ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΓΚΙΝΗΣ: «Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ- Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»
O προπονητής του Κορωπίου Θεόδωρος Γκίνης για τη μάχη για τον τίτλο στην Α1 Ανδρών αναφέρει: «Θεωρώ φαβορί τον ΠΑΟΚ λόγω έδρας και λόγω του ότι διψά για τίτλο και θέλει να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη τον πρώτο τίτλο σε πρωτάθλημα στην ιστορία του χάντμπολ στην συμπρωτεύουσα, αλλά υπολογίζω και τον Πανελλήνιο διότι ξέρει από πρωταθλητισμό. Ο Διομήδης και ο Θερμαϊκός είναι δυο πολύ  καλές ομάδες αλλά θεωρώ όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα δεν θα έχουν την πρώτη τύχη στη διεκδίκηση του τίτλου αν και είναι βέβαιο πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά και οι δυο ομάδες . Όσο για τη μάχη στην Τρίτη τετράδα 9-12  θα γίνει σκληρός αγώνας. Ο Ζαφειράκης έχει το αβαντάζ της έδρας. Εμείς θα το παλέψουμε παρά τους τραυματισμούς θα αντιτάξουμε τον ενθουσιασμό μας με ηρεμία και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Θεωρώ πως θα έπρεπε να υπήρχαν μπαράζ και με τις ομάδες της Α2 για άνοδο, αλλά συμφωνώ απόλυτα πως από τη νέα σεζον θα είναι ενιαία η Α2. Σχετικά με την επιτυχία του Αλβανού είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού χάντμπολ στην Ευρώπη και πιστεύω πως θα κατακτήσει το κύπελλο EHF με την Γκούμερσμπαχ όσο για τον Καρυπίδη του εύχομαι να τερματίσει πρώτος στον πίνακα των σκόρερς. Όλα τα παιδιά στο εξωτερικό αποδεικνύουν πως με δουλειά όλα μπορούν να γίνουν ενδεικτικά αναφέρω ο Διονύσης Σκάρλος, μεγάλο ταλέντο του Ιωνικού και του χάντμπολ, δεν προχώρησε διότι δεν δούλεψε πολύ σκληρά».

ΒΕΜΗ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ»
Η Παναγούλα Βέμη διεθνής αθλήτρια της Αναγέννησης Άρτας σχετικά με τον δεύτερο τελικό που θα γίνει στην Άρτα λέει: « Είναι δύσκολος ο αγώνας. Η Ορμή έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος. Εμείς έχουμε ατυχίες . Έχουμε χάσει 3-4 αθλήτριες από χιαστό. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη παρά τις αντιξοότητες. Είναι επιτυχία το ότι φτάσαμε στον τελικό. Είναι δύσκολο το εγχείρημά μας, αλλά όχι ανέφικτο. Εύχομαι με νίκη μας να οδηγήσουμε τα πράγματα σε τρίτο τελικό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Το μυστικό που κρατά την Άρτα δεμένη είναι η αγωνιστικότητα νέων και παλιών αθλητριών (4-5 παλιές ). Προσωπικά είμαι 25 χρόνια στο άθλημα. Όλες μας δίνουμε τον εαυτό μας αγαπάμε το άθλημα και την Αναγέννηση και με τον προπονητή μας Σωτήρη Ντάλα και τη συμπαράσταση του Προέδρου μας Βασίλη Κρανιώτη επιδιώκουμε να κρατήσουμε την Άρτα δυνατή  τόσο για την ιστορία της ομάδας όσο και για την προβολή της πόλης μας».

ΚΟΓΚΑΣ: «ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ»
Ο Ανδρέας Κόγκας διευθυντής της Ορμής, από την πλευρά του δηλώνει: «Πάμε στην Άρτα για να αντιμετωπίσουμε την Αναγέννηση η οποία έχει πάντα την καρδιά της πρωταθλήτριας και θα δώσουμε όλο μας το «είναι» για να σηκώσουμε το κύπελλο μέσα στην Άρτα. Θα μας συνοδεύουν 150 φίλαθλοι. Τώρα τόσο στον πρώτο τελικό στην Πάτρα όσο και στον δεύτερο στην Άρτα τα πράγματα εξελίσσονται με απόλυτη ηρεμία και ομαλότητα και όλοι θέλουμε πάντα να κερδίζει το χάντμπολ».

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 16/5/2009
Α1 Ανδρών
Β φάση
1η Αγωνιστική
Α΄ Τετράδα (θέσεις 1-4)
16/5/09
ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ 3 18:00 ΠΑΟΚ- Θερμαϊκός  Τσάκωνας/ Χασκής
ΚΓ Πανελληνίου 15:00 Πανελλήνιος-Διομήδης Κατσίκης/Μιχαηλίδης απευθείας από το σπορτ +
Β΄ Τετράδα  (θέσεις 5-8)
16/5/09
Ιωνικού 17:00 ΑΕΚ-ΓΑΣ Κιλκίς Μίγκας/ Κορρές
Φιλίππειο 18:00 Φίλιππος Βέροιας- ΑΣΕ Δούκας Πάτιος /Τσιανάς
Γ΄ Τετράδα  (θέσεις 9-12)
16/5/09
ΔΑΚ Νάουσας 18:00 Ζαφειράκης –Κορωπί Καραπάνος/Χρόνης
ΔΓ Βριλησσίων 18:00 Βριλήσσια- Ιωνικός ΝΦ Συρεπίσιος/ Μερτινιάν

Σάββατο 16/5/2009
Α1 Γυναικών
Β φάση
2η Αγωνιστική
ΑΠΚ Κραχτίδη 16:00 Ελπίδες Δράμας-ΟΦ Νέας Ιωνίας
Γιαννιτσών ΔΚΓ 18:00 Μ.Αλεξ. Γιαννιτσών-Άρης Θεσσαλονίκης
ΔΑΚ Άρτας 18:00 Αναγέννηση Άρτας-ΑΣΕ Ορμή Λουξ

Κυριακή Μπαράζ ΑΝΔΡΩΝ ( για την άνοδο στη  Β΄ Ανδρών)
1η Αγωνιστική
Ηλιούπολης 14:00 ΑΟ Πολιτείας-ΑΟ Πήγασος

3 comments

Anonymous said...

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΝΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΡΛΟΣ.

Anonymous said...

Ασε ρε Γκινη τα σχολια και κοιταξε να μαζεψεις κανενα βαθμο,γιατι απο δηλωσεις πηξαμε...

Anonymous said...

ti kanoume edw REEEEEE!!!!!