ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ!

Δεν έχει βρει την υγειά του ο Γιάννης Γαλάνης, που την τελευταία τριετία ταλαιπωρείται από συχνούς τραυματισμούς στον ώμο, αναγκάζοντας να περάσει δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου. Αυτή τη φορά ο 27χρονος περιφερειακός των Βριλησσίων στάθηκε άτυχος σε έναν αγώνα 5x5, αφού μετά από ένα σκληρό τάκλιν που δέχθηκε έβγαλε για τρίτη φορά τον αριστερό του ώμο! Ο δεξιόχειρας ίντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν αύριο, αλλά όπως όλα δείχνουν μόνο με θαύμα θα γλιτώσει το τρίτο χειρουργείο, το οποίο θα τον αφήσει εκτός για έναν ολόκληρο χρόνο. «Ολα εξαρτώνται από την αποθεραπεία και το πώς θα εξελιχθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να μείνω ένα χρόνο εκτός. Ευτυχώς δεν είναι στον δεξιό ώμο γιατί τότε μπορεί να συζητούσαμε και για οριστικό τέλος», τόνισε ο Γαλάνης, που δεν το βάζει κάτω, κάτι που φυσικά έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Ο σοβαρός του τραυματισμός αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα των Βριλισσίων, αφού πρόκειται για το βασικό όπλο της ομάδας (πέρσι 122 γκολ- 28 αγώνες, μ.ο. 4,36) και πλέον πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης, μάλλον από το εξωτερικό. 


Τρίτη επιλογή ο Αλβανός
Ακόμα πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον Αλέξη Αλβανό στην Ράιν Νέκαρ Λόβεν, αφού η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε χθες την άμεση απόκτηση του γερμανού δεξιού ίντερ Μίκαελ Μίλερ. Ο διεθνής περιφερειακός είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Λόβεν με ισχύ από του χρόνου το καλοκαίρι, αλλά σε συμφωνία με την Γκροσβάλσταντ, όπου και άνηκε, η μεταγραφή έγινε ένα χρόνο νωρίτερα. Ετσι ο έλληνας ίντερ -θεωρητικά πάντα- θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή στη θέση πίσω από τον 24χρονο, αλλά και τον Ισλανδό αστέρα Ολαφουρ Στέφανσον.


Πήρε Αδαμίδη ο Ζαφειράκης Νάουσας
Εναν παίκτη με πολύ καλές συστάσεις, που ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών απέκτησε ο Ζαφειράκης Νάουσας. Πρόκειται για τον Ηρακλή Αδαμίδη του Φοίβου Συκεών, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ.Απο κει και πέρα ο Ζαφειράκης φέρεται να είναι φαβορί για την απόκτηση του 33χρονου πλέι μέικερ Τάσου Πρωτογέρη, τον οποίο διεκδικεί και ο Πανσερραϊκός. Τέλος συνεχίζεται η αναζήτηση για πίβοτ, χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση της παραμονής του Σέρβου Ιλιε Κρίστιτς.

5 comments

Anonymous said...

ο ηρακλης θα κανει πολυ καλη χρονια.του αξιζει.και ειναι και παιδι τζιμανι!μπραβο ρε ηρα!

Anonymous said...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ,ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑ.
ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕ;
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΜΑΝ ,ΣΤΕΒΙΤΣ,ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ;
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Anonymous said...

Ηρακλή όλα να σου σου πάνε καλά από 'δω και πέρα...

Anonymous said...

sorry ki olas kai kala kanete eseis omws den legate oti panw ap ola ta dika sas paidia??????????

Anonymous said...

ΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Α1.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΣ ΚΑΡΔΙΑ..