ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ F4 ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ
Η πόλη των Σερρών είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί το Φάϊναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών που θα διοργανωθεί από την ΟΧΕ και τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην πόλη έχουν αναρτηθεί οι αφίσες που προβάλλουν τους αγώνες ενώ ο τοπικός γραπτός και ηλεκτρονικός τύπος συμβάλλουν στην προβολή των αγώνων. Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας (ΚΕΔ/ΟΧΕ) προχώρησε στην ανακοίνωση των ονομάτων των διαιτητών του φάϊναλ φορ ως εξής:

Σάββατο 30 Μαϊου 2009
Το πρόγραμμα:
Ημιτελικοί Σάββατο 30/5/2009, ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ
Ώρα 2:00μμ  ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- Α.Ε.Κ (απευθείας από το σπορ+)  Διαιτητές: Κατσίκης/Μιχαηλίδης Κριτές: Στόϊκου Λιόλιου Παρατηρητής Διαιτησίας: Κασαμάκης
Ώρα 6:00μμ  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- NIPPON Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ (σε μαγνητοσκόπηση από το σπορ+ ώρα 22:00)  Διαιτητές: Τσάκωνας/Χασκής Κριτές: Λιόλιου Παρατηρητής Διαιτησίας: Παρτεμινάν

Κυριακή 31/5/2009, ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ
Ώρα 4:15μμ  ΤΕΛΙΚΟΣ (απευθείας από την ΕΤ1 και σε μαγνητοσκόπηση από το σπορ+ 00:05) Διαιτητές: Μίγκας/ Κορρές Κριτές: Κασάπης Τόσκας Παρατηρητής Διαιτησίας: Κασαμάκης

ΜΙΓΚΑΣ/ΚΟΡΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας αναφορικά με τον ορισμό των διαιτητών δήλωσε: «Ορίσαμε ότι καλύτερο για τους αγώνες αυτούς με βάση την πορεία των διαιτητών καθ όλη τη χρονιά. Οι διαιτητές είναι κοινής αποδοχής και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Όσον αφορά τον τελικό θέλαμε να τιμήσουμε με την ευκαιρία της αποχώρησης τους από την ενεργό δραστηριότητα τους διεθνείς μας διαιτητές Σωτήρη Μίγκα και Νίκο Κορρέ για την εξαιρετική προσφορά τους τόσο στην ελληνική διαιτησία όσο και στο ίδιο το άθλημα. Θέλουμε να φύγουν με ψηλά το κεφάλι όπως τους αξίζει. Η EHF τους επέλεξε για τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων και πιστεύω πως όπως εκεί τα πήγαν θαυμάσια έτσι και τώρα στις Σέρρες στον τελικό θα πετύχουν ακόμα μια εξαιρετική διαιτησία. Η συγκίνηση σε καμία περίπτωση δεν θα τους καταβάλλει όπως δεν τους κατέβαλε και στον τελικό Κυπελλούχων Ευρώπης. Τους συνοδεύουν οι ευχές μας για υγεία και πρόοδο τώρα που θα αποχωρήσουν από την ενεργό δράση της διαιτησίας»
Ο διεθνής παίκτης του Φιλίππου Δημήτρης Μπαντής τόνισε: «Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες έχει κάθε ομάδα πιθανότητες 25% .Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι την ημέρα των αγώνων. Στόχος μας είναι να πάρουμε το κύπελλο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη μάχη αυτή . Με την ευκαιρία  πρέπει να  πω πως ο ΠΑΟΚ ήταν άξιος πρωταθλητής και δικαιώθηκε για τις προσπάθειές τους μιας και είχε  σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα».
Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Στόχος μας δεν είνα άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Για να φτάσουμε στην κατάκτηση αυτή πρέπει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα το γηπεδικό που μας ταλαιπώρησε να μην έχουμε στο μυαλό μας όλα αυτά που μας ταλαιπώρησαν αυτή την χρονιά. Πιστεύω πως με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα έχουμε τη θετική ενέργεια. Όπλα μας είναι η  ο κόσμος μας, η δίψα για τίτλο και η αγωνιστικότητα που μας διακρίνει. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη  ομάδα και αξίζει αυτό τον τίτλο πέρα από τις όποιες δυσκολίες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ δεν ήταν κίνητρο για εμάς. Εμείς τον στόχο αυτό, τον είχαμε από την πρώτη στιγμή της χρονιάς»
Ο Γιώργος Παπακυπριανού παίκτης του Διομήδη είπε: «Το Φάϊναλ φορ είναι ιδιαίτερα δύσκολο εμείς συγκεντρωμένοι και με συνεχή εγρήγορση θα αγωνιστούμε ώστε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες κόντρα στην ΑΕΚ για να πάρουμε τη νίκη το γήπεδο θα είναι γεμάτο κόσμο και δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσουν οι εκδηλώσεις των φιλάθλων . Είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό εφόσον περάσουμε βάζοντας τα δυνατά μας.
Ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: « Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για επιτυχία πιστεύω πως ο κόσμος από το Κιλκίς θα δώσει δυναμικό παρών και κάτι ανάλογο πιστεύω θα γίνει και από την πλευρά της Βέροιας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε οι νικητές στον ημιτελικό»
Ο προπονητής του Ιωνικού Στέλιος Αλεπουδέας σχετικά αναφέρει: «Ο κόσμος που θα γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο στους ημιτελικούς και τον τελικό αλλά και ο κόσμος που θα το δει και από την τηλεόραση θα δει δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι να κερδίσει η πιο καλή ομάδα . Όσο για το πρωτάθλημα που το κέρδισε ο ΠΑΟΚ δίκαια αναδείχτηκε πρωταθλητής, έδειξε σταθερότητα και με την κατάκτηση αυτή άνοιξε μια καινούργια σελίδα σπάζοντας το δίπολο Βέροιας- Αθήνας και δίνοντας το μήνυμα και σε άλλες πόλεις να διεκδικήσουν την δική τους αγωνιστική καταξίωση στο άθλημα»

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ
Ο Γρηγόρης Χατσατουριάν για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση δήλωσε:
«Ίσως η πιο δύσκολη απόφαση για έναν αθλητή, είναι να βρει την στιγμή εκείνη, που είναι η πλέον κατάλληλη για να αποσυρθεί. Μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, θεωρώ ότι έφτασε η δικιά μου στιγμή. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω  την οικογένεια Δούκα και το σύλλογό μου για τις ιδανικές συνθήκες που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια. Όλους τους φίλους , συμπαίκτες , προπονητές, παράγοντες για τις χαρές και τις λύπες που ζήσαμε μαζί είτε με τον ΑΣΕ Δούκα είτε με την εθνική ομάδα, μα πάνω από όλα την σύζυγό μου Σμαράγδα για την αδιάκοπη στήριξη της σε όλες τις δυσκολίες .Θα ανήκω για πάντα στην οικογένεια του Χάντμπολ και θα αγωνιώ  για την εξέλιξη και πρόοδο του αθλήματος , του αγαπημένου μου αθλήματος που μου χάρισε αληθινές φιλίες και αξέχαστες αναμνήσεις»

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: «Ο ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ»
Για την αποχώρηση του Γρηγόρη Χατσατουριάν από την ενεργό δράση ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Ο Γρηγόρης Χατσατουριάν πραγματοποίησε μια  σημαντική αθλητική διαδρομή προσφέροντας πολλά στο χώρο του χάντμπολ. Πρέπει να εξάρω ιδιαίτερα το ήθος του και τον σπάνιο χαρακτήρα του με τα οποία ξεχώρισε τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στον σύλλογό του. Εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί και από άλλη θέση».

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας χάνμτπολ του ΠΑΟΚ 2009 θα παρουσιαστούν την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λάρισας προκειμένου να τους χειροκροτήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας και να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί τους . Το ίδιο θα συμβεί και για την πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ
Για το φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών την Παρασκευή ώρα 12:00, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από προπονητές, παίκτες των ομάδων και εκπροσώπους της ΟΧΕ και του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Ξενοδοχείο «Ελπίδα Resort» (Kοιλάδα Αγ. Αναργύρων Τέρμα εξοχών-Σέρρες).
Σημ:Φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου και τους ημιτελικούς καθως και τον τελικό του F4 μπορείτε να βρείτε στο site www.newsports.eu

No comments