ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΙΓΚΟΡ ΜΠΑΚΙΤΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΙΓΚΟΡ ΜΠΑΚΙΤΣ


Δυο σημαντικές εκπλήξεις έκρυβαν οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Μαυροβουνίου Ράνκο Πόποβιτς, οι οποίες έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον. Εκτός ομάδας για την προετοιμασία ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Ρουμανία τον Ιούνιο για τα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2009, τέθηκε o δεξιός εξτρέμ του Πανελληνίου Μάρκο Ντομπρόκοβιτς. Αντιθέτως μέσα στους 27 παίκτες βρίσκεται και ο δεξιός ίντερ του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Μπάκιτς. Αυτή είναι η δεύτερη κλήση για τον νεαρό αθλητή του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού ο Πόποβιτς τον είχε επιλέξει και τον Ιανουάριο στο τουρνουά των «Καρπαθίων».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Ανανέωσε ο Σάβιτς
Παίκτης του Διομήδη θα είναι και για την επόμενη χρονιά ο έμπειρος Σέρβος πλέι μέικερ Ζέλικο Σάβιτς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αντιθέτως την πόρτα της εξόδου είδαν ο συμπατριώτης του αριστερός ίντερ Σάσα Μάξιτς και ο Σλοβένος πίβοτ Σάμο Ρούταρ. Προτεραιότητα για τους «Λύκους» στις μεταγραφές είναι η απόκτηση πίβοτ.

ΑΣΕ ΟΡΜΗ
Επιασε το... νόημα
Στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων βαδίζει η Ορμή και αυτό το έχει αποδείξει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε χθες το μεσημέρι γεύμα γνωριμίας στους χορηγούς της ομάδας και τους εκπροσώπους του τύπου. Ειδικά σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα όπως στο χάντμπολ οι χορηγοί είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία και τις επιτυχίες μία ομάδας και όποιοι σύλλογοι το καταλάβουν αυτό, τότε βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Ο Πρόεδρος Αντώνης Σκιαθάς, σχολίασε: «Σε διεθνές επίπεδο όπως γνωρίζεται ο αθλητισμός και ειδικότερα ο πρωταθλητισμός είναι ένα από εκείνα τα αναπτυξιακά εργαλεία προβολής ενός λογότυπου καθώς το στηρίζουν στα εταιρικά του βήματα».
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗ SPORTDAY ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008

No comments