«Πόλεμος» για το Μετς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πόλεμος» για το Μετς


Βολές Σταματιάδη κατά ΟΝΑ, Δήμου Αθηναίων και Ακριτίδη για το γηπεδικό

Οπως είχαμε προαναγγείλει από χθες στην ΑΕΚ βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση με την απόφαση του Δήμου Αθηναίων και του ΟΝΑ να παραχωρήσουν το κλειστό του Μετς στην ομάδα Βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αγνοώντας το δικό τους αίτημα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Κώστας Σταματιάδης με δηλώσεις του έριξε βολές κατά πάντων για την παραπάνω απόφαση, ενώ η διοίκηση της ερασιτεχνικής έχει αποφασίσει να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της για το συγκεκριμένο θέμα, αφού θεωρεί πως πλέον δέχεται συνεχιζόμενους εμπαιγμούς: «Πέρυσι τον Δεκέμβριο απευθυνθήκαμε στον κ. Κικίλια (πρόεδρος ΟΝΑ) και ζητήσαμε το Μετς για εννιά παιχνίδια (δηλαδή αντίστοιχα δίωρα). Μας πήγε στον γεν. διευθυντή του ΟΝΑ, ο οποίος μας είπε πως ''Λυπούμαστε δεν έχουμε ώρες”. Είχαν σταλεί και δύο επιστολές, από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστο και από τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Στέλιο Αγγελόυδη προς στον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και ουδέποτε πήραν απάντηση. Μόλις ο Παναθηναϊκός (Βόλει) ζήτησε το Μετς, βρέθηκαν 2,5 ώρες ημερησίως. Όλως τυχαίως, ο κ. Ακριτιδής που είναι μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, είναι και αντιδήμαρχος Αθηναίων, ενώ και ο γιος του υπουργού εσωτερικών είναι στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Νέα επίσημη κρούση δεν υπήρξε για το Μετς, αλλά ανεπίσημα ζητήθηκε από τον κ. Κικίλια να βοηθήσει, χωρίς ανταπόκριση. Εννοείται για εμάς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι η γενική αντιμετώπιση», σχολίασε ο έφορος της ομάδας χάντμπολ της «Ενωσης».

«Ζητήσαμε το «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ»
Παράλληλα ο Κώστας Σταματιάδης μίλησε και για την νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ, αλλά που μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ανταπόκριση από την πολιτεία. «Εχουμε προτείνει να πάρουμε για προπονήσεις την αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, όπου υπάρχουν δύο γήπεδα χάντμπολ, όπου μέχρι το 2003 έκανε προπονήσεις η Εθνική Ανδρών. Ο σύμβουλος του κ. Ιωαννίδη, ο κ. Αγραφιώτης μας είπε ότι έχουν δοθεί στο ποδόσφαιρο σάλας. Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το χάντμπολ. Γήπεδα υπάρχουν στην Αττική, αλλά δεν τα δίνουν στο άθλημα με διάφορες δικαιολογίες, ενώ αυτά που κατασκευάζονται από τον ΟΣΚ κατασκευάζονται αποκλειστικά για μπάσκετ. Ακόμα και οι ντιρεκτίβες της FIBA θέλουν μόνο διαγράμμιση για μπάσκετ στα γήπεδα! Και στην Ελλάδα στις θέσεις κλειδιά υπάρχουν άνθρωποι του μπάσκετ. Αν συνεχιστεί αυτό, τότε σε δέκα χρόνια δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει το άθλημα»! Πάντως για το θέμα του «Κασιμάτης» έχει οριστεί ραντεβού την Δευτέρα στις 10π.μ. με τον διευθυντή του ΟΑΚΑ Κυριάκο Γιαννόπουλο.

4 comments

Anonymous said...

Ενα προβληματισμο θελω να βαλω;
Εαν συμπεριφερονται ετσι στην ΑΕΚ
ενα ονομα με μεγαλη βαρυτητα ,στον Ελληνικο χωρο,φαντασθητε που σας εχουν γραμμενους ολους εσας τους ΄΄επαρχιωτες΄΄
Ξυπνηστε
Ισως σε αυτα που λεει ο Σταματιαδης,οτι σε 10 χρονια δεν θα υπαρχει hand-ball,να μην εχει και τοσο αδικο.

Anonymous said...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

Anonymous said...

γιατι ρε παιδια δε θα υπαρχει χαντμπολ? επειδη δεν βρικσει γηπεδο η αεκ? ολες οι αλλες ομαδες εχουν! Απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο? ξερετε εσεις ακμμια αλλη ομαδα που να εχει τοσο μεγαλο γηπεδικο προβλημα για τοσο καιρο? νομιζω οτι οι ιθυνοντες της ΑΕΚ θα πρεπει να προβληματισουτν γιατικανεις δεν τους θελει πουθενα (ειδικα την ΑΕΚ) και να αφησουν στην παντα τα σχολια για το μελλον του χανμπολ και τις θεωριες συνομωσιας

Anonymous said...

Εκει στην ΑΕΚ αντι να τα εχετε με τον ανθρωπο που σας κατεστρεψε σαν σωματειο συνολικα καθεστε και τα βαζετε με την πολιτεια????Σοβαρευτειτε λιγο...