ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΑΥΡΙΟ 7Μ.Μ. ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ

EΛΛΑΔΑ 19 (9)
ΤΟΥΡΚΙΑ 35 (14)
EΛΛΑΔΑ: Κούτσικου, Λέκκα, Μασμανίδου 2, Ποιμενίδου 1, Παπαδοπούλου, Γιουρούκη, Καζάκη 8, Βαφειάδου, Φωτιάδου 3, Μαυρογεώργη, Παπανικολάου 1, Βέλεμ 1, Βασιλειάδου 3, Στρατάκη.
ΤΟΥΡΚΙΑ: Ιμαμόγλου, Αγκούν 2, Γκουνάρ 3, Οζέλ 7, Οζτούρκ 3, Γελίζ Γιλμάζ 3, Ισκεντέρογλου 4, Ακμπουλούτ 2, Τινκάογλου 4, Πεκμουτλού, Αταλάρ, Μπεφουλ Γιλμάζ 1, Σαχίν 5, Ναχσιναλνί 1. Διαιτητές: Αλπεράν- Τσέβολα (Ιταλία), Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 5/6-5/7.

Συνάντηση προέδρου Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με Αγγελούδη
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χαντμπολ, Αιγύπτιος Χασάν Μουσταφά,  παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και μέλος της ΕΟΕ Στέλιο Αγγελούδη, αλλά και τον πρόεδρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Χαντμπολ Φραντζέσκο Πουρομούτο, το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδα γυναικών με την Τουρκία (ήττα 19-35), στην 2η ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων στην Πεσκάρα.
Οι τρεις παράγοντες, συζήτησαν τα προβλήματα που υπάρχουν στην διοργάνωση των αγώνων, στην Ιταλική πόλη ενώ μετά από παρέμβαση της Ιταλικής Ομοσπονδίας φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν ορισμένα, σε ότι αφορά το άθλημα του χαντμπολ.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σχολίασε μιλώντας με το κ. Αγγελούδη και την παρουσία της εθνική μας ομάδας χαντμπολ γυναικών, λέγοντας ότι η ομάδα μας έχει προοπτικές αφού βασίζεται περισσότερο σε παίκτριες νεαρής ηλικίας και τα αποτέλεσμα θα φανούν στα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Μουσταφά, υπογράμμισε επίσης ότι η ομοσπονδία της Αιγύπτου, είναι στην διάθεση της ΟΧΕ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει τον Αύγουστο στο Καϊρο, σε ότι χρειαστεί για οργανωτικά θέματα, αφού την επόμενη διοργάνωση, το 2011, έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει η χώρα μας, στην Θεσσαλονίκη.


   

14 comments

Anonymous said...

an skeftei kaneis oti exei toses apousies kai paizei me polles neanides ta koristia acsizoun sigxaritiria

Anonymous said...

Ναι αξίζουn συγχαρητήρια που τρώνε 20μπαλα.Είστε γελοίοι.Όλες οι ομάδες, σε όλα τα αθλήματα χρησιμοποιούν νεαρούς αθλητές.Αφήστε τις δικιολογίες άσχετοι

Anonymous said...

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ 8.07 ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΙΣΑΙ;
ΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Anonymous said...

mastaka-papazoglou-mpalafa-stratou(riksi xiastou) logdanidou-basileiadou(traumaties) exete na peite kati twra?

Anonymous said...

ANEBASES POLY TON PIXI 12.18, KAI STO YΨOS KAI STO VAROS ME AYTES POY ANEFERES.KAMIA ALLH EXEIS NA MAS PEIS;

Anonymous said...

Παιδιά ηρεμία λίγο με την Εθνική. Μιά μικρή πιστωση χρόνου δεν βλάπτει για μιά νέα ομάδα. Ανεξάρτητα από αυτό, οι Τουρκάλες είναι "σφαίρες". Πολύ καλές και αυτό θα το δούμε αργότερα και στην Ελλάδα στο παιχνίδι του ομίλου.
Άλλο θέλω να ρωτήσω. Τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των τριών ανδρών τα άκουσες ο ίδιος Κώστα; Ποιός στα μετέφερε; Ο Αιγύπτιος ή ο Ιταλός; Ο Έλληνας το παίζει βαρύ πεπόνι πάντα. Μήπως τώρα σήκωσε το κινητό για να μεταφέρει στον τύπο την μεγάλη επιτυχία; (το ότι μίλησε...)

Anonymous said...

imaste se kalo dromo ....dinume sinxaritiria gia ta ikosabala-orea-.apo dikeologies alo tipota..mas elipe i mia ,mas elipe i ali ,itan 10 travmatismenes ke ales 10 ksekurazodan apo to skliro ke epipono elliniko protathlima.pigame me neanides ( fotiadu !!! ) -re ade apo do.

Anonymous said...

ti pistosi xronu re file ke pia nea ethiki omada?? kathe xronu ta idia akume -pistosi ke pistosi..

Anonymous said...

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟΘΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΗΣΥΧΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ Η ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.XAΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΕΡΙΑ.

Anonymous said...

MONO POU DEN MAS IPES POTE IRTHAN TA KALA APOTELESMATA STIN ETHNIKI GINEKON.OSO GIA TIN FOTIADOU KE AN MAS KANI XARI PU PEZI .NOMIZO OTI KALITERA NA KATSI SPITI TIS

Anonymous said...

για το χθεσινο αποτελεσμα μετρησα ενα σχολιο,και γι'αυτο,δεκα...μερικοι δεν εχετε οριο στην εμπαθεια και στην κακεντρεχεια.χαλαρωστε λιγο,η' πηγαινετε για καμμια βουτια

Anonymous said...

πεστα 5 10.οταν επαιξαν πολυ καλα με την κροατια και ας εχασαν βγηκα μονο εγω και ειπα μπραβο κανενας αλλος.τωρα με την ηττα επεσαν ολη να φανε την ομαδα.αφηστε τα κοριτσια ησυχα και πλατσουριστε καλυτερα στη θαλασσα.

Anonymous said...

cseri kanis pu 8a ginun ta mats tu prokrimatiku me ispania turkia serbia?

Anonymous said...

Πάτρα