ΥΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ Ο ΣΑΣΑ ΜΑΡΤΙΝΟΒΙΤΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΥΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ Ο ΣΑΣΑ ΜΑΡΤΙΝΟΒΙΤΣ

Σε μία πολύ καλή μεταγραφή προχώρησε ο Ιωνικός ΝΦ στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και εν όψει της πολύ δύσκολης σεζόν που έρχεται. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας απέκτησε τον αριστερό ίντερ Σάσα Μαρτίνοβιτς, που στο παρελθόν την περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στον ΒΑΟ. Ο 26χρονος Σέρβος, ύψους 1,94 μ. ήταν ένας από τους παίκτες που άφησαν καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία, παίζοντας αρκετά καλά στην άμυνα, ενώ στην επίθεση είχε μέσο όρο 5 γκολ ανά ματς. Εκείνη τη χρονιά ο ΒΑΟ αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία και ο Μαρτίνοβιτς έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Ιταλία, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο 26χρονος τις τελευταίες ημέρες δοκιμαζόταν σε ομάδα της Ισπανίας, χωρίς ωστόσο τελικά να επιτευχθεί η συμφωνία και έτσι είχε εξασφαλίσει Βίζα και δεν χρειάζεται να βγάλει καινούργια για να έρθει στην Ελλάδα, άρα θα βρίσκεται στην χώρα μας άμεσα, ώστε να είναι παρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Δούκα. Ετσι ο Ιωνικός ενισχύθηκε σημαντικά σε μία θέση, που χρειαζόταν οπωσδήποτε παίκτη (με το δεδομένο πως εκεί υπήρχε κενό μετά την αποχώρηση του Παπακυπριανού, ενώ ο νεαρός και ταλαντούχος Κανδύλας φέτος βρίσκεται στην 3η Λυκείου και θα δώσει το βάρος στα μαθήματα), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του. Αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία μεταγραφή του Ιωνικού ΝΦ μετά τον πολύπειρο δεξιό εξτρέμ Μενέλαο Γεωργούδη και τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Τσιλιμπάρη, μικρότερο αδερφό του διεθνούς πορτιέρο Κώστα Τσιλιμπάρη.

Τελικό τεστ με Νέα Ιωνία
Στα αγωνιστικά η ομάδα του Στέλιου Αλεπουδέα θα δώσει σήμερα (9μ.μ.) στην έδρα της το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Α1 ανδρών κόντρα στον Νέα Ιωνία. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Ο Μαρτίνοβιτς πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Γνωρίζει το ελληνικό χάντμπολ και έτσι θα είναι πιο εύκολο για τον ίδιο να προσαρμοστεί. Εδειξε πολύ καλά στοιχεία αθλητή όταν έπαιζε στο ΒΑΟ. Οσο για το φιλικό εσκεμένα διαλέξαμε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας για να μην πάρουμε μεγάλο ρίσκο για τυχόν τραυματισμούς. Θέλουμε να κάνουμε ένα ήρεμο παιχνίδι». Ο Ιωνικός θα παραταχθεί πλήρεις, εκτός φυσικά του Μαρτίνοβιτς.

15 comments

Anonymous said...

Διαβαζω καθε μερα τους παικταραδες που παιρνουν οι ομαδες και τα εχω παιξει.Ελεος βρε κωστα .χαρακτηριστικα αναφερω.
Ο παοκ εκανε μεγαλες μεταγραφες απο που?απο την ομαδα που επεσε και οι παικτες που απεκτησε δεν μπορεσαν να τη σωσουν.και θα παει για πρωταθλημα καλα κρασια.
Ο ιωνικος απεκτησε λεει τον καλο αθλητη που εκανε καριερα στο βαο που και αυτος δεν μπορεσε να το σωσει,και μηνα σεπτεμβριο δεν εχει ομαδα.
Ο φιλιππος τους παγκοσμιους αγνωστους ταδε και δεν βαζει μεσα ο ιτς τα ελληνακια που εχουν και ειναι εξαιρετικα.
και ολοι θα πανε για πρωταθλημα .
καλητερα να γραφεις για το ποιος θα πεσει γιατι απο τους 4 μπορει να πετυχεις κανενα.αραγε γιατι σταματησες να γραφεις για τον κολλητο σου, δεν σε πηρε ταξιδακι και του κρατας μουτρακια.

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ?

Anonymous said...

ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ

Anonymous said...

ΕΓΩ ΦΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ?

Κ.Χ.

Anonymous said...

περιμενω περιμενω περιμενω

Anonymous said...

vasika file gia ton paok osa eipes file einai akura..giati ta paidia pou pigan ston paok oloi tous sxedon einai ethniki andron.
kai apo ta logia sou katalava oti eisai veroiotis kai i veroia tous ithele auyous tous axristous paiktes pou pire o paok...opote.............

Anonymous said...

κωστα μην τσιμπας σε πειραζουν

Anonymous said...

τα παιδια δεν ειναι κακοι αθλητες αλλα δεν μπορουν τιτλο ,για μενα η μονη μεταγραφη που αξιζε ειναι του ριγανα μα και αυτος πηγε σε λαθος ομαδα επρεπε να κατσει πγσ να παρει κουπα

Anonymous said...

παω για δουλεια καλο βραδυ κυριοι

Anonymous said...

ΚΙ Ο ΚΟΜΙΝΕΚ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΕΝΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. (ΜΙΛΑΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Α1).

Anonymous said...

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΦΩΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ .
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΝ ΑΔΙΚΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΣ )

Anonymous said...

Έχετε λυσσάξει με τις μεταγραφές του Θερμαϊκού...
Κούπα στην Περαία!!!

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Anonymous said...

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΞΙΣΟΥ ΥΓΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΛΛΗ ΔΟΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΙΝΟΤΑΥΡΟΙ, ΤΑ ΚΟΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, ΑΕΡΩΠΟΥ. Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΤΣΙ (ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ) ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ, ΣΑΝΙΚΗΣ, ΜΠΑΝΤΗΣ, ΣΤΗΒ, ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ, ΓΙΟΥΠΗΣ ΚΛΠ), ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Α1 ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΟ ΚΑΙ Η ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΧΑΝΘ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΑΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΛΑΟΥ. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.

Anonymous said...

Ψάχνω να βρω τι γίνεται εκεί στην Φιλαδέλφεια. Το μαγαζί έχει γίνει πολύ οικογενειακό. Τάσος, Μένιος, Μάνος, κανέναν άλλο συγγενή δεν έχετε να συμπληρώσουμε; Ο Θοδωράκης ο Τοντόροβιτς δεν έκανε καλή δουλειά κυρ Τάσο; Ο Μάνος έχει μεγαλύτερη εμπειρία; Σας έχει κρατήσει την ομάδα τόσα χρόνια με τα παιδάκια που έχει βγάλει, και αν υπάρχετε τώρα είναι γιατί δούλευε αυτός, να έβλεπα σε τι θα ελπίζατε αν δεν είχε αναδείξει την τελευταία φουρνιά.