ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ F4»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης αναφερόμενος στο πρωτάθλημα αλλά και στην ΑΕΚ τόνισε:
«Ο Πανελλήνιος , ο Θερμαϊκός και ο Διομήδης έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην τετράδα. Κατά ένα μεγάλο μέρος την έχει εξασφαλίσει και ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει 2-3 κρίσιμα παιχνίδια που αν τα κερδίσει θα κλειδώσει τη  θέση στην τετράδα. Γίνεται μεγάλη μάχη για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. ΄Ηδη ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει πέσει κατηγορία ενώ αναμένεται μάχη μεταξύ Ζαφειράκη και Μινώταυρου για το ποιος τελικά θ υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία. Το πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό. Οι 8 πρώτες ομάδες ήταν περίπου ισάξιες γι΄αυτό και είδαμε ενδιαφέροντα παιχνίδια αλλά και οι υπόλοιπες εξαιρουμένης της Καλαμαριάς έδωσαν και δίνουν τη μάχη με τον καλύτερο τρόπο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αναφορικά με την ΑΕΚ από τα τέλη Δεκεμβρίου που έχουμε στερηθεί γήπεδο για προπονήσεις, δίνουμε τον αγώνα καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες με υψηλό ηθικό και πέρασμα στο F4 όπου όλος ο κόσμος της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα περιμένει εναγωνίως  έναν τίτλο απ΄ όλα τα σπορ που έχει η ΑΕΚ. Πιστεύω πως θα λύσουμε το θέμα του γηπεδικού μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Β Εθνικής με το να φιλοξενηθούμε σε κάποιο από τα γήπεδα των ομάδων αυτών. Προχθες προπονηθήκαμε στο Ιωνικό, χθες κάναμε προπόνηση με βάρη, σήμερα θα προπονηθούμε στο Κορωπί. Ευτυχώς με την ευγενική συνδρομή των συναδέλφων προπονητών βρίσκουμε κάποια λύση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πειθαρχία και την αγωνιστικότητά των παικτών της ομάδας μου, οι οποίοι έχουν προσφέρει πάρα πολλά και τους ευχαριστώ για τη συνέπειά τους μέσα από την καρδιά μου. Όσο για τη διοίκηση της ΑΕΚ συμπαρίσταται στην ομάδα, ενώ οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Φεβρουάριο. Μαθηματικά έχουμε πολύ μικρές ελπίδες για να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Έχουμε τρια παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και δυο παιχνίδια στην έδρα μας με ΠΑΟΚ και ΚΙΛΚΙΣ. Εμείς θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε αυτές τις πολύ μικρές πιθανότητες μέχρι το τέλος. Αναφορικά με τους φιλάθλους έχω να πω πως η βοήθειά τους είναι σημαντική. Έχουμε κατακτήσει μια πολύ καλή χημεία . Οι παίκτες με την δική τους ενέργεια δίνουν τον παλμό στην εξέδρα και η εξέδρα τον ανταποδίδει και τον πολλαπλασιάζει. Οι φίλαθλοι προσφέρουν απλόχερα την παρότρυνσή τους και ενισχύουν την ομάδα χωρίς κανένα επεισόδιο. Πάνω από 2000 φίλαθλοι της ΑΕΚ πιστεύω πως έχουν την επιθυμία να βρεθούν στις Σέρρες ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα μοχθήσουμε  για να μην τους απογοητεύσουμε».

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο «Ο Πλάτων» στη Νίκαια, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο για καθηγητές φυσικής αγωγής που διοργανώνει το γραφείο Φυσικής Αγωγής της Νομαρχίας Πειραιά με υπεύθυνο τον σχολικό σύμβουλο Ηλία Χατζόπουλο, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο τεχνικός επικεφαλής της Ανάπτυξης της ΟΧΕ Τάκης Κορορός. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει ώρα 12.00.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Η Αναγέννηση Άρτας παραιτήθηκε από τον αγώνα της Α2 Ανδρών με τον Κύδωνα στα Χανιά και η Προοδευτική Αγρινίου από τον Αγώνα της Α2 Ανδρών με τον Θρίαμβο στην Αθήνα.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα Τετάρτη 1η Απριλίου με τους τελικούς των δημοτικών σχολείων που θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Γλυκών Νερών κλείνει ο κύκλος των αγώνων που θεσμοθέτησε το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ με την ονομασία «Μάρτιος ο μήνας του Χάντμπολ». Στις 10:00 θα γίνει ο τελικός των κοριτσιών μεταξύ του δημοτικού σχολείου Γλυκών Νερών και του Βαρνάβα και στις 11:00 ο τελικός των αγοριών μεταξύ του δημοτικού σχολείου του Κολεγίου Ψυχικού με το δημοτικό σχολείο Βαρνάβα.

7 comments

Anonymous said...

Καλά αυτοί στην Άρτα, δεν ντρέπονται καθόλου; Γιατί δεν κατεβαίνουν να παίξουν; Όλη την προηγούμενη εβδομαδα έλεγαν τα δικά τους, ότι θα τα δώσουν όλα για την παραμονή, ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μέσα στα γήπεδα και διάφορα άλλα περί "ευ αγωνίζεσθε". Τι γίνανε όλα αυτά;; Ακόμα και αν το θέμα είναι οικονομικό, τότε σε περίπτωση που κερδίζανε τον Άρη Νικαίας και φυσικά θα κατέβαιναν να παίξουν στα Χανιά, τότε τα χρήματα θα εμφανίζονταν ως δια μαγείας; Πριν από 4 χρόνια, ο Κύδωνας ανέβηκε να πάιξει την τελευταία αδιάφορη αγωνιστική στην Άρτα με 7 παίκτες, και κέρδισε παρόλο που οι Αρτινοί είχαν γιορτή. Αν σας έχει μείνει λίγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ελάτε στα Χανιά για να γίνει σωστά η γιορτή, και θα κανονίσουμε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ μέρος των εξόδων σας.
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ

Anonymous said...

h kseftila se olo to megaleio ths auto pou kanei h arta na mhn katebei sta xania ntroph sas. kai se sena k.giamourh pou mas eleges tosa kairo ta peri praspatheias pou kanete na anebei ligo to athlhma.etsi tha paei mprosta to handballaki????????

Anonymous said...

Γιαμούρη, βγες και πάρε θέση. Δώσε μια εξήγηση ,μια δικαιολογία. Σε άλλη περίπτωση είσαι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος!ΑΜΕΣΑ!

Anonymous said...

Κρίμα για τους παίκτες της Άρτας και για την πόλη γενικότερα. Και τόσος κόσμος που θα πάει στο γήπεδο των Χανίων τι θα δει; Κάντε ένα έρανο ρε παιδιά εδώ στο blog μπας και φιλοτιμηθούν οι άμπαλοι και κατέβουν στον αγώνα! Όχι τίποτα άλλο, αλλά πέρασαν και οι Απόκριες, και δεν μπορούν οι Χανιώτες να ντύσουν Αρτινό χαντμπολίστα κανένα περαστικό άσχετο που να περνάει έξω από το γήπεδο. Άλλωστε, το ίδιο χάντμπολ πρέπει να ξέρει ο περαστικός με τον Αρτινό: ΤΙΠΟΤΑ!

Anonymous said...

Μπράβο στα Χανιά.Το άξιζαν.Ηταν η ποιό σταθερή και σοβαρή ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα.
Από Ακαδημία των Σοπρ Πάτρας

Anonymous said...

Κ Χατζηδημητριου αυτα κανει το υπεροχο και ανωνυμο blog σας.Ο καθε ασχετος να γραφει οτι βλακεια κατεβει στο κεφαλι του υπογραφοντας με το ονομα των παικτων του ΚΥΔΩΝΑ δημιουργωντας εντασεις μεταξυ των δυο συλλογων.
Και σαν να μην εφτανε αυτο το μεταφερετε και στην εφημεριδα .Κ Χατζηδημητριου ρωτησατε καποιον απο την διοικηση του ΚΥΔΩΝΑ και σας ειπε οτι θα πληρωσουμε τα εξοδα της Αρτας ;ή οτι το προτειναμε εστω ; και αν ΝΑΙ ποιον;
Μεσω του blog σας επιτρεψατε να δωθει διασταση σε ενα θεμα το οποιο δεν υφισταται.Σας παρακαλω την επομενη φορα που θα γραψετε κατι για τον ΚΥΔΩΝΑ να ειστε σιγουρος γιατι εκτιθονται ανθρωποι .Η συγγνωμη (δημοσια στο Αρτα blog) τηλεφωνικα των ανθρωπων της Αρτας ειναι αρκετη για εμας .Παρακαλω το θεμα να ληξει εδω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -ΠΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Anonymous said...

kai to sxolio ayto stin oysia anonimo einai.oloi xeroyme pos grafeis eponima se ena blog!