ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 27/4 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 27/4

MVP THΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ
ΜVP της  24ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε ο Δημήτριος Κατούντας του Κορωπίου.
Ο ίδιος σχετικά δήλωσε: « Ευχαριστώ τους προπονητές για την επιλογή τους αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου να αναδεικνύομαι MVP. Αυτό που θέλω είναι να βοηθώ όπως και οι συμπαίκτες μου την ομάδα μου. Στην περίπτωση του κρίσιμου πέναλτι ήμουν ήρεμος και έβαλα τις δυνάμεις μου για να επιτευχθεί το τέρμα. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είχαμε πολλές ατυχίες και πολλούς τραυματισμούς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου μετά από ένα μήνα απουσίας διότι είχα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση . Από δω και πέρα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με τα Βριλήσσια εκτός έδρας και με την ΑΕΚ εντός. Πρέπει να τα κερδίσουμε. Το έργο μας είναι δύσκολο όχι όμως απραγματοποίητο. Όλοι στο Κορωπί παίκτες και προπονητής είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά και θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».
Ο προπονητής του Κορωπίου Θεόδωρος Γκίνης δήλωσε: « Ο Κατούντας προέρχεται από τραυματισμό βοήθησε σημαντικά, είναι η πρώτη φορά που παίκτης του Κορωπίου αναδεικνύεται MVP. Eύχομαι και σε αυτό τον τομέα να έχουμε καλά αποτελέσματα και στους υπόλοιπους αγώνες».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  ΣΤΟ 27ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
Ο Φίλιππος Βέροιας , με προπονητή τον Κώστα Τούτση ήταν η ομάδα που κατέκτησε και φέτος το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στον «Ατέρμονα» του Κιλκίς.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 27ου  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΙΔΩΝ
ΚΙΛΚΙΣ 22-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -ΚΟΡΩΠΙ 40-30
ΤΕΛΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ 25-18

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ:
5ος -6ος  ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΧΑΝΘ 18-28
7ος -8ος ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 29-26
9ος-10ος ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 23-13

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ
3.ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
4.ΚΟΡΩΠΙ
5.ΧΑΝΘ
6.ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
7.ΚΙΛΚΙΣ
8.ΔΙΟΜΗΔΗΣ
9.ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ
10.ΑΡΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ο Σύμβουλος του Φιλίππου Σταύρος Κωστακίδης αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου από τους παίδες και της δεύτερης θέσης  στους εφήβους τόνισε: « Η συστηματική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στην ανάπτυξη αρχίζει να δίνει τους καρπούς της . Η επιτυχία οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά των προπονητών, οι οποίοι αγωνίζονται  μέχρις τις 11.30 το βράδυ στο Φιλίππειο. Τους παίδες και τους εφήβους τους έχει ο Κώστας Τούτσης, ο Απόστολος Ντέλας έχει τις ακαδημίες και ο Τάσος Χατζηπαρασίδης έχει τους παμπαίδες. Έχουμε πάνω από 25 παιδιά σε κάθε ομάδα. Στη νέα διοίκηση την ευθύνη της ανάπτυξης θα έχει ο κ. Διονύσης Ντόβας, διοικητής πυροσβεστικής της Βέροιας».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 21ου  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων  κατέκτησε  ο Άρης Θεσσαλονίκης, με προπονητή τον Γούσιο Παναγιώτη, επικρατώντας της Καλλιθέας Βέροιας με 27-22 στον Μεγάλο Τελικό. Το πρωτάθλημα είχε μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 21ου  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ 22-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ :   ΚΑΜΑΤΕΡΟ –ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 32-23
ΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ –ΚΑΛΛΙΘΕΑ  ΒΕΡΟΙΑΣ 27-22 


ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2.ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
3.ΚΑΜΑΤΕΡΟ
4.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
5.ΠΟΝΤΙΟΙ ΞΑΝΘΗΣ
6.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
7.ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
8.ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ
9.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
10.ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ:ΧΑΤΖΗΑΓΑΠΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ)
ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ (ΜVP):ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΙΒΟΤ (ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝ.)

Ο Υπεύθυνος των τμημάτων χάντμπολ του Άρη και σύμβουλος της ΟΧΕ Γιώργος Ανδρεάδης δήλωσε: «Η πρωτιά του Άρη στις κορασίδες οφείλεται στη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής με πρωτεργάτη τον Παναγιώτη Γούσιο, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα μεγάλες ικανότητες στον τεχνικό τομέα. Σημαντικά βοηθά και ο Θανάσης Γαγάτσης οποίος παίρνει τα παιδιά από το σχολείο και τα προωθεί στα τμήματα υποδομής . Ο Άρης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθειά του στα τμήματα υποδομής πάντα με την συμπαράσταση της ΕΣΧΘ και της ΟΧΕ».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Κώστας Κότσιρας αναφερόμενος στο τουρνουά όπου οργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων του Φιλίππου Βέροιας στο Φιλίππειο, σε συνεργασία με τις τρεις ενώσεις ΕΣΧΑ ΕΣΧΘ ΕΣΧΚΜ τόνισε: «Οι αγώνες των κλιμακίων παμπαίδων Αθήνας Θεσσαλονίκης Βέροιας κινήθηκαν σε τρεις παραμέτρους στον αθλητικό στον κοινωνικό και τον πολιτιστικό. Στο αθλητικό τομέα είχαμε αγώνες ένας προς όλους, στον κοινωνικό τομέα είχαμε άλλους δυο αγώνες όπου οι ομάδες απαρτίστηκαν από αθλητές και των τριών κλιμακίων έτσι  οι παίκτες απέκτησαν το πνεύμα της αλληλεγγύης με τους μέχρι πριν λίγο αντιπάλους τους και αυτό θα ωφελήσει ιδιαίτερα και στα προσεχή παιχνίδια των κλιμακίων. Στον πολιτιστικό τομέα οι παίκτες της ΕΣΧΑ επισκέφτηκαν την Βεργίνα και ξεναγήθηκαν στους τάφους των Μακεδόνων Βασιλέων από ξεναγό. Και τις δυο ημέρες ήταν κοντά μας βετεράνοι του Φιλίππου προκειμένου να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Στο Σέλι στο χιονοδρομικό κέντρο, μας φιλοξένησαν κατά τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστούμε τον Ρωμύλο Αλεξανδρίδη, πρόεδρο των παλαιμάχων του Φιλίππου καθώς και όλα τα μέλη, παίρνουν πρωτοβουλίες με τη λογική πως το παρελθόν στηρίζει το μέλλον. Κοντά μας ήταν και το μέλος της ΕΣΧΑ Χρήστος Κουμαραδέλης και ο φυσιοθεραπευτής Σπύρος Αλούπης. Στους αθλητές μίλησε ο παλιός διεθνής παίκτης του Φιλίππου και πρώην Γ.Γ των βετεράνων και νυν Πρόεδρος στο χιονοδρομικό Σελίου, Κώστας Γιοβανόπουλος».

No comments