NEOΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ Ο ΖΛΑΤΚΟ ΠΕΤΡΟΝΙΓΕΒΙΤΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

NEOΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ Ο ΖΛΑΤΚΟ ΠΕΤΡΟΝΙΓΕΒΙΤΣ

«Μου αρέσει η δουλειά στην Ελλάδα»

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται στις Σέρρες ο Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς προκειμένου να υπογράψει στο συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό και να βρει σπίτι. Ο Σέρβος τεχνικός είπε χθες το «ναι» στην πρόταση των 30.000 Ευρώ που του έκαναν τα «Λιοντάρια» και έτσι θα διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας τον Ιγνάτη Παπαδόπουλο. Ο Πετρονίγεβιτς έδειξε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τα διαπιστευτήρια του στην Ορμή Λουξ, όπου βρισκόταν κατακτώντας και τα τρία τρόπαια που διεκδίκησε (πρωτάθλημα πέρσι και νταμπλ φέτος). «Συμφώνησα με τον Πανσερραϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά για την ομάδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του προέδρου και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να εργάζομαι στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ σαν χώρα και ειδικά για τις Σέρρες έχω να πω πως εκτός από όμορφη πόλη είναι κοντά και στο σπίτι μου, που είναι στο Κρούσεβατς», σχολίασε ο 44χρονος τεχνικός.

9 comments

Anonymous said...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΧΩΡΤΑΣΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ.

Anonymous said...

e den xanoyn kai polla-teleiomenoi itan oi perissoteroi,poy eprepe na anevoyne me peripato!merikes fores exoyn kai dikio oi paragontes

Anonymous said...

me ton pe8ameno ston pagko ti peripato na kanoun re apotuxumene esu pou ta xereis ola oti exoun dikio oi paragontes

Anonymous said...

aytoi oi idioi ton ferane gia na aisthanontai san sto spiti toys-aytoi ton proteinan gia proponitara,as ypostoyn kai tis synepoies!

Anonymous said...

Ο ΠΕΤΡΟΝΙΓΙΕΒΙΤΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΜΑΡΑ ΜΑΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ?ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ

Anonymous said...

ton afisan mikri

Anonymous said...

θέλουμε μια αναλυτική τοποθέτηση από κάθε μέλος της οικογένειας Κόγκα.

Anonymous said...

tin prwti parelasi den tha tin vgali o mister!!!
tha fugei giati tha tou xrwstan!!!oso gia tous paixtes mono enas einai plirwmenos pou tous ta pire apo ta xristougenna kai magia tou!!!

bah said...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΓΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ?