίνησε χθες το απόγευμα τις φετινές τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ΑΕΚ. Απών από την πρώτη αυτή προπόνηση ήταν τέσσερις αθλητές (Λάσιτσα, Ελευθεριάδης, Γεωργίου και Σύγγαρης), ενώ παρών ήταν 15 μεταξύ αυτών και ο Ιάκωβος Προκοπίου. Ο 28χρονος δεξιός ίντερ- εξτρέμ ήταν η έκπληξη, καθώς αποτελεί το νέο -και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Παίκτης της μεγάλης ομάδας του Αθηναϊκού την περίοδο 2005-2006, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο ο Προκοπίου μπορεί να αποδειχθεί μια πολύτιμη αλλαγή. Στις δηλώσεις του για την πρώτη συγκέντρωση ο ένας εκ των δύο αρχηγών της ομάδας, Χριστόφορος Μπακαούκας, σχολίασε «Εύχομαι να μην περάσουμε και φέτος ότι πέρυσι με το γήπεδο, που αποτελεί ένα βασικό στοιχείο στη προετοιμασία που ξεκινά σήμερα. Οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει έχουν προσωπικότητα, αλλά για να κάνουμε το βήμα παραπάνω πρέπει να βρεθεί γήπεδο. Στους καινούργιους, έχω να πως ότι σε αυτή την ομάδα θα ζήσουν πράγματα που δεν έχουν φανταστεί και θα αλλάξει η ζωή τους».  

«Κινητήριος δύναμη
ο κόσμος»

«Ηρθα σε μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες», ανέφερε ο πίβοτ, Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, ενώ από τη μεριά του ο Γιώργος Βακάλης τόνισε: «Η έλλειψη γηπέδου αποτελεί την αχίλλειον πτέρνα της ομάδας. Κι εγώ με τη σειρά μου ως εν ενεργεία διεθνής αθλητής θέλω να παρακαλέσω την πολιτεία να κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί γήπεδο. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που αποτελεί κινητήριο δύναμη». Τέλος ο Δημήτρης Καφφάτος, που επέστρεψε μετά από απουσία δύο ετών τόνισε: «Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά. Πέρυσι η ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και τους απέφερε ένα Κύπελλο. Δουλέψανε με ένα ρυθμό που δεν υφίσταται στα ελληνικά δεδομένα. Για το γηπεδικό ελπίζω να βρεθεί λύση ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο». 

* Στην διάθεση του κόσμου θα είναι σύντομα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν, για το χάντμπολ και το βόλεϊ γυναικών. Οι τιμές θα είναι 50, 100, 200 ευρώ. 




6 comments

Anonymous said...

k kala sas kanoun tetoioi pou eiste!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

μα δεν ειναι καλα .... ο καθε τυχαιος που αναλαμβανει προεδρος σωματειου.
Η Πολειτία φταιει που δεν εχετε γήπεδο....μηπως η πολιτεια φταιει που εισαστε ερασιτεχνες.
το προβλημα το ειχατε απο την προηγουμενη χρονια... και ερχοσαστε τωρα ..να δωσετε συναντευξη τυπου και να πειτε οτι η πολιτεια σας εχει χεσμενους??
εισαστε λαικιστες ...του χειροτερου τυπου. Η ΑΕΚ ειναι μεγαλη ομαδα και συλλογος αλλα οι δικες επιλογες την αμαυρωνουν. η δικη σας κωλλυσιεργια την στιγματιζουν.
Σκεφτειτε σοβαρα και βρειτε την λύση που χρειαζοσαστε.
ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ για ολα.Εχει την δικη της κωλλισιεργεια...δεν χρειαζεται να κουβαλαει και τις δικες σας ευθυνες.
ο ιωαννιδης τι να κανει?? να σας πει ....μωρο μαμ..κακα νανι.
ετσι θελετε να σας αντιμετωπιζουν οι διαχειριστες της πολιτειας.
κανονιστε την πορεια σας.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΑ.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕς ΑΛΛΟΥ.

Anonymous said...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ.....
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..

Anonymous said...

το γηπεδικο προβλημα δεν αφορα μονο την αεκ.ειναι προβλημα του ελληνικου hb.ελαχιστες ομαδες προπονουνται και αγωνιζονται σε αξιοπρεπη γηπεδα.σε τεραστιες αλανες η πολιτεια και οι φορεις της φτιαχνουν κοτετσια γιατι σαν αθλημα δεν εχουμε κατορθωσει μεχρι τωρα να λειτουργησουμε πιεστικα και αποτελεσματικα.στα τοσα κλειστα της αθηνας το αθλημα δεν εχει προσβαση σε γηπεδο που να πληροι τις συγχρονες προυποθεσεις για την διεξαγωγη αγωνων των συλλογων και πολυ περισσοτερο των εθνικων ομαδων.

Anonymous said...

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΕΚ...
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΗΓΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "Η ΑΕΚ" ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ...

Anonymous said...

vakali klaiw gia tin xwristra sou.......