ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΝΓΚΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΝΙ ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΝΓΚΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΝΙ ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP

Κληρώθηκε στην Βιέννη η ομάδα του ΟΦΝΙ για τον επόμενο γύρο του Challenge Cup με τη γερμανική Τούρινγκερ (Τhuringer HC). Ειδικότερα η ομάδα του ΟΦΝΙ κληρώθηκε να παίξει στις 7-8/2/09 στην Αθήνα και στις 14-15/2/2009 στη Γερμανία.
Η διεθνής παίκτρια του ΟΦΝΙ Γεωργία Δωροθέου δήλωσε : «Δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτή την ομάδα. Μας αρέσει η πρόκληση. Ο καλύτερος να κερδίσει . Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα . Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια για τοπρωτάθλημα με συγκέντρωση και με σοβαρότητα θα τα αντιμετωπίσουμε».

ΤΟΥΤΣΗΣ:  «Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ»
Ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίζεται την Κυριακή και ώρα Ελλάδος 18.00 στα Σκόπια, κόντρα στην Βαρντάρ Σκοπίων για τον τρίτο γύρο του  Challenge Cup . O συνεργάτης προπονητής του Σέρβου τεχνικού Ζόραν Ίβιτς,  Κώστας Τούτσης δήλωσε: « Η ομάδα αγωνιστικά είναι ανεβασμένη και αυτό αποδείχθηκε στον αγώνα με τον Θερμαϊκό. Μας βοηθάει πολύ πως το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στη Βέροια. Είμαι αισιόδοξος πως με την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα μας θα πάρουμε την πρόκριση. Στα Σκόπια αναμένουμε το κλίμα να είναι ιδιαίτερα «θερμό». Εμείς θα αντλήσουμε στοιχεία από το βίντεο στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας και θα φροντίσουμε ώστε η ομάδα να παραταχτεί με τον καλύτερο τρόπο».

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ»
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 15/11/08 και ώρα 17.30 στο κλειστό ΜΙΚΡΑ3 στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στη Ρώσικη Σουνγκουλ Σνέζνισκ για το τρίτο γύρο  Challenge Cup.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Στοχεύουμε στη νίκη επί της αντιπάλου ομάδας και παρά τη δυσκολία του αγώνα, γιατί και από το βίντεο του αγώνα των αντιπάλων μας κόντρα στην Αυστριακή ομάδα στον προηγούμενο γύρο προκύπτει ότι η ομάδα είναι γρήγορη και θα μας δυσκολέψει στα σουτ από την περιφέρεια λόγω του ότι έχει στην άμυνα δίμετρους παίκτες. Εμείς παρά το γεγονός αυτό θα επιδιώξουμε να βρούμε τις λύσεις προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κύριο πρόβλημά μας είναι ο τραυματισμός του Τροτσένκο. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα δώσει τρανταχτό παρών στο ΜΙΚΡΑ3 για να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας»

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΟΣΝΑ ΣΕΡΑΓΕΒΟ
Ο ΑΣΕ Δούκα αγωνίζεται την Κυριακή στις 16.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χαλκίδας, κόντρα στην ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη,  ΗC Μπόσνα Σεράγεβο, για το Champions League. To παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το nova sports 4.
O μάνατζερ του Δούκα Χρήστος Γιαννάδης δήλωσε: « Στόχος μας στο παιχνίδι με την Μπόσνα  Σεράγεβο είναι η καλύτερη δυνατή εμφάνιση και το μέγιστο διεκδικούμενο αποτέλεσμα».

ΚΟΡΟΡΟΣ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ»
«Στην Κέρκυρα γίνεται πολύ καλή δουλειά ιδίως στα δημοτικά σχολεία με τουρνουά και εκδηλώσεις και υπάρχουν πολλά ταλέντα με πλούσια προσόντα» τη δήλωση αυτή έκανε ο Επικεφαλής  Τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός ο οποίος πραγματοποίησε το προηγούμενο Σάββατο τις υποδειγματικές προπονήσεις και μετρήσεις στους παμπάιδες παγκορασίδες,  μίνι αγόρια και κορίτσια στο Κλειστό της Κέρκυρας. Τη Δευτέρα δίδαξε σε σεμινάριο προπονητικής σε καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τετάρτη 12/11/08
Α1 Ανδρών 8η αγωνιστική
ΕΓ Μίκρας 3, 18.00 ΠΑΟΚ-ΕΣΝ Βριλησσίων
Α1 Γυναικών 5η αγωνιστική
Κοζάνης ΔΑΚ, 15.00 Εθνικός Κοζάνης- ΑΣΕ Ορμή Λούξ
ΕΓ Μίκρας 3, 16.00 Άρης Θεσσαλονίκης-ΟΦ Νέας Ιωνίας

No comments