ΚΟΡΩΠΙ- ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:30Μ.Μ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΟΡΩΠΙ- ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:30Μ.Μ.

Πλήρεις για πρώτη φορά, έστω και τρεις ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από το Κορωπί στις 6:30μ.μ. στο τελευταία φιλικό των δύο ομάδων. Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, σχολίασε: «Θα κοουτσάρω κανονικά σαν να ήταν επίσημο παιχνίδι και θα παίξουμε όπως θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Είναι η τελική πρόβα πριν από το ματς στη Βέροια με τον Φίλιππο. Επι τις ουσίας θα έχω για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεση μου και αυτό θα βοηθήσει. Θέλω να δω πως θα λειτουργήσουμε σε επίθεση και άμυνα με τις απαραίτητες αλλαγές. Θα είναι ένα σοβαρό τεστ και περιμένω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα». Μοναδικός αθλητής της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (αστράγαλος) είναι ο αριστερός ίντερ Φάνης Τσαούσης, ο οποίος αν και δεν είναι 100% έτοιμος θα αγωνιστεί κανονικά. Στον αντίποδα το Κορωπί θα έχει αρκετές απουσίες και τραυματισμών, άλλα και των στρατευμένων (Αναγνώστου Γ.Χ., Τσιλιάκος, Μητράκος, Σουρλαντζής Γ., Τόλιας), οι οποίοι όπως φαίνεται θα χάσουν την πρεμιέρα κόντρα στον Μινώταυρο Πατρών.

6 comments

Anonymous said...

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ;

Anonymous said...

O minwtavros den kserw alla h kalamaria opws perusi.to thema einai an bgalane polla apo to stoixhma oi "kurioi"...

Anonymous said...

oikonomisane bre blax apo to stoixima oute 50 euro den mporeis na pexeis

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ;

Anonymous said...

Ston kurio 17/9 6.09 pou peiraxthke gia thn omada tou pou profanws htan auth pou to esthse:
1.Plhroforiaka sou lew enhmerwsou gt mporeis na baleis kai polla $$ malista sto internet xwris na kseroun ta stoixeia s.
2.H apodosh tou x ksekinaei apo 12 kai ftanei mexri kai 14, opote an eixes paei sxoleio kai mathenes pollaplasiasmo... na tes oi konomes

Anonymous said...

o kurios sou leei pos prepei na sai megalos lakamas