ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 22-21 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 22-21

Φιλική νίκη με 22-21 πήρε ο νταμπλούχος Ελλάδας Δούκας από τον Πανελλήνιο στο κλειστό του Δαϊς. Από τον Δούκα απουσίαζαν οι τραυματίες Ζιβούλοβιτς (μικρή θλάση) και Φατούρος (αρθροσκόπηση) και ο Κακαβογιάννης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ από τον Πανελλήνιο ο Αντώνης Λεωνίδας (άρρωστος).

Εξαιρετικός ο Κλιάιτς
Μια ομάδα χτίζεται από το «Νο 1», δηλαδή το τέρμα. Ειδικά όμως στο χάντμπολ αυτή η θέση σημαίνει πολλά περισσότερα από κάθε άλλο άθλημα, αφού ένας καλός τερματοφύλακας δεν αποσοβεί μόνο το γκολ, άλλα μπορεί να σου δώσει σε λίγα δευτερόλεπτα και το εύκολο γκολ στην κόντρα. Ο νεαποκτηθέντας τερματοφύλακας του Δούκα Στάνκο Κλιάιτς είναι χωρίς αμφιβολία αυτός που έχει «κλέψει» την παράσταση στην προετοιμασία της ομάδας και όσοι τον έχουν δει, κάνουν λόγω για παίκτη υψηλών προδιαγραφών. Η ιστορία έχει αποδείξει πως η ομάδα που έχει δύο καλούς πορτιέρο είναι και επιτυχημένη και ο Δούκας εκτός του Κλιάιτς διαθέτει και τον ταλαντούχο Γιώργο Γεωργιάδη. Ο 26χρονος Σέρβος παίζοντας μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, έπιασε πέντε πέναλτι και είχε 55% ποσοστό αποκρούσεων (9/17) στην φιλική νίκη των νταμπλούχων Ελλάδας με 22-21 επί του Πανελληνίου στο Δαϊς. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πέταρ Ζούγιοβιτς με 8 γκολ, πολύ καλός ήταν ο Τόμπρος, ενώ αρκετά βελτιωμένος επιθετικά παρουσιάστηκε ο Πολωνός πίβοτ Τομας Λούκασικ, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και κέρδισε και δύο πέναλτι.

Παίρνει κι' άλλο παίκτη ο Πανελλήνιος
Από τον Πανελλήνιο που είναι πιο πίσω στην προετοιμασία αγωνίστηκε ο νεαποκτηθέντας Τσέχος δεξιός ίντερ Χόζνικ, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, άλλα και ένας Σλοβάκος αριστερός ίντερ, ονόματι Μάρεκ (με κυρίως αμυντικά χαρακτηριστικά), ο οποίος ήταν υπό δοκιμή και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί, ολοκληρώνοντας τις μεταγραφές των Ολυμπιονικών.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 22-21
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 6-8, 10-13 (ημχ.), 13-14, 18-18, 22-21
Δούκας (Γιώργος Κρανάκης): Κλιάιτς, Χατσατουριάν 4/7, Ζούγιοβιτς 8/14, Ζαλώνης 1/2, Λούκασικ 2/4, Τζηράς 0/2, Ζαμπούνης 1/7, Σταύρου, Τόμπρος 6/9, Καργάκης, Γεωργιάδης, Τσιμούρτος 0/1, Γιαννάδης, Χαρτοκόλης. Συνολική ευστοχία: 22/46, τερματοφύλακες: Κλιάιτς 9/17 (5 πέναλτι), Γεωργιάδης 5/18, πέναλτι: 2/5 (χαμένα από Χατσατουριάν (2), Ζούγιοβιτς, εύστοχα από Ζούγιοβιτς, Ζαλώνη).
Πανελλήνιος (Νίκος Γραμματικός): Δημήτρουλας 4/6, Μάλλιος 1/3, Κοτελίδας 1/3, Ντομπρόκοβιτς 3/5, Μαστορογιάννης 1/3, Ζαρλακούτης 0/1, Ρασπίτσος, Ζαραβίνας 4/5, Παπανίκος 1/1, Τσακνής, Χόζνικ 2/7, Σαμαράς 1/2, Σπανάκος 2/7, Μάρεκ 1/6. Συνολική ευστοχία: 21/49, τερματοφύλακες: Τσακνής 2/9, Στοίνοβιτς 4/9, Ρασπίτσος 4/8 (2 πέναλτι), πέναλτι: 3/8 (χαμένα από: Χόσνικ (2), Δημήτρουλα (2), Σπανάκος, εύστοχα από Ντομπρόκοβιτς, Δημήτρουλα, Σαμαρά).

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: «ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ»!
Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι και αυτό οφείλεται στον προπονητή του Πανελληνίου Νίκο Γραμματικό και ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Εφήβων, ο οποίος μας απαγόρευσε (!) να απαθανατίσουμε τους παίκτες του με αιτιολογία να μην τους μιατιάξουμε!!!

18 comments

Anonymous said...

Πολύ μυτούλα έχει σηκώσει ο Νικολάκης. Από εκεί που δεν είχε προπονήσει ούτε μίνι του δώσανε ομάδα στην Ελβετία, την πήγε άπατη βέβαια και δεν πρόλαβε να κάνει ούτε παρέλαση 28ης Οκτ. Τα μάζεψε τα μπογαλάκια του, αλλά κορόιδα βρήκε και αλλού, ας είναι καλά το ονοματάκι του σαν παίκτης. Με τον Πανελλήνιο πέρσι ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χάσει το πρωτάθλημα και το κύπελο με το ρόστερ που είχε. Και η ομοσπονδία τον έχει και στην νέων, για να ξοφλήσει το χρέος της στις παικτικές του υπηρεσίες άραγε? Μα δεν πληρωνόταν σαν παίκτης της εθνικής? Όποιος ήταν καλός παίκτης πρέπει να είναι και καλός προπονητής? Ή τα αποτελέσματα που έχει φέρει είναι ικανοποιητικά? Και τώρα ακούω ότι το παίζει και κάπως... Νικολάκη, ξεκαβάλα το καλάμι...

Anonymous said...

Καλά μωρε.. και συ γιατί δεν τους εβαζες καμμιά χαντρα για να τους φωτογραφίσεις?

Anonymous said...

Kala ta les file,katafere na xasei kai toys dyo titloys kai na kanei ''magka'' ton falakro. O Kostas kai o Kostis prepei na ton evgnomonoyn!Tetoia dwra den erxontai efkola...
Nixta xwris feggari efyge apo tin Elvetia,nixta tha fygei kai apo tin kipseli...

Anonymous said...

ΧΑΤΖΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ+ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.

Anonymous said...

οπα ρε "παιδακια" το φαγατε το "νικολακη", οπως λετε και εσεις. οταν εδινε τα παντα για τις εθνικες και εβγαινε παντα μπροστα δε μιλουσατε καθολου, τωρα πεσατε να τον φατε.δεν ειναι τελειος αλλα μπορει να εχει οσα κολληματα θελει ο ανθρωπος. αλλωστε φιλικο ηταν,δεν επαιζε τελικο πρωταθληματος.αφηστε τον, εχει και τις γκρινιες του... οσο για την ελβετια, δεν εφυγε νυχτα, για οσους ξερουν.το να σου δωσουν ομαδα σε εκεινο το πρωταθλημα πρεπει να ξερεις λιγο πως παιζεται το τοπι. εσεις ασχοληθειται με το επομενο κανονι του πρωταθληματος...λοιπον...ποιο θα σκασει πρωτο? θερμαικος η παοκ?? κυριε χατζηδημητριου, ελεος με το δημοψηφισμα για το νεο πρωταθλημα και αν θα βοηθησει!!! ολος ο παοκ εχει ψηφισει και οι συγγενεις εως 2ΟΥ βαθμου!!!! τοση σιγουρια ουτε για τη γαλλια στο πεκινο δεν ειχαμε!!!!

Anonymous said...

AEK makran to prwto kanoni, dokimasmeno xronia twra.

Anonymous said...

Δεν είπαμε ότι δεν ξέρει το άθλημα, αλλά σαν παίκτης, όχι σαν προπονητής,γιατί ειδικά εσύ το ξέρεις πολύ καλά ότι άλλο παίκτης(έστω και διεθνής και παράλληλα ο πλέον ευνοημένος)και άλλο προπονητής/ψυχολόγος/και τρόπο τινά θηριοδαμαστής.Πάντως το πραγματικό πρόβλημα είναι η ουσιαστική έλλειψη προπονητών αξίας. Έγινε αναφορά πριν λίγες μέρες στο όνομα του Κρανάκη και αμέσως βγήκανε και του τα χώσανε, εδώ χωσήματα με τις γκάφες του Γραμματικού, λίγο πιο πάνω τα σέρνουν του Γεροδήμου... Και για να τα λέμε όπως έχουν, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Άλλωστε για τον Ιατρούδη κανείς ποτέ δεν βγήκε έστω και ανώνυμα να τον ξεφωνίσει και δεν νομίζω να είναι τυχαίο.Καλώς ή κακώς περιμένουμε πάντα τους παίκτες που σταματούν την ενεργό δράση για να κάνουν τον προπονητή, οπότε αναγκαστικά πρέπει να τους δίνουμε πίστωση χρόνου. Φυσικά και αυτοί από την μεριά τους καλό είναι να μην καβαλούν το καλάμι και μάλιστα τόσο άγαρμπα...

Anonymous said...

μην μιλάτε για κανόνια στο δημοφιλέστατο πρωτάθλημα της ΟΧΕ γιατί η ομοσπονδία θα βγάζει καμιά εβδομάδα με δελτία τύπου για το πόσο μεγάλο πρωτάθλημα διοργανώνει...

Anonymous said...

η αεκ δε θα ειναι το κανονι που ολοι περιμενουμε φιλοι μου.αλλωστε και η δηλωση του προπονητη που απολυθηκε το μαιο και ξαναγυρισε τον αυγουστο, τα λεει ολα.. "Επίπεδο για να γελάσει ο κάθε πικραμένος"!!! αλλου θα σκασει το κανονι.και δε θα ειναι ο πανελληνιος, γιατι εκει εχουν συστημα. για τον ιατρουδη ας μη μιλησουμε καλυτερα.. εκει στον ιωνικο ξερουν καλα αν κανει προπονητικη η προετοιμασια για τραυματισμους!!!μην το ψαχνεται, οσο στην 3ης σεπτεμβριου κυκλοφορουν οι ιδιοι προπονητες, δεν αλλαζει τιποτα.αλλα το ιδιο ειναι και με τους διαιτητες,ακουσα απο καποιον γυμνασιαρχο οτι δεν υπαρχουν πολλοι νεοι διαιτητες αλλα δεν τους αφηνουν οι παλοιοι να ανεβουν κατηγορια.. ελεος παιδια.. handballακι για μια ζωη θα ειμαστε και θα μεμψιμοιρουμε οπως κανω εγω τωρα!!!

Anonymous said...

Την ΑΕΚ ποιός άλλος θα δεχόταν να την αναλάβει ; Άντε κανένας Σκάρλος το πολύ! Ο Μελετάκος το κατάλαβε και έστριψε. Το ρόστερ της είναι για γέλια. Και μου αρέσει ότι κρατάει και τον Μπακαούκα να κάνει πρωταθλητισμό.

Anonymous said...

Η ΑΕΚ είναι η ιδανική ομάδα για να χαλάσει ένας προπονητής το όνομα του, και σε αυτό την πάτησε ο Αρβανίτης που όποιος τον γνωρίζει προσωπικά είναι εξαιρετικό παιδί και κύριος.

Anonymous said...

ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΗΣ (ΠΡΟΣΘΕΤΩ) Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ. ΣΩΣΤΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ? ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον τελευταίο φίλο.

Anonymous said...

Ξεχάσαμε και κάτι άλλο. Τεχνικός σύμβουλος εθνικών ομάδων. Εκτός από δύο προπονητές η εθνική έχει και τεχνικό σύμβουλο, δηλαδή ο Αρβανίτης συμβουλεύει τεχνικά τον Μάντζο και τον Ιατρούδη. Κάνει τον σχεδιασμό των εθνικών ομάδων, δηλαδή όλο το (σαθρό) οικοδόμημα της βιτρίνας του ελληνικού χάντμπολ στηρίζεται στον σχεδιασμό του Γιάννη;

Ανώνυμος........ said...

Σταματήστε ρε παιδιά να βγάζετε τόση χολή και τόσο δηλητήριο θα δαγκώσετε τη γλώσσα σας και θα πάθετε τίποτα..................

Anonymous said...

Ναι ρε παιδιά σταματήστε να βγάζετε τόση χολή για τον Πρόεδρο των προπονητών που δίνοντας το παράδειγμα έμενε 2 χρονια απλήρωτος. Γιατί άραγε; Φίλε ανώνυμε άλλο η συμπάθεια και άλλο η κριτική την οποία παρεμπιπτόντως εσύ και πολλοί άλλοι από την ΟΧΕ, θεωρειτε δηλητήριο.

Anonymous said...

Giati re antimontekarlo,

o prwtos einai, i o teleftaios poy emeine aplirwtos gia megalo diastima?
Gia skepsou ligo... Tha sou erthoun sigoura kai arketoi alloi sto myalo.
Min poume gia ekeinous pou doulevoun etsi kai allios tsampa gia na pernoyn tin proponitiki empiria gia ta athlitika.
O arvanitis se peiraxe mono?

Anonymous said...

Μίλησα για τη στάση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ των προπονητών ως θεσμού και όχι του ατόμου Αρβανίτη. Και μιλάμε για δύο χρόνια όχι για δυο μήνες. Κι αυτό μπορεί να το ερμηνεύσει κανείς όπως θέλει.......Εγώ πάντως δεν θα ζητούσα την επανεκλογή μου στο ΣΥΠΧΕ σε μια τέτοια περίπτωση.