«ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ»…..ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ»…..ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ

Συγχαρητήρια στο troktiko που το Σάββατο προέβη σε μία ακόμα «αποκλειστική είδηση» και έτσι κατάφερε να ανεβάζει τον δείκτη επισκεψημότητας λίγα νούμερα παραπάνω. Βέβαια εγώ προσωπικά δεν βλέπω πουθενά να ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στο blog κάτω από το όνομα, χαρακτηρίζοντας αυτά που γράφονται. Δεν βλέπω πουθενά το «ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ», όσο για το «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» ας μην το σχολιάσω, θα προτιμήσω να γελάσω. Για το «ΣΑΤΙΡΑ» μετά την απίστευτη γκάφα που έκαναν με τις φωτογραφίες της Εθνικής Μπιτς Χάντμπολ, περιμένω οι ίδιοι που το έγραψαν να αυτοσατιρηστούν για να αποκτήσουν όπως λένε, ίσως λίγο αξιοπρέπεια. Καλό είναι να βρίσκει κάποιος «πικάντικα» θέματα, άλλα όταν μιλάμε για Εθνικά ζητήματα καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί και αν δεν μπορούμε, ας κάνουμε… τουμπεκί. Ειδικότερα όταν υπάρχει ένα ιστορικό το οποίο αποδεικνύει το ρόλο και την ευαισθησία του καθενός σε αυτά τα ζητήματα, αυτό οφείλουν να το σεβαστούν. Αλλα ξέχασα, στον βωμό των επισκεψημοτήτων όλα πάνε υπέρ… πίστεως και πατρίδος. Εγώ προσωπικά ούτε ξέρω, ούτε θέλω να μάθω ποιος γράφει σε αυτό το blog. Το μόνο που ξέρω είναι ότι γράφουν ανώνυμα και κρύβονται πίσω από αυτό. Είναι πράγματι όλο μαγκιά και κωλ….φινιστρίνι. Το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν βγάλει κάποιες σοβαρές και καλές ειδήσεις, τους έχει κάνει αλαζόνες. Κύριοι κατεβείτε από το… καλάμι. Ένα blog έχετε και διασκεδάζετε τον κόσμο με αυτά που γράφετε. Μην λειτουργείτε σαν να είστε ο Σταλόνε που έλεγε σε γνωστή ταινία: «Ι am the lawr». Δεν είστε ανώτεροι από κανένα δημοσιογράφο που γράφει κάπου αλλού. Εγω πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση να χαλάσω δέκα λεπτά από το χρόνο μου για να ασχοληθώ μαζί σας, προσωπικά όμως θίχτηκα ιδιαιτέρως από το δημοσίευμα διότι είμαι ο ιδρυτής του γκρουπ στο facebook του GREEK BEACH HANDBALL και η προσπάθεια που γίνεται εκεί δεν είναι για να μας μαζέψουν, όπως λέτε. Μάλλον κάποιος πρέπει να μαγέψει εσάς και τις…πένες σας, διότι δεν κάνετε ρεπορτάζ, άλλα κουτσομπολιό, κάτι που βεβαίως που αποδεικνύεται περίτρανα από το δημοσίευμα σας. Τώρα όσον αφορά στο «Βούρλα» έχω να σας προτείνω ένα ωραίο μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές πριν… σφίξουν οι ζέστες. Να πάτε στα Καμένα Βούρλα -όπου προφανώς από εκεί κατάγεστε οι περισσότεροι- και να φάτε ωραία πανσέτα και πατάτες τηγανιτές και τυρί από πάνω. Μετά να κάνετε και κανένα μπανάκι μήπως και ξελαμπικάρει το μυαλό σας και σταματήστε να γράφετε ότι σας κατέβει στην… καρκάλα (όπως λένε και στο χωριό μου).

Υστερόγραφο
Α και εγώ τα γράφω επώνυμα

* Αν έχετε…. δημοσιεύστε το στο έγκριτο blog σας
* Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν ψάξατε για να βρείτε την φωτογραφία, άλλα κάποιος ή κάποια σας την έστειλε με κακόβουλο σκοπό. Αυτός ή αυτή που το έκανε είναι αξιολύπητος και ανθρωπάκι.

3 comments

Anonymous said...

μπορεις να μεταβιβασεις στα αθλια υποκειμενα της ενημερωσης οτι δεχτηκαμε να αγωνιστουμε εφοσον οι σκοπιανοι καλυπταν την ψευδοεπιγραφη τους στις φανελες τους κινηση η οποια τελικως εγινε .
κατα την διαρκεια του αγωνα εαν αποκαλυπτονταν η ψευδοεπιγραφη τους διακοπταμε το παιχνιδι και καλυπταταν εκ νεου .

αυτα προς οποιον ενδιαφερομενο εχει αποριες - ερωτησεις !!!

Anonymous said...

Ελεος πια με αυτο το θεμα!!!
Ξυπνηστε επιτελους. Οι γειτονες μας εχουν καθε δικαιωμα να αγωνιζονται ως Fyro Macedonia και πιθανοτατα σε λιγο να μπορουν να παιζουν και χωρις το FYRO. Τι θα γινεί; Δε θα μετεχουμε πουθενα δηλαδη; Στο πολο πριν λιγο καιρο-στο προολυμπιακο- τι εγινε; Αποχωρησε η εθνικη ομαδα; Γιατι κανεις δεν ειπε τιποτα και θυμηθηκαν 1 χρονο πισω μια ιστορια; Καποιος παιζει ασχημα παιχνιδια με το θεμα αυτο οπως και λιγο πιο πριν με τα φιλικα της Εθνικης Γυναικων στο Κιλκις.

Anonymous said...

εγώ συμφωνώ με την/τον πρώτο ανώνυμο.δεν γίνεται δηλαδή αυτό που κάνουν...το ξερουν κι ομως επιμένουν...και δεν είναι η πρώτη φορά...κι όμως εμείς οι έξυπνοι,οι έλληνες δεν αντιδρούμε όπωσ πρέπει...