«Γυρίζω Βέροια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Γυρίζω Βέροια»


Πολύ πιθανή η αποχώρηση του Γιώργου Κότσιφα από τον ΠΑΟΚ

Μέχρι και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ, που είχε γευτεί πρωτάθλημα και μάλιστα με την ομάδα που ο «Δικέφαλος» του Βορρά, μονομάχησε για τον φετινό τίτλο, τον Πανελλήνιο. Η «κόντρα» του με την πρώην ομάδα του όχι μόνο δεν του προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά λειτούργησε και ευεργετικά στην απόδοση του. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως για την εμφάνιση του στο ματς του Σαββάτου αναδείχθηκε MVP της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι- οφ, κάτι που το είχε καταφέρει μόνο άλλη μια φορά, την 15η αγωνιστική πάλι κόντρα στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη! «Σίγουρα κάποιες προσθήκες παικτών έπαιξαν το ρόλο τους. Το κάτι παραπάνω και η υπέρβαση όμως έγινε λόγω της τέλειας χημείας, που είχαμε μεταξύ μας. Η κατάσταση στην διοίκηση ήταν σταθερή με πληρωμές πάντα στην ώρα μας. Οι άνθρωποι ήταν πάντα δίπλα μας», σχολίασε ο 27χρονος τερματοφύλακας.

«Στον πατέρα μου»
Ο διεθνής πορτιέρο ωστόσο είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να μην βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, αφού ειδικοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην γενέτειρα του την Βέροια, άρα συνεπάγεται και στον Φίλιππο. «Είμαι χρόνια εδώ και παλέψαμε πολύ όλοι για να καταφέρουμε αυτό τον στόχο. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στον πατέρα μου που περνάει δύσκολες στιγμές με την υγεία του. Θα ήθελα να είμαι κοντά του σε αυτή την δύσκολη στιγμή, ενώ και με την γυναίκα μου έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε και να ζήσουμε στη Βέροια. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος, θα μετρήσει και το πόσο με θέλει ο ΠΑΟΚ, αλλά πάντως οι πιθανότητες να φύγω είναι περισσότερες από το να μείνω. Πιστεύω ότι αν τελικά το αποφασίσω ο ΠΑΟΚ δεδομένου και των συνθηκών δεν θα μου σταθεί εμπόδιο».

4 comments

Anonymous said...

bravo re chief gia thn katakthsh tou trotathlimatos.hsoun to barometro tou paok gia ton titlo.aksizei na symiothei oti ektos apo para polu kalos termatofylakas einai kai eksairetikos xaraxthras.sou euxomai oti kalutero gia ton patera sou sxetika me to problhma ygeias pou antimetopizei.oso gia to handballiko sou mellon an me to to kalo pas ston filippo,euxomai na pareis kai ekei thn koupa tou protathlimatos giati to aksizeis.enas paidikos sou filos.

Anonymous said...

εσαι κορυφαιος.μεγαλες δυνατοτητες φοβερο παιδι.μπραβο ρε γιωργο..

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΘΛΗΤΗΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.