ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ηρθε η στιγμή να μιλήσουμε για το στοίχημα στο Χάντμπολ. Σήμερα υπάρχουν τρία παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών σε δύο εταιρείες στο διαδύκτιο, όπου μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να ποντάρει. Πανελλήνιος- ΧΑΝΘ, Διομήδης Αργους- Απόλλων Καλαμαριάς και Κορωπί- Θερμαϊκός, ενώ για αύριο Κυριακή υπάρχει το Δούκας- ΠΑΟΚ. Υπάρχουν τολμηρές και ιδιαίτερα ψηλές αποδόσεις, που με ρίσκο, μπορούν να σας φέρουν στο ταμείο. Οι προτάσεις μου είναι οι παρακάτω:

«Σκάνδαλο» το 9,75 της Καλαμαριάς!
Εντάξει ο Διομήδης Αργους είναι το φαβορί για να πάρει την νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών, άλλα σε καμιά περίπτωση δεν είναι για 1,07. Ο Δημητρούλιας πιθανότατα θα απουσιάσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι «Λύκοι» του Αργους είναι μια ομάδα που δεν φημίζεται για την σταθερότητα της. Από την άλλη μεριά ο Απόλλων Καλαμαριάς μέχρι στιγμής κάθε άλλο παρά εύκολη λεία έχει αποδείξει πως είναι. Εχει ήδη τρεις βαθμούς με διπλό στον Ηλυσιακό και ήττα στο νήμα από τον Φίλιππο Βέροιας. Είναι μία ομάδα που οπωσδήποτε αξίζει 100% το ρίσκο να την προτιμήσουμε στο ιδιαίτερα ψηλό ποσοστό (9,75) που δίνει η νίκη της, άλλα επίσης ακόμα και στο 13,00!, που δίνει η ισοπαλία σε αυτό το ματς.

Χαμηλό «διπλό» ο ΑΟΔ Θερμαϊκού
Σε καμία των περιπτώσεων το 1,72 του Θερμαϊκού στην ενδεχόμενη νίκη του στο Κορωπί, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Θερμαϊκός μπορεί να έχει καλύτερο υλικό σαν ομάδα και στα χαρτιά να φαντάζει το φαβορί, άλλα μέχρι στιγμής στις δύο εξόδους του (Πανελλήνιος, Ιωνικός) δεν κατάφερε να κερδίσει, ενώ δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού και ο Σέρβος αριστερός ίντερ, Μάρκο Τζόροβιτς. Επιπλέον το Κορωπί έχει μέχρι στιγμής «2 στα 2» στην έδρα του και το 2.50 είναι ένας ικανοποιητικός άσσος με βάση ότι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Γιάννη Βαρελτζή είναι η έδρα και ξέρει πως να παίρνει τα παιχνίδια που θέλει. Σε αυτό το ματς αξίζει το ρίσκο της ισοπαλίας και αγωνιστικά, άλλα κυρίως λόγω απόδοσης (8,00). Σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτό το ματς, απλά διότι παίζουν όλα τα αποτελέσματα.

Αξίζει το ρίσκο στη ΧΑΝΘ
Ο Πανελλήνιος είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την νίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ στην Κυψέλη, άλλα οι αποδόσεις για νίκη (14, 00) της ΧΑΝΘ και για ισοπαλία (16,00) είναι πραγματικά απίστευτες. Η ΧΑΝΘ δεν είναι ομάδα που θα χάσει με κάτω τα χέρια, μπορεί να μην έχει την εμπειρία, άλλα ταλέντου δεν στερείται σε σχέση με τον Πανελλήνιο. Οι περισσότεροι παίκτες της στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες ανδρών, νέων, εφήβων και ξέρουν καλό χάντμπολ, ενώ κάτω από τα δοκάρια υπάρχει πάντα ο πολύπειρος Μίκι Ραντζέλοβιτς, που εμπνέει σιγουριά. Και μόνο λόγω των υψηλών αποοδόσεων αξίζει το ρίσκο να ποντάρει κανείς στο «Χ2» μερικά Ευρώ, διότι το 1,02 του Πανελληνίου είναι πολύ χαμηλό. Δηλαδή αν έπαιζε Μπαρτσελόνα- ΧΑΝΘ πόσο θα έδινε το στοίχημα? Μήπως αν κέρδιζες θα έδινες πάλι λεφτά αντί για να έπαιρνες!

Κερδίζει ο Δούκας
Ο Δούκας λογικά θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής και η νίκη του πληρώνει ικανοποιητικά (1,44). Είναι σε καλύτερη κατάσταση, πιο ξεκούραστος και εμπνέει περισσότερη σιγουριά από τον ΠΑΟΚ, οποίος έχει στις πλάτες του την κούραση και από τα συνεχόμενα Ευρωπαϊκά ματς. Το διπλό του ΠΑΟΚ πληρώνει σχετικά καλά (3,35), άλλα η ισοπαλία καλύτερα (8,55).

2 comments

Anonymous said...

KΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ Α
ΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

Anonymous said...

pies eteries einai aytes?