«Σαν μια γροθιά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Σαν μια γροθιά»


Ο Αλέξης Αλβανός δίνει το σύνθημα του νέου ξεκινήματος της Εθνικής

Πέρασε από όλα τα στάδια της Εθνικής ανδρών χάντμπολ. Από ηλικία 19 ετών όταν πρωτοφόρεσε το εθνόσημο και μπήκε στην ομάδα ως ένας από τους βενιαμίν, τις επιτυχίες των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2005 με τις δύο 6ες θέσεις, μέχρι και την τωρινή περίοδο, όπου ο… τροχός γύρισε, αφού ως παλιός πλέον ήρθε ώρα να υποδεχθεί εκείνος τους νέους. «Κάναμε τις επιτυχίες, κάναμε την κοιλιά μας, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθούμε να επανέλθουμε. Ο ρόλος των «παλιών» είναι πλέον διαφορετικός. Είναι πολύ σημαντικό εμείς που ζήσαμε όλες εκείνες τις επιτυχίες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Να στηρίξουμε αυτή την ανανέωση και τα νέα παιδιά και όλοι μαζί να παλέψουμε σαν μια γροθιά. Εμείς έχουμε την όρεξη να το κάνουμε, από αυτούς το μόνο που χρειάζεται είναι να βλέπουν τον εαυτό τους ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι. Να μην επαναπαυτούν ότι θα παίξει ο Αλβανός, ο Καρυπίδης, ο Χαλκίδης, αλλά να προσπαθήσουν να πάρουν την θέση από εμάς, μόνο έτσι θα βελτιωθούν». Ο Αλέξης Αλβανός δίνει όμως και απαντήσεις σε όσους θεωρούν πως ο «κύκλος» της παλιάς φουρνιάς έκλεισε. «Σίγουρα η δίψα μας για αποτελέσματα και διακρίσεις δεν έχει σταματήσει. Θέλουμε να πάρουμε μέρος πάλι σε μεγάλες διοργανώσεις και γιατί αυτό να μην το καταφέρουμε με τα νέα παιδιά, οι οποίοι θα έχουν αυτόν τον ρόλο που είχαμε εμείς τότε». Ο ένας εκ των τριών αρχηγών της Εθνικής φέτος συμπλήρωσε μια δεκαετία στην Εθνική ανδρών από την πρώτη κλήση του το 1999 και σίγουρα ξέρει πάρα πολλά για την δυναμική της. «Πρώτα απ’ όλα είναι τιμή για τον καθένα να παίζει σε αυτή την ομάδα, ειδικά αν αναλογιστούμε το υπόβαθρο που έχει. Η προβολή που σου δίνει είναι πολύ σημαντική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς μέσα από την Εθνική καταφέραμε για πρώτη φορά να βγούμε εκτός συνόρων και να μας δούνε, κάνοντας κάποια συμβόλαια στο εξωτερικό. Η Εθνική είναι το σκαλοπάτι κάθε παίκτη για να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Δυστυχώς το πρωτάθλημα μας δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό, ώστε να σε δουν στο εξωτερικό, άρα τα καλά ματς θα προσπαθήσεις να τα κάνεις με την Εθνική ομάδα Πρέπει να δηλώνεις όμως την παρουσία σου όχι μόνο στις καλές αλλά και στις κακές της στιγμές ως πιστός στρατιώτης». Οσο για το πως θα αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ισως όταν γυρίσουμε όλοι εμείς που παίζουμε στο εξωτερικό. Αλλα αυτό δεν είναι λύση, αφού αυτό θα βοηθήσει για 2-3 το πολύ χρόνια. Πιστεύω ότι μόνο μέσω της ανάπτυξης μπορεί να γίνει κάτι. Να βγουν νέα παιδιά που να δουν το χάντμπολ ως μια ευκαιρία ζωής, όπως το είδαμε και εμείς. Φυσικά σε εμάς μέτρησε και το κίνητρο της Ολυμπιάδας, το οποίο τώρα δεν υπάρχει, άρα πρέπει να δημιουργήσουμε καινούργιο. Η βιτρίνα μας ωστόσο είναι η Εθνική και αυτή από μόνη της πρέπει να αποτελεί κίνητρο για τους νέους».

«Κέρδισα το σεβασμό»
Διανύει τον 5ο χρόνο του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία την «Μέκκα του χάντμπολ». Εφυγε ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και εκεί ολοκληρώθηκε σαν αθλητής, καταφέρνοντας παράλληλα να κάνει κάτι πολύ δύσκολο να δημιουργήσει και οικογένεια παράλληλα. Πως κρίνει όμως την πορεία του; και τι έχει κερδίσει έως τώρα; «Πιστεύω έκανα σταθερά και ανοδικά βήματα. ΧΑΝΘ, Πανελλήνιος, Βέτσλαρ (2 χρόνια) και Γκούμερσμπαχ. Η Γερμανική νοοτροπία δεν συνηθίζεται. Στον τομέα του αθλητισμού με βοήθησε να γίνω πιο συνειδητοποιημένος. Γενικά είμαι άνθρωπος που έχω πολλές φιλοδοξίες. Αν μπορώ να προσφέρω το 100% θέλω να πάρω πίσω το 100%. Ξεκινώντας την επαγγελματική πορεία ήξερα ότι θα σταθώ όρθιος σε όποιο εμπόδιο και αν συναντήσω. Ηθελα να δω τι είναι αυτό το πρωτάθλημα, αν μπορώ να τα καταφέρω και τελικά τα κατάφερα. Εχω κερδίσει πάνω απ’ όλα τον σεβασμό των υπολοίπων προς το όνομα μου. Το να είσαι καλός παίκτης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στην Γερμανία. Το σημαντικότερο είναι να σε αναγνωρίζουν σαν αθλητή και σαν άνθρωπο».

«Με διεκδικεί ακόμα η Γκούμερσμπαχ»!
Η μεγάλη είδηση που βγήκε ωστόσο ήταν η αποκάλυψη πως ακόμα δεν έχει «κλείσει» οριστικά το κεφάλαιο Γκούμερσμπαχ για τον Αλέξη Αλβανό, παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την Ράιν Νέκαρ Λόβεν το οποίο ισχύει από το καλοκαίρι. Μάλιστα ο 29χρονος δεξιός ίντερ μπορεί υπό προϋποθέσεις να γράψει ιστορία γινόμενος ο πρώτος έλληνας που θα σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα. «Είναι ο τρίτος χρόνος στην Γκούμερσμπαχ. Σίγουρα απέκτεισα εμπειρίες ζωής: Δύο χρονιές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος -μετά από πάρα πολλά χρόνια- προκρίθηκε στο φάιναλ- φορ του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ είμαστε στους -8- του Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας από το οποίο έχουν αποκλειστεί ήδη δύο πολύ δυνατές γερμανικές ομάδες (Λέμγκο, Μαγδεμβούργο) και αν δείξουμε σοβαρότητα θα είμαστε φαβορί. Ηταν μεγάλη τιμή από την αρχή που αγωνίστηκα σε αυτή την ιστορική ομάδα. Το ότι εμφανίζονται μάλιστα αποφασισμένοι να με διεκδικήσουν ακόμα και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, γνωρίζοντας πως έχω υπογράψει αλλού αυτό με χαροποιεί. Ολα είναι πιθανά. Εξαρτάται όμως κυρίως από τις δύο ομάδες. Είμαι προετοιμασμένος για όλα. Δεν το βάζω κάτω. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει ανταγωνισμός. Ακόμα και η Γκούμερσμπαχ έχει πάρει στη θέση μου τον Σέρβο Βούγιν. Όπως και να χει σε όποια ομάδα και αν είμαι του χρόνου θα τα καταφέρω, δεν φοβάμαι».

«Δεν υπάρχει ταβάνι»
Ενδιαφέρον όμως είναι και η άποψη του στον αν η μεταγραφή του στην Ράιν Νέκαρ Λόβεν σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι το ταβάνι. «Το ταβάνι δεν μπορείς να το φτάσεις ποτέ. Όταν λες ότι έχω φτάσει στο ταβάνι είναι σαν να λες ότι δεν μπορείς να δώσεις τίποτα παραπάνω. Αν φτάσεις στο σημείο να πεις ότι είσαι ο καλύτερος ή πιο πετυχημένος, πιστεύω ότι έχεις χάσει το παιχνίδι. Πάντα υπάρχει παραπάνω. Ο καθένας θέλει να κατακτά τίτλους και ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι όνειρο για τον κάθε αθλητή. Το θέλω και εγώ, όχι για μένα, αλλά για να αποδείξω στον λαό μας ότι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε ψηλά, αρκεί να αγωνιστούμε και να δουλέψουμε. Τα προσόντα και το ταλέντο τα διαθέτουμε σαν Ελληνες. Δεν υστερούμε από τους άλλους λαούς σε κάτι, εκτός της νοοτροπίας, η οποία ακόμα και αυτή αποκτιέται». Πόσα χρόνια σκοπεύει να παίξει ακόμα χάντμπολ; «Δεν μπορώ να βγάλω το χάντμπολ από την ζωή μου. Θα ήθελα να παίζω και μέχρι τα 45, όσο αντέξω. Στην Γερμανία δεν θα μείνω μόνιμα, πιστεύω θα είμαι εκεί για 4-5 χρόνια ακόμα. Ακόμα και αν μου έλεγαν να συνεχίσω εκεί ως προπονητής –κάτι που με ενδιαφέρει, αφού πιστεύω ότι έχω να δείξω πολλά στα παιδιά- θα έβαζα το συναίσθημα μπροστά. Εξάλλου θα προτιμούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω στο ελληνικό, παρά στο γερμανικό χάντμπολ που έτσι και αλλιώς δεν το έχει τόσο ανάγκη». Οσο για το αν θα ήθελε η κόρη του να παίξει χάντμπολ. «Όχι, αλλά αν κάνω γιο θα το ήθελα, αν και πιστεύω ότι θα είμαι πολύ αυστηρός μαζί του».


23 comments

Anonymous said...

Είναι ο καλύτερος και το παράδειγμα προς μίμηση.Μπράβο Αλέξη!!!

Anonymous said...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

1961 said...

μανωλη παχυνες!

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ?ΕΙΔΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ?ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΘ.

Anonymous said...

ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ
-ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ "ΚΡΑΞΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ?
-ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?
ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ?
30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ !
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΚΕΙΝΟ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ...
ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Κ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ
ΑΣΧΕΤΟΥΣ Κ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !
ΤΑ ΛΕΜΕ .

1961 said...

τον αλβανο δεν τον προλαβα στη χανθ-πηγα ομως μετυα απο απουσια πολλων χρονων σε μια προπονηση του παιδικου με τον γιωργο το βασιλειαδη και το μανωλη(το κλειστο δεν υπηρχε και εκαναν ακομα στο μικρο του μπασκετ).με παρουσιασε ο γιωργος με το γνωστο του σοβαρο στιλ στα παιδια ειπαμε δυο χαζομαρες και αρχισε η προπονηση.ο αλεξης ξεχωριζε κατα πολυ.ερχονται τα παιδια μετα και ολο περιφανεια με ρωτανε-πως σου φανηκε ο ψηλος;πολυ καλος τους λεω μονο που ειναι λιγο αργος στα ποδια(εχω ενα ελατωμα,παντα κατι θα βρω,οι φιλοι μου με ξερουν και δεν με παρεξηγουν!)-ποτε ειναι γεννημενος;μου λενε,μενω σεκος και αλλαζω κουβεντα διακρητικα-τον ειχα περασει για τουλαχιστον 3 χρονια μεγαλυτερο!και κατι τελευταιο-η χανθ εχει παραδωση στα καλα παιδια!

Anonymous said...

kai stis lamogies exei paradosi i xanth xronia tora.

Anonymous said...

Τελικά σε κάθε σχόλιο όλο και υπάρχει και κάποιο σκουλίκι, που θέλει να το υποβαθμίσει. Άντε ρε κοπρίτες από δω! Όχι τίποτα άλλο θα τα διαβάζει και ο Αλέξης και θα λέει "ευτυχώς που είμαι μακριά".

Anonymous said...

8 10 βρε ανυπαρκτο σκουληκι ζηλιαρικο αντε ασχολησου με τιποτε αλλο.παλιοκατινα ...ακου λαμογιες, αλλα αυτα παθαινει αυτο το σωματειο , τακουνε κιολας απο πανω .Σας τζουζει που ειναι το μονο σωματειο που θα υπαρχει για παντα και σας ενοχλει που οι ανθρωποι του ειναι υπερανω και δεν ασχολουνται με αθλιοτητες...αυτο που ειναι να κανουν θα το κανουν βρεξει χιονισει...ΟΛΟΙ προπονητες , παραγοντες, παικτες. αστειε...........

Anonymous said...

mallon ksexnate h den kserete oti h xanth eixe timwrhsei ton aleksi me 6mhno apokleismo.otan htan sto efhviko.mia kai milame gia lamogia

yuyanmi said...

O πρώτος έλληνας που σηκοσε την κούπα είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΓΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Anonymous said...

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ
9ΧΡΟΝΟ ΓΥΙΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ , ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ:
-ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;
ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ: - ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ HOMO SAPIENS ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.....................
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 6.12 ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ' ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ .

Anonymous said...

Έλληνας ο Ιγρόπουλος; Καταλαβαίνει ελληνικά;

Anonymous said...

παραδειγμα προς μιμηση ο αλεξης. αθλητης με ολη τη σημασια της λεξης.πολλη δουλεια,λιγα λογια.εχει επιτυχει πραγματα που εμοιαζαν απιθανα για ελληνα χαντμπολιστα,κι ομως παραμενει σεμνος.μακαρι να εβγαιναν πιο συχνα τετοιοι αθλητες.μπραβο αλεξη συνεχισε να μας εμπνεεις και να μας διδασκεις ηθος.

Anonymous said...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΟ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

Anonymous said...

www.ehftv.com για οποιον ενδιαφερεται δειχει live αυτη τη στιγμη(σε λιγο αρχιζει το 2ο ημιχρονο)τον 1ο κατα σειρα προημιτελικο του champions league flensburg-hamburg.

Anonymous said...

Πίσω από την αξία κάθε αθλητή υπάρχει μια ιστορία, ένα σωματείο, κάποιοι άνθρωποι.Η 18αδα των αθλητών που κλήθηκαν στην εθνική για τους δυο αγώνες -αν κάπου κάνω λάθος ευχαρίστως διορθώστε με-είναι δημιούργημα των εξής ομάδων: 6 του φιλίππου(δέλιος,κότσιφας, τζούφρας,στηβ,τζιμούρτος,μπαντής), 3 της χανθ (αλβανός, ευαγγελίδης, ανανιάδης), 3 του πανελληνίου (ζαραβίνας, σαμαράς, κοτελίδας) , 2 του αρχελάου (καρυπίδης,βουτσάς) 2 της κέρκυρας(κουλούρης,ριγανάς), 1 της πτολεμαίδας (χαλκίδης) και 1 του κιλκίς (δημάκης). Αυτά τα σωματεία που αναγνωρισμένα έχουν προσφέρει στο ελληνικό χαντμπολ και οι άνθρωποί που τα στελεχώνουν αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Συγχαρητήρια στον κ.Αλβανο για την αθλητική του αξία, αλλά κυρίως για το ηθος και τη σκέψη του.

katinaaaaaa said...

O Kότσυφας ξεκίνησε από την ΓΕΒ, ο Ζαραβίνας από το Αγρίνιο και ο Σαμαράς επίσης από την ΓΕΒ.....

Anonymous said...

Και ο δέλλιος από ζαφειράκη

Anonymous said...

ego leo k dragazi na pigainete stin parelasi to paidi sas kai o kathe gonios na pigainei to paidi toy stin parelasi apo to na asxotite me ta comment sta blog tin ora tis ethnikis mas mnimis gia to aima kai ton agona ton progonon mas.
signomi eilikrina gia tin topothetisi.
VASILIS K.

Anonymous said...

nai re file tin ethniki mas yperifaneia mi xasoume epeidi de pame parelasi.tis ypoloipes meres tou xronou olous esas pou lete gia parelaseis den sas vlepw na kopteste k poly gia tin ellada.k file auto einai pou metraei...ti kanei o kathenas mas stin kathimerinotita tou k oxi 2 fores to xrono pou kati typoi san k esena apla tiroun ta ethima k mas to paizoun patriotes.oust re...!

Anonymous said...

sosta ta eipes alla ayto to oyst ti to itheles re mikrouli ?